Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 475.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “Παράθεση από vasileios13: “Το εργαλείο,ακόμα ζει. Με αλλαγμένη μπαταρία χρησιμοποιείται από την ανιψιά μου για τηλεκπαίδευση. ” εννοειται οτι Ζει και Βασιλευει.....!!! εγω ακομα αυτο εχω για κινητο..! Δυσκολευομαι πααααρρα πολυ να βρω αντιστοιχο (και σε χαρακτηριστικα, και σε τιμη) νεο αντικαταστατη......!!!! και αφου δουλευει ακομα...... τοσο το αναβαλω....!!!! :D” 4 Ιανουαρίου κλείνω 4 χρόνια. ΆΠΑΙΧΤΟ. Στάλθηκε από το MI CC9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “- Περιμενε να μας πούνε μια και δεν έχω τη συσκευή σου... ” Εντάξει, αναμένω ενημέρωση Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “- Περιμενε να μας πούνε μια και δεν έχω τη συσκευή σου... ” Εντάξει, αναμένω ενημέρωση Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε δοκιμή που είχα κάνει στην προηγούμενη έκδοση δεν μπόρεσα να βρω την δυνατότητα για εγγραφή. Δεν ξέρω εάν επειδή είχα την global και πήγα στην xtrv me factory reset υπήρξε μπλοκάρισμα ή έπρεπε να προχωρήσω σε format. Για αυτό τον λόγο ή ερώτηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε δοκιμή που είχα κάνει στην προηγούμενη έκδοση δεν μπόρεσα να βρω την δυνατότητα για εγγραφή. Δεν ξέρω εάν επειδή είχα την global και πήγα στην xtrv me factory reset υπήρξε μπλοκάρισμα ή έπρεπε να προχωρήσω σε format. Για αυτό τον λόγο ή ερώτηση. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Τρέχουσα ενημέρωση (17/11/2020 22:20) Είναι έτοιμη και η νέα MIUI V12 ROM για τa.. MI10TPro_V12.0.7.0.QJDMIXM_v12-10 (Apollopro) HMK30SUltra_MI10T_V12.0.5.0.QJDCNXM_v12-10 (Apollo) Έχει προστεθεί το Ελληνικό Ευρετήριο επαφών” Ερώτηση, Εξακολουθεί και στην νέα stable rom, νά μην υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης τηλεφωνικής συνομιλίας; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Τρέχουσα ενημέρωση (17/11/2020 22:20) Είναι έτοιμη και η νέα MIUI V12 ROM για τa.. MI10TPro_V12.0.7.0.QJDMIXM_v12-10 (Apollopro) HMK30SUltra_MI10T_V12.0.5.0.QJDCNXM_v12-10 (Apollo) Έχει προστεθεί το Ελληνικό Ευρετήριο επαφών” Ερώτηση, Εξακολουθεί και στην νέα stable rom, νά μην υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης τηλεφωνικής συνομιλίας; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε αυτό αναφέρομαι. Πάντως με το Redmi Pro den ;exv ayt;o to pr;oblhma. Τελικά τι σημαίνει αυτή η αδυναμία ενεργοποίησης της xiaomi sim;
-
Δεν μίλησα για διαγραφή. Το ερωτημα ήταν εικονικό αφού ακόμα και πριν απο λίγο μπήκα στον λογαριασμό μου xiaomi για να βρώ κάποιες παλιές φωτογραφίες. Και επιδή το πρόβλημα υπάρχει μετά απο δύο συνεχόμενα format, μάλλον κάτι συμβαίνει με τον διακομιστή επικοινωνίας μεταξύ συσκευής και server. Άλλη εξήγηση δεν δίνω προς το παρόν.
-
#amavroudis ο λογαριασμός που έχω και μπαίνω στο xiaomi gloud που αποθηκεύω διαφορες ενέργειες κλπ. διαγράφηκε;. Σήμερα το μεσημέρι που έκανα επανεγκατάσταση απο εκει πηρα τα αρχεία. Τί γίνεται;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Την αδυναμία ενεργοποίησης εννοεις @dhmlaz;” Τό τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε καί στο λογαριασμό ΜΙ καί ή κάρτα sim αναγνωρίζεται αφού για νά ενεργοποιηθεί τό τηλέφωνο χρειάζεται η λειτουργία sim. Τό πρόβλημα είναι ότι ορισμένες εφαρμογές πού Με αναγνωρίζουν μέσω αριθμού τηλεφώνου ( sim ), σταματάνε. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει κάποιος φίλος που να μπορέσει να μου εξηγήσει εαν ο λόγος που δεν μπορώ να μπω σε τραπεζικό λογαριασμό εαν ωφείλεται στο μήνυμα που βγαίνει εδω και περίπου τρεις ώρες σαν ειδοποίηση στην οθόνη του τηλεφώνου; (ΜΙ ΝΟΤΕ 10). ενω στον λογαριασμό μου ΜΙ της ΧΙΑΟΜΙ υπάρχει και ο αριθμός του τηλεφώνου , και όλα τα στοιχεία μου αφού είμαι εγγεγραμμένος , μου βγάζει αυτό μήνυμα και σταματούν ορισμένες λειτουργίες. Εκανα format data και επανεγκατάσταση αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα. Ειμαι με την τελε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι;” Mi note 10 Pro Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι;” MI NOTE 10 Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλεπόμενος χρόνος ενημέρωσης ανδροιδ 11 στο miui12 XTRV HELLENIC υπάρχει; , γιατί δεν το είδα στην τελευταία λίστα των 16 συσκευών
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκιμάστε στην συσκευή να βάλετε μοτίβο και όχι pin μέχρι αν αναβαθμίσουμε twrp” Έχω μοτίβο και όχι pin. Το πρόβλημα παραμένει, ότι η συσκευή είναι ήδη ενημερωμένη πάρα το ότι υπάρχει παλιότερη έκδοση Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από babis306: “@amavroudis η ίδια εφαρμογή είναι. Δεν ξέρω αν το κάνει επειδή είναι από επαναφορά των εφαρμογών, θα δοκιμάσω να την κάνω απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση και θα σας πω.” Καλημέρα και καλή συνέχεια στην ομάδα. Μού ήρθε ή ειδοποίηση για την έκδοση 29, την χθεσινό Βραδυνή δηλαδή. Στην εντολή για update μου βγάζει ότι είναι ενημερωμένο, παρότι έχω την έκδοση 22. Μήπως για το MI Note 10 xreiazetai βελτίωση ο updater; Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες ξανά μέσα να δούμε αν δουλεύει ο κωδικός οθόνης σου αφότου βάλεις πιν η μοτίβο στο κινητό” Έβαλα μοτίβο καί μού ζήτησε κανονικά κωδικό εισόδου. Στην συνέχεια έχω προχωρήσει, καί ψάχνω για διαφορές με την έκδοση 10. Εκτός καί εάν υπάρχει πρόβλημα με την xtrv,. Δεν ξέρω εάν είναι ζήτημα ρομ ή έκδοση Android. Ας κάνω λοιπόν μία ανάλυση πως έκανα το format. Πριν ξεκινήσω την διαδικασία του format έκανα μέσα από την λειτουργία της συσκευής factory reset. Στην συνέχεια έ…