Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 475.

• #fog, αγαπητέ φίλε , στο δικό μου τηλέφωνο (Redmi Pro) kκάτω δεξιά δεν υπάρχει σημειωματάριο ή τελίτσες ή οτιδήποτε άλλο που να υποδηλώνει ότι έχεις την όποια δυνατότητα. Η rom που έχω είναι η arΩma

• Πάντως εγώ που έχω arΩma δεν έχω τέτοια προβλήματα στο Redmi Pro. Τα προβλήματα εντοπίζονται στην Αδυναμία επεξεργασίας ς επαφής και στην λειτουργία του Google Earth

• Redmi Pro 4gb & 128 gb. Λειτουργία δύο ημερών. Μπαταρία στα πλαίσια της ιδανικής αποφόρτισης, πολύ αργά και σταθερή η καμπύλη της αποφόρτισης. τα προβλήματα επικοινωνιας με google earthπαραμένουν, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΌΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ απο όλα είναι η αδυναμία να αποθηκευτει στις επαφές μια κλήση απο αριθμό που δεν υπάρχει στο τηλέφωνο , ΚΑΘΩΣ και η επεξεργασία οποιουδήποτε αριθμού που υπάρχει είτε στο Google , e;ite sto Mi. Νομιζω ότι είναι απο τα προβλήματα που άμεσα πρέπει να αποκατασταθούν.

• Μετά από τις πρώτες ώρες με αρωμα παρατήρησα τα παρακάτω : Η επικοινωνία με τηλεόραση μέσω WiFi, αποκατασταθηκε [δεν λειτουργούσε μετά την 7.5.18]. Δεν έχω βρεί την δυνατότητα να γίνει επεξεργασία διόρθωση μιας εγγραφής στις επαφές [λειτουργία που υπήρξε στις μέχρι σήμερα rom χωρίς άρωμα], και τέλος κάτι Γίνεται με το ζήτημα επικοινωνίας του Google Earth με δικά του αρχεία π.χ *kml που οι χάρτες της γοογλε δεν έχουν πρόβλημα]. Δηλαδή με το που δίνεις το αρχείο kml, και θα έπρεπε να σε πάει στο σ…

• #gkalen Λοιπόν έφτασα σε μια άκρη. Τώρα που βλέπω το τηλέφωνο πως ξεκίνησε , θα το στήσω απο την αρχή αλλά τουλάχιστον έχω απάντηση. 1._ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. 2._ ΟΤΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗMA ΒΡΙΣΚΕ…

• #gkalen, με αυτή την θρησκεία ασχολούμαι. Σε περίπου μισή ώρα θα σου έχω μια έκπληξη και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω με αυτό που διαπίστωσα , στην ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη βελτίωση του φόρουμ , και περισσότερο στην δική σας δουλειά που είναι άπαιχτη. Μην ξεχάσεις αυτό που έχω αναφέρει στην πρωινή ανάρτηση. Στην όποια επόμενη διόρθωση να υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται επιλογή του GPS, ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΉ ΘΈΣΗ Της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (δηλαδή ανάλογα με την Ηπειρο)

• Τετοιο ξεπάτωμα που έχω κάνει στην συσκευή τις τελευταιες δεκαπεντε ημέρες δεν νομιζω ότι έχει κάνει άλλος. ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ισωσ η καλύτερη συσκευή απο το 1992 που έχω κινητά τηλέφωνα!!!!

• Αυτό που έκανα ήταν με θρησκευτική ευλάβεια η εφαρμογή των οδηγιών που είχε ο οδηγός. Και factory reset & fast boot klp. Μάλιστα δεν προχώρησα πριν μου έρθει μια απάντηση για το πώς βλέπω εαν το συστεμ είναι μόνο για ανάγνωση. Αφού λοιπόν διαπίστωσα ότι το σύστημα είναι ανοικτό, αφου πουθενά δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα είτε σε κόκκινο χρώμα είτε κάτι άλλο προχώρησα την εγκατάσταση . Οχι την τυπική αλλά με επιλογές. Δεν γνωρίζω εάν φταίει αυτό. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι πριν πάω στην κανονική…

• Καλημέρα, άν και βροχερή. ΛΟΙΠΌΝ Ο ΒΡΕΓΜΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΉ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΆΤΑΙ. Στον έλεγχο που έκανα εγκατασταθηκε το recovery χωρίς την παραμικρή σημείωση, η παρατήρηση. Όταν άρχισε η εγκατάσταση έμεινα έκπληκτος από ΤΗΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ της Ελληνικής ομάδας , με τον εκπληκτικό και ταυτόχρονα απλό τρόπο που καθοδηγούσε για την εγκατάσταση. Όταν ολοκληρώθηκε αυτή η διαδικασία το αποτέλεσμα ήταν ΜΑΝΤΑΡΑ. Προχωράω σε ανέβασμα screenshots. Τελειώνοντας πριν προχωρήσω σε πισωγύρισμα, μια παρατήρηση για τ…

• ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ Redmi Pro MTK HELIOS X25

• ΠΑΡΑΤΗΤΡΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 4 ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΑΟΜΙ Γενικά Μετά από εμπειρία λίγων μηνών στην ΧΙΑΟΜΙ me Redmi Pro & τελευταία με Μ6 θα ήθελα να πω μερικά πράγματα που ίσως σε ορισμένους φανούν χρήσιμα. ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ που υπάρχουν στο Φόρουμ. Είναι κάτι που εγώ δεν το έκανα και για αυτό το λόγο είχα αρκετές αστοχίες , στη λειτουργία του τηλεφώνου, που χάρη στην ιδιαίτερη βοήθεια από το φόρουμ αλλά ιδιαίτερα του Nasdriver λύθηκαν. Σε καμιά από τις rom από την 7.2.9…

• Καλησπέρα στην παρέα. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος ανέβασε αυτή τη λίστα, αλλά την 7.6.10 την έχω από την Κυριακή 11 του μήνα σε ωmega. Εκτός και αν πρόκειται για διόρθωση της 7.6.10 που θα έχει προφανώς κάποιο άλλο διακριτικό

• Σφοβα. εχω κάνει τόσα λάθη σε εγκαταστάσεις που μπορείς. Για ασφάλεια κάνε πρώτα ένα backup, και στην συνέχεια: advance wipe > wipe cache > wipe dalvick cache

• Αγαπητοί φίλοι , οι οδηγοί που προτείνονται μπορεί να είναι λειτουργικοί σε όποιον γνωρίζει κιν΄λεζικα. Κάποιος τρόπος αφού εισέλθουμε σε fastboot που να είναι σε Ελληνικά , ή εγγλέζικα, ή γαλλικά , η γερμανικά , η Ρώσικα για να μπορέσω να προχωρήσω στις λειτουργίες;.Εφόσον βέβαια καταφέρω να μπώ σε fastboot.

• Καλησπέρα στα παιδιά. Επειδή λοιπόν δεν είμουνα ευχαριστημένος να συνδέω το Redmi Pro με την τηλεόραση μέσω Wi-Fi με την έκδοση X.T.R.V. 7.5.18 , αφού είχαν κυκλοφορίσει οι νέες και πολύ καλύτερες 7.6.10 , στη οποία δεν μπορούσα να έχω την λειτουργία με την τηλεόραση , είπα να βάλω ΄χερι στο τηλέφωνο, μήπως και εγκαθιστώντας την νέα απο αρχική εγκατάσταση ανταποκριθεί σε αυτή την λειτουργία. Προχώρησα λοιπόν στην λύση και έκανα Full wipe (dalvik, cache, data, system, ). Στην συνέχεια έκανα reboo…

• Ναι και δεν δουλεύει. Μάλιστα έκανα όλες τις πρόσθετες ενέργειες που δεν έπρεπε αλλά θεώρησα ότι μπορεί να έλυνε το πρόβλημα. Συγκεκριμένα μετά την 7.6.8 που δεν δούλευε , εγκατέστησα την 7.6.10 μέσω recovery, αφού είχε προηγηθεί και factory reset. Με την επιστροφή σε έκδοση ενάμιση μήνα πίσω υπάρχει πλήρης ανταπόκριση. Άρα το πρόβλημα είναι στις δύο εκδόσεις του Ιούνη.

• Το εκανα ήδη, αλλά θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η ενημέρωση. Ένας επί πλέον λόγος που το κράτησα είναι αυτή η λειτουργιά

• Και πως θα αποκατασταθει η επικοινωνία με οθόνη Wi-Fi στο Redmi Pro, που μετά την 7.6.8 δεν ανταποκρίνεται;

• Redmi Pro. Revision 7.6.8 & 7.6.10 δεν υπάρχει ανταπόκριση σε φωνητική κλήση μέσω Google, αλλά κάτι που ήταν υπερβολικά χρήσιμο, τουλάχιστον για μένα, δεν δουλεύει. Είναι η επικοινωνία με εξωτερική οθόνη Wi-Fi, που μέχρι την έκδοση 7.5.18 δεν είχε κανένα πρόβλημα και η επικοινωνία ήταν εκπληκτική. ΘΕΩΡΏ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ