Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 475.
-
Παιδιά έχω και το OP1, ΜΕ snapdragon θεωρητικά καλύτερο επεξεργαστή από το MTK X25,. Έχω και στις δύο συσκευές τα ίδια App. Η ταχύτητα ανταπόκριση του Redmi Pro, είναι πολύ καλύτερη και εκτιμαω ότι κάνει καλύτερη διαχείρηση στην επεξεργασία. Ας είναι λοιπόν μικρότερη ή αυτονομία. Είναι υποδεέστερη από την άριστη λειτουργία
-
Tο battery drain είναι γενικευμένο πρόβλημα, το έχω παρακολουθήσει απο Παρασκευή μεσημέρι που το εγκατέστησα , καθώς επίσης και η μη λειτουργία της συνδεσης με οθόνη τηλεόρασης μέσω δικτύου. Προφανώς πρόκειται για καποιο πρόβλημα που θέλει λύση. Διαρκεια μπαταρίας χωρίς χρήση μέγιστο 8 ώρες. =============== Μαι 23rd 2017, 11:01am =============== @Bodai Tο battery drain είναι γενικευμένο πρόβλημα, το έχω παρακολουθήσει από Παρασκευή μεσημέρι που το εγκατέστησα , καθώς επίσης και η μη λειτουργία τ…
-
Καλημέρα και ότι καλύτερο σε όλους. Επέστρεψα μετά από απουσία 2 μηνών σε Κίνα κ.λπ, εγκατέστησα την 7.5.18 και έχω δύο προβλήματα. Γρήγορη αποφορτιση, και δεν λειτουργεί η επιλογή προβολής στην τηλεόραση μέσα από την επιλογή πρόσθετα, που μέχρι σήμερα λειτουργούσε. Έχει τοποθετηθεί αλλού η επιλογή αυτή, η, είναι πρόβλημα της έκδοσης;
-
Μία εμπειρία από την Κίνα. Όσοι με βλέπουν με το κινητό αυτό και πως δουλεύει μένουν με θαυμασμό για της Ελλάδας τα παιδιά. Και όταν άλλαξα την γλώσσα και το επεξεργαστηκαν με εγγλεζικη γλώσσα τότε ακόμα περισσότερο το θαυμασαν. Τέλος όμορφο είναι κάποιος που πρώτο έρχεται στο φόρουμ να έχει την αίσθηση ότι η XTRV, EINAI OFICIAL. =============== Απρ 30th 2017, 2:45pm =============== Μία εμπειρία από την Κίνα. Όσοι με βλέπουν με το κινητό αυτό και πως δουλεύει μένουν με θαυμασμό για της Ελλάδας τ…
-
Ρε παιδιά λίγη ψυχραιμία. Εχω το Redmi Pro. Στην Ελλάδα δεν ειχα πουθενα πρόβλημα με 4G ειτε με οτε ειτα με wind. Δουλεύω και τις δύο κάρτες όταν ειμαι ελλάδα, λογω συμβολαίων για τα δεδομένα. Μην ακούω ότι δεν παίζει 4g. Kante tiw σωστες ρυθμίσεις στην κάρτα παρόχου και θα παίξει όπου υπάρχει το αντίστοιχο δίκτυο. Παράδειγμα η wind στα Ιόνια νησιά πιάνει καμπάνα ενω η cosmote ak;oma den ;exei, ενω το αντίθετο συμβαίνει σε Β. Ευβοια. Ψάξτε λίγο το κινητό. Βέβαια για να το μάθεις χρειαζόταν και έ…
-
Περιμένοντας να μου κάνουν επίδειξη του νέου μι , έπαιζα με το τηλέφωνο, και είπα να κάνω συγχρονισμό με τον λογαριασμό miui, που έχω δημιουργήσει. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία , συγχρονίστηκαν τα πάντα , και προσπαθώ να βάλω μια φωτογραφία στο προφίλ που έχω δημιουργήσει και δεν αποδέχεται καμία επιλογή η Miui. Υπάρχει κάποια λύση;. Ξέχασα να σας πώ ότι ο Κινέζος εδω στο κατάστημα μου λέει ότι είναι θέμα Rom. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Σε όποιον με βοηθήσει θα του κάνω επίδειξη στις 27-28 Απριλίου …
-
Η προσωπική εμπειρία με το redmi Pro , kai to Mi4 ,είναι ότι backup γίνεται απίθανα με το αναφερόμενο πρόγραμμα επαναφοράς ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ κατηγορια ROM απο την οποία έκανες backup. Αρα αρχίζεις και βάζεις απο την αρχή τα προγράμματα , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ONLINE ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ MIUI ειτε με την google, και θα επανέλθουν εφοσον αφήσεις λίγει ώρα την συσκευή online with wifi
-
Η Μεγάλη διαφορά. Έβαλα τη 7.3.23 στις 8,15 το βράδυ, πλήρως φορτισμένο το κινητό, μετά από λίγο μπήκα στο αεροπλάνο με την συσκευή σε airplane Mode, και τώρα που χρειάστηκε να τραβήξω φωτογραφία στη διεύθυνση shengen, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΟΝΟ 1% ΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ. ΕΆΝ πράγματι έχει μειωθεί τόσο πολύ η κατανάλωση είναι καταπληκτική εξέλιξη