Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 475.
-
Redmi Pro 4gb ram 128gb ram ( Ελληνική Rom) Γενική Εκτίμηση μετά από 6 βδομαδες λειτουργίας με ακραία λειτουργία Σταθεροποιήθηκε ΠΛΗΡΩΣ η rom μετά τις δύο τελευταίες διορθώσεις. Αναφέρομαι στην 7.2.19 & 7.2.23 χωρίς κανένα προβλήματα. Μπορεί όποιος θέλει απλά να έχει ένα τηλέφωνο με πολύ καλή λειτουργία χωρίς κωλύματα να επιλέξει την τελευταία σαν μόνιμη rom. Εάν όμως ο χρήστης θέλει να χρησιμοποιήσει την συσκευή για αναπτυξη εμπειρίας και διορθώσεις μπορει να συνεχίσει στις αναβαθμίσεις. Ετσι θ…
-
Χαιρετώ την κοινότητα. Έχω εδώ και 1:30 ώρα την νέα έκδοση XTRV 7.2.23 omega που έχει ίσως τις πληρέστερες προσθήκες και μικροδιαμορφώσεις στο Android 6.0 απο την ημέρα που το έχω στην κατοχή μου. Προφανώς έχει και επιλογές απο AOSP αλλά δεν είναι καθόλου κακό. Αντίθετα. Το σμίξιμο αυτό έχει βελτιώσει σημαντικά όχι μόνο την παρουσία στην λειτουργία του τηλεφώνου αλλά και την ποιότητα της παρουσίασης (Redmi Pro LTPS-AMOLED capacitive touchscreen). Εχω σε εκκρεμότητα την λειτουργία τριών τεχνικών …
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΝαι δεν το συζητάω. Το πρώτο πράμα που έκανα για να χρησιμοποιήσω τα πέντε προγράμματα που χρησιμοποιουν δορυφόρους. Και μάλιστα μου κάνει εντύπωση ότι όταν πιάνει μόνο glonass εχει πολύ υψηλή ακρίβεια - ακρίβεια +/- 0.50 μ με έλεγχο με ΗΕΡΡΟς εθνικο κτηματολόγιο - ενω όταν βρίσκει και gps τότε το σύστημα τα τιναζει. Πραγμα που δεν συμβαίνει με τα άλλα δύο κινητά.
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα , καλή Κυριακή , και καλό κουράγιο για αυτά που μας περιμένουν γενικά. Ειδικά τώρα αντιμετωπίζω δύο προβλήματα με το Redmi Pro X25 - Omega. Το πρώτο είναι ότι δεν εμφανίζει στον explorer των Windows 10 X64 όλα τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο τηλέφωνο όταν συνδέω αυτό με καλώδιο στον υπολογιστή , Ενω μεσα sτον file explorer του τηλεφώνου τα βλέπω. Επισυνάπτω φωτογραφίες απο τα αρχεία του τηλεφώνου που ορισμένοι φάκελοι που δημιουργήθηκαν απο εφαρμογή που χρησιμοποιω καθημερινα (Mo…
-
Οχι απλά στα wipe απο ότι φαίνεται δεν υπάρχει πληρης απαληφή . Εγω γενικά αν και το έχω μόνο 5,5 βδομάδες, μετά απο ίδια εμπλοκή στην αρχή , κανω wipe, πάντα δυο φορές , και σταματησα να αντιμετωπίζω οποιοδήποτε πρόβλημα. Γιατι αλλάζω συνεχεια romκαι παίζω με διαφορες εκδόσεις για να δω ποια λειτουργει καλύτερα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΠΙΣΤΩΣΗ Η Η ΕΚΔΟΣΗ 7.2. η σταθερότερη και καλυτερη , ακομα και στην διαρεκεια μπαταριας
-
Παιδιά ηρεμία. Ότι και να κάνεται η συσκευή είναι τόσο καλά φτιαγμένη που δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Εάν δεν έχει πρόβλημα με το που βγήκε Απο την γραμμή παραγωγής, τότε δεν κολλάει , με τίποτα . όλα διορθώνονται. Εάν λοιπόν στις πρώτες 15-20 ημέρες δεν παρουσιάσει πρόβλημα λειτουργίας , η κάποια σοβαρή ζημιά σε hardware, τότε προχωρήστε άφοβα σε κλειδώματα - ξεκλειδώματα , αλλαγές ρομ κλπ. Το έχω 5 βδομάδες το έχω ξεσκίσει και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Η παρέα εδώ είναι πολύ μεγ…
-
Παιδιά μην στεναχωριέσαι. Επειδη έχω και εγώ το redmi Pro το έψαξα λίγο. Στο κινέζικο χώρο εντός της χώρας, υπάρχει σαφής ανάρτηση που το τηλέφωνο είναι μέσα στα μοντέλα που θα πάρουν 7.1. Μάλλον επειδή τον Σεπτέμβρη του 2016 οι ίδιοι είχαν αποκαλέσει flagship το τηλέφωνό μας θα το δώσουν με κάποια καθυστέρηση για να έχει μέσα κάποια περισσότερα καλούδια. Ήδη έχω βάλει την 7.1 unofficial from xda και έχει ένα πρόβλημα με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Καλό είναι να περιμένουμε τον αυθεντικό Κινέζο για …
-
Η παραπάνω εταιρεία που λές προσφέρει και εκδόσεις που απευθύνονται στην αγορά της Ινδίας. Στην αγορά αυτή για να είναι σημαντικά χαμηλότερη η τιμή έχουν το τηλέφωνα της xiaomi μειωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν σου προτείνω να πάρεις απο εκεί. Υπάρχουν άλλες εταιρείες του διαδικτύου με τα χαρακτηριστικά international με τα χαρακτηριστικά της επίσημης σειράς για κάθε συσκευή που έχει εκδόσει και κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά η μαμα εταιρεία. Οι τιμές που προσφέρονται οι τιμές σε ευρωπαικά κι…
-
Mtk Drivers για το omega
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Παρακολουθώ εδώ και δυο - τρεις μέρες ολόκληρη διαδικασία πως αναγνωρίζεται Απο drivers το Redmi Pro ότι έχει θαυμαστικά και διάφορα άλλα. Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει ένα μήνα ( σε δυο περίπου μέρες συμπληρώνω) έχοντας το Redmi Pro 4Gb ram & 128 Gb ram. Ακολούθησα με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες της αρχικής σελίδας του φόρουμ. Λύθηκαν όλα τα προβλήματα με κίτρινα και με μη κίτρινα ερωτηματικά. Σε συντομία περιγράφω τι ς διαδικασίες που ακολούθησα με επιτυχία σε δυο διαφορετικ…
-
Syncios ειναι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ FIX EXEI YPARJEI!!!!! =============== Ιαν 31st 2017, 10:22am =============== μΈΣΑ στο αποσπασμα της οθόνης έχει το πρόγραμμα συγχρονισμού και backup Syncios. AYTO KANEI THN ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΘΗΚΕΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΙΧ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΝΖΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΟΜ!!!!!!
-
Nai είναι ένα από Αυτά, όπως και το scios =============== Ιαν 30th 2017, 10:10pm =============== Κατά την άποψή μου το πρόγραμμα συγχρονισμού που θα δεις σε αυτή την σελίδα είναι το αρτιότερο και με πολλές επιλογές
-
Τις εφαρμογές τις παίρνεις αντίγραφο με άλλο πρόγραμμα συγχρονισμού, με υπολογιστή