Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 475.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dhmlaz: “πάει κάπου το μυαλό σου;. Αφού δουλεύει σε εσένα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία της συσκευής μου. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Με καθαρισμό clear cache κλπ. το γύρισα πίσω αλλά τίποτα . Άρα στην εγκατάσταση της τελευταίας έγραψε κάτι στην μνήμη που δεν ξεγράφεται . Έχω βαρεθεί τα format. Ean στην επόμενη αναβάθμιση δεν διορθωθεί μάλλον πάω για άλλη συσκευή , και θα δώ και για μάρκα.” Σημείο πρόσβασης εξαφανίστηκε.79d5f1511c68d5abf737ef592fa92262.jpg Στάλθηκε από το M…
-
πάει κάπου το μυαλό σου;. Αφού δουλεύει σε εσένα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία της συσκευής μου. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Με καθαρισμό clear cache κλπ. το γύρισα πίσω αλλά τίποτα . Άρα στην εγκατάσταση της τελευταίας έγραψε κάτι στην μνήμη που δεν ξεγράφεται . Έχω βαρεθεί τα format. Ean στην επόμενη αναβάθμιση δεν διορθωθεί μάλλον πάω για άλλη συσκευή , και θα δώ και για μάρκα.
-
Καλησπερίζω την καλύτερη ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Και ξαφνικά πρόβλημα με το Mi note 10 μετά την αποψινή εγκατάσταση της τελευταίας XRV (14 ΤΟΥ ΜΉΝΑ). Στην επιλογή Ρυθμίσεις -Ασύρματα δίκτυα- εξαφανίστηκε η επιλογή "φορητό σημείο πρόσβασης." . Θεώρησα ότι θα πρόκειται κάποιο bag. Το γύρισα πίσω στην έκδοση της 7ης Απρίλη. Τα ίδια. Πως θα εμφανίσω και ενεργοποίησω το "φορητό σημείο πρόσβασης." ;
-
Λοιπόν ότι και να κάνω με κλειδώματα , το πάγωμα παραμένει και θέλει επανεκκίνηση. Το γύρισα σε παλιότερη αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Που σημαίνει ότι πάει κάπου και γράφει διάφορα. Μόλις τελείωσα επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση , και έχει εξαφανιστεί η λειτουργία επαναφορά σε recovery. ????????????
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μετά το τελευταίο update XTRV to χθεσινό η συσκευή κάθε 7-8 λεπτά παγώνει και δεν έχει καμία λειτουργία. Μόνο η αρχική οθόνη παραμένει χωρίς καμιά άλλη δυνατότητα. Έχω απο εχθές το βράδυ και σκέφτομαι να προχωρήσω σε format γιατί άν και το γύρισα πίσω σε προηγούμενη έκδοση το πρόβλημα παρέμεινε. Δεν ξέρω εαν το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή πρίν το update εγκατέστησα το τελευταίο TWRP του geonanto;.
-
καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο. Ούτε τώρα υπήρξε ενημέρωση αναβάθμισης για το ΜιΝΟΤΕ 10, και στην επιλογή για εγκατασταση απο το updater ενω αναγνωρίζει ότι υπάρχει νέα έκδοση ,μόλις πατήσεις το οκ για κατέβασμα της νέας έκδοσης βγαζει μήνυμα αδυναμίας επικοινωνιας με το server.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Νομίζω πως έγινε fix με την προηγούμενη ...” Δηλαδή αύριο θα έρθει ειδοποίηση; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mavrovelos: “Θα ρίξω διάβασμα και θα επανέλθω! Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk” Ρίξε διάβασμα ή δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά με την ελληνική έκδοση είναι πάρα πολύ καλή, υπολείπεται μόνο στην Ο. Τ. Α. Ενημέρωση που ακόμα δεν πραγματοποιείται. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι προβλήματα έχει ???” Δεν ξεκινά και γύρνα πάντα σε twrp. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από giannisgr41: “καλημερα καλες γιορτες .υπαρχει αναβαθμισμενο twrp TWRP 3.4.0-10 Unofficial by mauronofrio to οποιο οπως λεειθ λυνει το προβλημα με το decryption.δεν το δοκιμασα γιατι τωρα εχω βαλει μοτιβο” @καλημερα, χρόνια πολλά. Προσοχή με αυτό το twrp. Δημιουργεί προβλήματα εάν ή rom πού θέλεις να εγκαταστήσεις είναι η xtrv. Στην stable δεν δημιουργεί πρόβλημα. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από vasileios13: “Το εργαλείο,ακόμα ζει. Με αλλαγμένη μπαταρία χρησιμοποιείται από την ανιψιά μου για τηλεκπαίδευση. ” εννοειται οτι Ζει και Βασιλευει.....!!! εγω ακομα αυτο εχω για κινητο..! Δυσκολευομαι πααααρρα πολυ να βρω αντιστοιχο (και σε χαρακτηριστικα, και σε τιμη) νεο αντικαταστατη......!!!! και αφου δουλευει ακομα...... τοσο το αναβαλω....!!!! ” 4 Ιανουαρίου κλείνω 4 χρόνια. ΆΠΑΙΧΤΟ. Στάλθηκε από το MI CC9 Pro μ…