Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 475.

• RE:

dhmlaz - - Mi CC9 PRO/Mi Note 10 (Tucana)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Tucanavendor” Το tucana vendor δουλεύει μία χαρά. Μόλις τελείωσα εγκατάσταση μετά από format. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω τι εννοεί η ανάρτηση ότι έγινε Fix & Re-Upload της ROM για το Mi Note 10 (Tucana). Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι με ειδοποίηση ότι υπάρχει αναβάθμιση , προχώρησα στην αναβάθμιση , και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η αναβάθμιση στην έκδοση του Οκτώβρη. Και λέω θεωρητικά γιατί απο τις 11 το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα (9 το βράδυ ) κάνει συνέχεια loop το κινητό kai επιστρέφει απο μόνο του στην εγκατάσταση twrp. Η ερώτηση προς την ομάδα είναι απλή. Περ…

• Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω τι εννοεί η ανάρτηση ότι έγινε Fix & Re-Upload της ROM για το Mi Note 10 (Tucana). Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι με ειδοποίηση ότι υπάρχει αναβάθμιση , προχώρησα στην αναβάθμιση , και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η αναβάθμιση στην έκδοση του Οκτώβρη. Και λέω θεωρητικά γιατί απο τις 11 το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα (9 το βράδυ ) κάνει συνέχεια loop το κινητό kai επιστρέφει απο μόνο του στην εγκατάσταση twrp. Η ερώτηση προς την ομάδα είναι απλή. Περ…

• RE:

dhmlaz - - Mi CC9 PRO/Mi Note 10 (Tucana)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από dhmlaz: “Καλημέρα guys. Υπάρχει κάποιος μετά την τελευταία αναβάθμιση που να έχει προσπαθήσει να συνδέσει άλλη συσκευή ή υπολογιστη στο ΜΙ ΝΟΤΕ 10 μέσω του φορητού σημείου πρόσβασης της συσκευής; ” Ήταν οκ το Update αυτή την φορά ? ;)” Το upgrade ήταν εντάξει αυτή την φορά. Το τρέχον πρόβλημα είναι στην αδυναμία λειτουργίας σαν μόντεμ για επικοινωνία άλλων συσκευών μέσω της συσκευής στο διαδίκτυο. Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα guys. Υπάρχει κάποιος μετά την τελευταία αναβάθμιση που να έχει προσπαθήσει να συνδέσει άλλη συσκευή ή υπολογιστη στο ΜΙ ΝΟΤΕ 10 μέσω του φορητού σημείου πρόσβασης της συσκευής;

• ΑΡΧΕΙΟ LOG_ERROR_UPDATER της XTRV 20.7.9

• πραγματοποιησα factory reset. Εγκατέστησα με το twrp την έκδοση 20.6.18. Μετα απο επανεκκίνηση στο αναβάθμιση μου έβγαλε νέα έκδοση. 20.7.9 . Δτην επιλογή εγκατασταση η επιστροφή είναι . "Ησυσκευή εχει ενημερωθεί. !!!!!!!!!!!

• ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Η ειδοποίηση ήρθε. Όταν προχώρησα στην εντολή για την συνεχεια το κειμενο ηταν αλλου για αλλου. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ 20.18.6. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ Η ΕΚΔΟΣΗ. Παρα τις οποιες διορθώσεις που έγιναν μετά απο την υπόδειξή σου η τρέλλα συνεχιζεται. Ερχεται ειδιποιηση για νεα έκδοση. Μου βγάζει το μήνυμα ότι έχω παλιότερη έκδοση και το νούμερο της νέας, και στην εντολή εγκατάσταση , ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ. Καθαρισμός …

• ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 12.7.9 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΙ ΝΟΤΕ 10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑ , ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο MIUI ART. EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ MIUI12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 10 ΤΗΣ GOOGLE.

• υπερβολική κατανάλωση ενέργειας μετά την νέα XTRV 20.7.2 στο ΜΙ ΝΟΤΕ 10

• επανηλθαν τα προβληματα στο MI NOTE 10. Στην αναβαθμιση διαπιστώνει ότι υπαρχει νέα έκδοση (20.7.2) και όταν ξεκινάω για λήψη μου γράφει ότι είναι ενημερωμένο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ (20.6.18) πάλι εγινε κάποιο μπέρδεμα, και χάλασε η διορθωση που είχε κάνει ο muiu-art. SYMPERASMA. ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ XTRV δεν ισχυουν για ολεσ τισ συσκευεσ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΧΑΛΑΕΙ.

• MIUI_ART, ΔΙΟΡΘΏΘΗΚΑΝ και τα δυο προβλήματα. Και η ενημέρωση και το boot animation. Πιστεύω ότι η ομάδα που υποστηρίζει την εξέλιξη και την ενημερωση των προγραμματων λειτουργίας κάνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης θέλω να προτείνω στα μέλη της ομάδας να ανεβάζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λύνονται άμεσα. Με την υπόδειξη απο MIUI_ART, τι να κάνω και πως ώστε να δει που υπάρχει το πρόβλημα με το ΜΙ ΝΟΤΕ 10 , ΔΙΝΟΝΤΑς ΤΟΥ τα στοιχεία μετά απο δύο ώρες λύθηκε το πρόβλημα και αποκαταστάθηκε η λε…

• MIUI_ART, Στέλνω το αρχείο που ζήτησες για το Mi Note 10. Επίσης εκτός από το πρόβλημα της μη λειτουργίας ΟΤΑ, δεν υπάρχει boot animation. Οπότε μάλλον μπορείς να βρείς το πρόβλημα . Ευχαριστώ και αναμένω

• MIUI_ART, Στέλνω το αρχείο που ζήτησες για το Mi Note 10. Επίσης εκτός από το πρόβλημα της μη λειτουργίας ΟΤΑ, δεν υπάρχει boot animation. Οπότε μάλλον μπορείς να βρείς το πρόβλημα . Ευχαριστώ και αναμένω

• MIUI_ART, Στέλνω το αρχείο που ζήτησες για το Mi Note 10. Επίσης εκτός απο το πρόβλημα της μη λειτυοργίας ΟΤΑ, δεν υπάρχει boot animation. Οπότε μάλλον μπορείς να βρείς το πρόβλημα . Ευχαριστώ και αναμένω

• Είτε Format data , eite Factory reset, στο Mi Note 10 den λειτουργει OTA UPDATE. Παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις ότι μετά την τελευταία, έκδοση του Ιούνη θα υπήρχε ΟΤΑ ενημέρωση της ελληνικής XTRV ROM . Αυτά προς το παρόν.

• Λοιπόν νομίζω ότι υπάρχει στον πλανήτη άτομο που ακυρώνει το dxomark gia to Mi Note 10. Απορώ που δεν έχω δει τα διαπιστευτήρια ανάλυσης στην ειδική σελίδα. Όχι των εκτιμήσεων του συγκεκριμενου οργανισμού , αλλά των αποδεικτικών στοιχείων. Καλημέρα με μια ηλιόλουστη Κυριακή που είναι ευκαιρία για περπάτημα .

• Οκ. Περιμένω την επόμενη αναβάθμιση για τον updater. Σήμερα μια προσφορά με το υχτερινη φωτογραφία από β. Εύβοια Attachment (ID: 67630) (Β. Εύβοια περιοχή Σκεπαστή με θέα προς Γλύφα Φθιώτιδας)

• Δέν ξέρω για ποιο μοντέλο ΧΙΑΟΜΙ γίνεται αναβάθμιση μέσω του updater αλλά στο Mi Note 10 ενώ βρίσκει την νέα έκδοση, αμέσως μετά βγάζει μήνυμα ότι είναι ενημερωμένο.

• flickr.com/photos/188657941@N08/;ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ πλήρη στοιχεία φωτογραφιών [που λήφθηκαν απο ΜΙ ΝΟΤΕ 10