Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 475.

• Αν θέλεις να έχεις εγκατάσταση χωρίς προβλήματα που έχουν μεταφερθεί στα DATA καθάρισε καιμ τα data.

• Θεωρώ ότι έχεις σωστό twrp (3.0.3), κανεις factory reset, (εαν έχεις κόκκινες υπογραμμίσει το επαναλαμβανεις) και στην συνέχεια σου συνιστώ την X. T. R. V. 7.1.19 της 28-1-2017 όχι της 20-1-17. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής

• Ωχ, δηλαδή τώρα που περιμενω απο ωρα σε ωρα να παραλάβω απο δύο κομάτια απο την θήκη 1 και 2 την έχω πατήσει;.

• Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο εμένα. Έχω το Redmi Pro 4Gb Rom , 128 Gb ram. Σου προτείνω να το αγοράσεις απο Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον 5 πολύ καλά μεταπωλητικά ΚΙνεζομάγαζα, στην χώρα μας, ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ X.T.R.V ROM και εχεις την δυνατότητα να κάνεις και ότι θέλεις απο εκει δηλαδή απο την ελληνική κοινότητα της xiaomi. Για τα πρώτα σου βήματα , η δυσκολίες, εαν το έχεις προμηθευτεί απο Ελλάδα θα έχεις και την δυαντότητα άμεσ…

• Τα προβλήμαστα που υπήρχαν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκδοση XTRV 7.1.19 στο redmi Pro 4Gb Ram 128 Mb rom και είχαν σχέση με την λειτουργία των σιμ στο δίκτυο 4g ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ . ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

• Λοιπόν η εξέλιξη είναι καταπληκτική. Στα συστήματα DELL, που έχω στο γραφείο Η απάντηση για οποιοδήποτε θέμα είναι στις επόμενες 48 ΩΡΕΣ, σε άλλα τηλέφωνα που είχα πότε υπήρχαν και πότε όχι απαντήσεις από τις υποτιθέμενες αντιπροσωπειες. Εδώ απλά είσαι μέλος σε μια κοινότητα φίλων μιας μάρκας τηλεφώνου και έχεις λύσεις. Μπράβο στα παιδιά μου που με έπεισαν ότι ο μαθητής έχει αρχίσει και ξεπερνά τον δάσκαλο. Αναφέρομαι στην Xiaomi (αρκετοί την σνομπάρουν, αλλά τώρα καταλαβαίνω το γιατί). Η εμπιστ…

• Καλημέρα NasDriver, από ότι καταλαβαίνω οι τρείς παραπάνω είναι οι έχοντες τον πρώτο λόγο για την διόρθωση και συμπλήρωση της ελληνικής ΡΟΜ. Πως γίνεται η πληροφόριση τους;. Τους στέλνω εγώ κάποια ενημέρωση, ενημερώνονται από εσένα ή ποιος τρόπος υπάρχει;.

• Παιδιά καλή σας ημέρα και ότι καλύτερο. Μόλις πέρασα την νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (XTRV_7.1.19 MIUI V8) . Τα προβλήματα επικοινωνίας επανήλθαν. Το τηλέφωνο κάνει τα δικά του . Επιλέγει όποια κάρτα σιμ θέλει για να έχει 4g. Στην πραγματικότητα όποια προσπάθεια και εαν έχω κάνει για αλλαγή 4g απο σιμ 1 σε σιμ 2 δεν έγινε κατορθωτό. Προχώρησα σε παλιότερη δοικμή που είχα πραγματοποιήσει. Έβαλα την έκδοση Stable 8.1.2. ελληνική, και το τηλέφωνο λειτουργεί όπως γράφουν οι προδιαγραφές το…

• update Nougat

dhmlaz - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους , ιδιαίτερα τους κατόχους Redmi Pro, αλλά και ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Τελευταία έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν στο διαδίκτυο πληροφορίες για το ποιές συσκευές Redmi θα αναβαθμιστούν σε έκδοση Nougat. Μέσα σε αυτές τις συσκευές υπάρχει και η Redmi Νοτε 4 που έχει ίδια χαρακτηριστικά με το redmi Pro, για το οποίο όμως γίνεται αναφορά ότι είναι αδύνατη η αναβάθμιση. Παράλληλα υπάρχει ένα προγραμματάκι το Auto Root Tools που ισχυρίζεται ότι χωρίς προβλήματα το οδηγεί σε nougat…

• Redmi Pro

Μήνυμα

Αγαπητέ NasDriver, EXEIS ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. δΙΚΙΑ ΜΟΥ "ΠΑΤΑΤΑ" που απο αδικαιολόγιτη βιασύνη δεν ειχα ενεργοποιημενα τα δεδομενα, με αποτέλεσμα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ εχω γραψει μια ανακριβή πληροφορία , που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ

• Μου κάνει εντύπωση. Το ελληνικό φορουμ έχει κατατοπιστικότατο οδηγό είτε αρχικής εγκατάστασης , με κλειδωμέμνο τον bootloader, είτε και ξεκλείδωτο και είναι πολύ καλά τα ελληνικά και οι οδηγίες που σε καθοδηγούν. Εκείνο που δεν ξέρω είναι εάν είσαι έλληνας απο άλλη χώρα και δεν είναι κατανοητά τα ελληνικά των ιθαγενών.

• Redmi Pro

Μήνυμα

Ακόμα μια αναβάθμιση που δεν διόρθωσε το πρόβλημα της ύπαρξης και στις δύο σιμ 4g. Σε αντίθεση με την Stable που έχει αυτή την δυνατότητα. Έχει πρόσθετα μερικά καλούδια περισσότερα η έκδοση XTRV 7.1.12 απο την Stable 8.1.2 αλλά για ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΧΡΉΣΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ χρειάζεται εναλλάξ το 4g στις κάρτες σιμ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ

• Redmi Pro 4GB [SOLVED]

Μήνυμα

Λοιπόν τα έκλεισα τα δεδομένα και μου δείχνει στις κάρτες σιμ ότι η μία κάρτα είναι 3g ( αυτή που έχει οριστει για ομιλία) kai η δεύτερη 4g

• Redmi Pro 4GB [SOLVED]

Μήνυμα

Ευχαριστώ απο

• Redmi Pro 4GB [SOLVED]

Μήνυμα

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ . ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ , ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ DRIVRES ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ REDMI PRO KAI ΠΡΟΣΘΕΤΩ Η ΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΘΕΛΩ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΩ ΤΟ MiPCsuite μου ζηταει να συνδεσω το τηλεφωνο αλλα δεν το αναγνωρίζει , ενω με αλλα προγραμματα οχι της Xiaomi , πραγματοποιω backup;

• Redmi Pro 4GB [SOLVED]

Μήνυμα

Γεια χαρά και πάλι. Οι φωτογραφίες που ανεβάζω είναι με ενεργοποίηση μόνο των δεδομένων με κλειστό το WiFi. Όπως θα διαπιστωθει όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή cosmote ομιλία και δεδομένα τότε στην κάρτα αυτή υπάρχει 4g ενώ στην δεύτερη που είναι wind e;inai 3g η 3g+.Οταν είναι η επιλογή cosmote ομιλία και δεδομένα wind τότε συμβαίνει ακριβώς αντικαθρεπτισμός . Τώρα στο πρόβλημα που έχω με το θέμα της ύπαρξης στην καρτέλα "τωρα εισαι προγραμματιστής" , που εξαφανίζεται μετά απο περίπου μισή …

• Redmi Pro 4GB [SOLVED]

Μήνυμα

Καλημέρα στην κοινότητα και ιδιαίτερα σε όσους έχουν το Rdmi Pro. Σήμερα συμπλήρωσα με το παραπάνω κινητό 6 ημέρες και κάτι ώρες. Απο την ημέρα που το πήρα υπήρχαν διαφορα μικροπροβληματάκια. Μου είχε παραδοθεί με την ελληνική ρομ 6.12.22. Εγκατέστησα την 6.12.29 που βελτίωσε το πρόβληματης λειτουργίας του δακτυλικου αποτυπώματος. Όμως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπήρχε , δηλαδή της μη δυνατότητας να έχω 4g σε όποια κάρτα ήθελα εξακολουθούσε να υπάρχει. Σε επικοινωνία με τους κινέζους μου απάντ…

• Χιλια Ευχαριστώ