Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 475.

• flickr.com/groups/14690824@N24/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ πλήρη στοιχεία φωτογραφιών [που λήφθηκαν απο ΜΙ ΝΟΤΕ 10

• flickr.com/cameraroll/ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς του Μι ΝΟΤΕ 10, για πλήρη διερεύνηση όλων των στοιχείων λήψης για την κάθε μία. dhmlaz DIMITRIS LAZARIDIS

• Καλό είναι να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Και καλό είναι αυτός που ξεκίνησε με προσβλητικό τρόπο να τις είχε σταματήσει. Αν και ειδήμων δεν μπορεί να ξεχωρίσει ακόμα φωτογραφία από thumbnails. Στην προσπάθεια να προσβάλει δεν απάντησα. Όταν βρήκα και ξεκαθάρισα κάποια πράγματα για την συσκευή ανέβασα φωτογραφίες χωρίς κανένα σχόλιο προς κανέναν. (Μπορεί να τις ονομάζει όπως τις φαντασιώνεται) . Το να ξαναπροσπαθεί να βάλει ζητήματα κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι και δάσκαλος με σαφή προσπάθε…

• foxy4270 Ειναι σαφές ότι δεν μπορεις ούτε αποστάσεις να μετρήσεις , και πολύ περισσότερο να εκτιμήσεις και δεν έχεις και την δυνατότητα με αυτή την συσκευή να ξεπεράσεις προβλήματα άγνοιας χειρισμού, οπότε έχεις τα προβλήματα της άγνοιας των λειτουργιών . Μπες στο τηλεγράφημα , αφού δεν σου αρέσει τίποτα άλλο και διάβασε οδηγίες χειρισμού.

• Λύση στο πρόβλημα με την ΟΤΑ ενημερωση δεν υπάρχει ακόμα για το Μι ΝΟΤΕ 10. Ανεβάζω φωτογραφίες μετά την διορθωσουλα στις 21 του Μήνα από απόσταση 5,80 του μέτρου κόντρα στο φως στην πρωτη φωτο λαμπτήρων με 25000 Λουξ.

• Τις δύο τελευταιες rom V12 την εγκατασταση την κανω χειροκινητα αλλα δεν είχε κανενα αποτελεσμα. Μαλιστα την προηγούμενη στις 14 Μαιου την εγκατεστησα μετά απο format data και ήλπιζα να έχω ΟΤΑ ενημερωση στην σημερινη αλλά τίποτα.

• Μέχρι τώρα έχουν περάσει 22 λεπτά . Να το αφήσω ακόμα;, και πόση ώρα;. παραμένει σταθερά χωρις καμία ενέργεια.

• Καλό μεσημέρι στην παρέα . Παρόλο ότι ανακοινώθηκε και ήρθε στο mail μου η έκδοση dev 20.5.21 XTRV MIUI 12 ROM, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ OTA UPDATE στην συσκευή μου ( Mi Note 10) . Υποτίθεται ότι έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή αλλά τίποτα. Μέχρι σήμερα δεν ενημερώνομαι εαν υπάρχει νέα έκδοση. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ , ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ, ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣ…

• ΙΣΧΥΣ 8400 W

• foxy4270 επειδή κάνεις το γνώστη για φωτογραφίες και coatings,,, θέλεις να μας πεις ότι και τις δύο συσκευές τις είχες στιμενες στο ίδιο σημείο με ίδια γωνία λήψης; Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος αυτών πού γράφεις

• Επίσης κάποιος που ισχυριζεται ότι ξέρει απο φωτογραφιες , θα μπορούσε εαν έψαχνε το MI Note 10 , και έκανε λήψεις είτε ημέρα , είτε βράδυ να παει στις ρυθμίσεις Pro και να αλλάξει ταχύτητα , και ευαισθησία. Απλά μαθήματα φωτογραφικής τέχνης. Τα υπόλοιπα είναι όπως ΄ςχουν γράψει αρκετοί. Πριν αγοράσεις ψάχνεις για λίγο μετά την κυκλοφορία. Εκτός και εαν θέλει κάποιος σε όλα auto, οπότε παίρνει οποιοδήποτε τηλεφωνο μεχρι 64ΜΡ. αυτά προς το παρόν

• Είναι σαφές ότι το realme δεν εχει την δυνατοτητα να γραψει στο βαθος πεδίου που έχει γράψει το Mi Note 10

• Επειδή το έχω περίπου ένα μήνα και το παιδεύω περισσότερο απο ότι πρέπει , ειδικά στις φωτογραφίες που το χρειαζομαι για πραγματογνωμοσύνες, έχω βρεί καταπληκτικές λύσεις όπως με την ΝΙΚΟΝ F2, και αυτό ωφείλεται στην καταπληκτική κατα την γνώμη μου επιλογή PRO.Αυτή βρίσκεται τερμα αριστερά για όποιον δεν το έχει πάρει χαμπάρι.

• Παιδιά νομίζω ότι για όποιον έχει υπερβολικές απαιτήσεις με όση μεγένθυση και εαν κάνει η λυση είανι μία. Λήψη φωτογραφίας μόνο με 108. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές.

• Oi φωτογραφείς που βγάζει σε εμένα είναι πεντακάθαρες , όσο κοντά και εάν γίνεται η λήψη. Εκτός και εάν κάνεις λήψη στην επιλογή πορτρέτο. Τότε πράγματι τα γύρω θολώνουν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

• Παιδιά καλησπέρα. Έχω την miui12 , έχω κάνει ένα σωρό δοκιμές. Την ελληνική. Μέχρι στιγμής αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που είχα με το miui11. Μου αρέσει η χρήση της εφαρμογής επαφές-τηλέφωνο της google που πραγματοποιώ τηλεφωνική εύρεση φωνητικά σε παλιότερο τηλέφωνο, στο Minite 10 μετά από φωνητική κλήση κολλάει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει καλά , ή υπάρχει κάπου αλλού το πρόβλημα;. Υπάρχει τρόπος διόρθωσης;

• Λόγω των ημερών και επειδή έχω ακόμα δύο τηλέφωνα xiaomi και μπόλικο χρόνο έκανα δοκιμές. Με την ευρωπαική έκδοση - οχι stable - το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται. Μήπως το ζήτημα έγκειται στο ότι η ευρωπαική είναι σε android 9 , ενώ η ελληνική σε 10;

• Η δική μου η εμπειρία για την αγορά της μπαταριας είναι η εξεις: Την αγόρασα σε ένα απο τα τρια πρώτα καταστήματα που έχει το skroutz . Πριν την ύπαρξη του προβλήματος με τον ιό. Μου το παρέδωσαν με καθυστέρηση 10 ημερών. Δεν ισχύει το 1 μέχρι τρεις ημέρες. Δεύτερον η ημερομηνία παρασκευής της μπαταρίας ήταν παλιότερη της ημέρας κυκλοφορίας του τηλεφώνου. Τρίτο εύκολη η αντικατάσταση. Τέταρτο η μπαταρία ποτέ δεν είχε την συμπεριφορά που είχε αυτή που υπήρχε στο τηλέφωνο όταν το αγόρασα. Πρόταση:…

• Καλησπέρα στην παρέα. Το ΜΙ ΝΟΤΕ δουλεύει πολύ καλά για δεύτερη βδομάδα. Έχω παρατηρήσει όμως την εξεις συμπεριφορά. Το βράδυ το κλείνω. Μετα την ενεργοποίησή του το πρωι , ή μετά απο κάθε φορά που το κλείνω (απενεργοποίηση) , και το ενεργοποιώ πάλι η καρτέλα του προγραμματιστή εξαφανίζεται και χρειάζεται πάλι το 7 φορές κτυπήματα. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

• Υπάρχει δυνατότητα να βάλω το δικό μας recovery_ twrp_tucana_3.3.1_Q20-02-2020__ss_nt επάνω απο το αρχικό που είχα βάλει μςτά το ξεκλείδωμα του bootloader;. Εαν όχι πρέπει να μπω στην διαδικασία fastboot , klp. , klp , ;.