Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 475.
-
Λοιπόν φίλε, έχω το 4gb-&128 oled και προέρχομαι από Samsung. Eιναι κατά την ταπεινή μου γνώμη πολύ καλύτερο. Εάν προσθέσουν και μερικά πρόσθετα όπως η Samsung τότε δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο. Ας πιέσουμε όσο μπορούμε να γίνει αναβάθμιση σε nougat όσο γρηγορότερα.
-
Μπράβο σε όσους πήραμε μέρος στο διαγωνισμό ΑΛΛΑ και σε όσους συνέβαλαν με τις παρατηρήσεις στην ενεργοποίηση της ομάδας υποστήριξης που στην ουσία ήταν και η αιτία για την τόσο μεγάλη συμμετοχή. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί γιατί μπορεί να δημιουργηθεί κέντρο υποστήριξης για όλη την Ευρώπη από την μαμά εταιρεία =============== Μαρ 6th 2017, 5:04pm =============== Μπράβο σε όσους πήραμε μέρος στο διαγωνισμό ΑΛΛΑ και σε όσους συνέβαλαν με τις παρατηρήσεις στην ενεργοποίηση της ομάδας υποστήριξης που…
-
@HliasAvg, καλή σου ημέρα, έκανα με την κάμερα ότι μου περιγράφεις. Εξακολουθώ να μη έχω θόρυβο. Το μυαλό μου όμως πάει κάπου αλλού. Μήπως τελικά ειναι conflict , οταν βάζουμε την μια rom πάνω στην άλλη;. Το λέω αυτό γιατι μετά απο μια ζημιά που έπαθα με την XTRV 7.2.4 , έκανα format, στο τηλέφωνο ξεκίνησα τελείως καθαρή εγκατάσταση, και δεν παρατήρησα τους θορύβους μετά απο πολυ έντονο και λεπτομερή έλεγχο. Μόλις ήρθε η ανανέωση με την 7.3 την εγκατέστησα μέσω twrp - όχι αυτοματοποιημένα όπως έ…
-
Λοιπόν αγαπητοί μάγκες δεν υπάρχει κανένας θόρυβος στο Redmi pro. Me με οποιαδήποτε κατάσταση. Και λέω βρε μπας και έχω αρχίσει και γερνάω;. Βάζω λοιπον σε απολυτη ησυχία σε ειδικό χώρο το τηλεφωνο για την απόλυτη ηρεμία και μετράω με ειδικό όργανο (ηχογραμμομετρο) και δεν κατεγραψε τίποτα. Έχω και ένα φίλο ΩΡΛ. Του λέω ρε φίλε για μέτρα μου πρώτα τα αυτιά μου (ιατρικό ηλεκτρονικό όργανο ακουόμετρο) , και μετά το τηλέφωνο. Πάλι τίποτα. Σαν κινεζόφιλλος που είμαι λέω απο μέσα μου :Δημήτρη για ενε…
-
Λοιπόν μεγάλη υπόθεση να υπάρχει τόσο μεγάλη παρέα. Τα προβλήματα που είχα με το redmi Pro, μετα την εγκατάσταση της έκδοσης 7.2.24 λύθηκαν με την πρόταση του Νασδριωερ , να προχωρήσω μέσα απο το TWRP se advance wipe όλα εκτός απο usb & OTG. Μου πήρε λίγη ώρα να κάνω πάλι τις ρυθμίσεις αλλά άξιζε τον κόπο. Τώρα επειδή βλέπω ορισμένους φίλους να προβληματίζονται με την αναγνώριση της συσκευής , σας ανεβάζω αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να έχεται πρόβλημα. Αφού λοιπόν συνδέσεται ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ το …
-
Redmi Pro 4GB ram & 128 Rom
ΜήνυμαΚαι το system;
-
ΜήνυμαNasDriver , έβαλα και την παλιά , και παλαιότερες , και νεότερες. Στις πριν την XTRV 7.1.19 to τηλέφωνο βγαζει μήνυμα για τρεις τεσσερις εφαρμογές της miui ότι δεν τις αναγνωρίζει. μετα την έκδοση 7.2.* τα εικονιδια είναι τα περισσότερα άγνωστα σε εμενα - σαν εικονα _ δεν αναγνωριζει σημειωματάριο , ημερολογιο, δακτυιλκό αποτυπωμα , και απο ταχυτητα καρβουνο. Σκεπτομαι μετα την τελευταια προσπάθεια που έχω σκοπό να ξεκινησω σε λίγο να βάλω την κινέζικη και στην συνεχεια εαν και με αυτη δεν βρω ά…
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα και καλή σαρακοστή. Από ότι φαίνεται το τηλέφωνό μου Redmi Pro 4GB ram & 128 Rom αποφάσισε να αρχίσει περικοπές και νηστεία. Όσοι διαβάσατε σχόλιό μου πριν από δύο ημέρες(Σάββατο 25-2-2017) ενδεχομένως να παραξενευεσαι. Τα πράγματα έχουν ως εξεις: Την Παρασκευή το μεσημέρι μου ήρθε η XTRV-7.2.23 thn οποία και εγκατέστησα. Μετά από ένα 24 έγραψα για τις σημαντικές βελτιώσεις που είχε και ήμουνα κατενθουσιασμένος. Το Σάββατο ανακοινώθηκε η XTRV-7.2.234 αλλά δεν την εγκατέστησα για…
-
Για το Redmi Pro στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή στην Κίνα προβλέπεται να περάσει σε nougat, και το προβλέπει στην ομάδα των τηλεφώνων μετά τις 20 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής κανένα τηλέφωνο από εκείνη την ομάδα δεν έχει πάρει αναβάθμιση. Τέλος να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για αναβάθμιση γιατί υπάρχει ομάδα που ξεπέρασε τους Κινέζους. Είναι η miuihellas ✌️