Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 475.
-
[procontra][/procontra]Galen,ανυπομονώ για την 9.2.21 γιατί ήδη απο την 9.2.15 έχει σημαντικά καλύτερη συμπεριφορά. Προς το παρόν έχουν εξαφανιστεί κάποια κωλύματα που δεν τα είχα ανφέρει μόνο για τον λόγο ότι βρίσκεσαι σε πειραματικό στάδιο. Τώρα νομίζω ότι αρχίζει η τελική διαμόρφωση. Βαλε τα γυαλιά στους κινέζους. Ξέχασα να πώ ότι όταν έχω γθρίσει σε Ινδία και αγγλικά ξεκινάει σε 5kgh , all;a k;obetai am;esvw
-
Εάν έχεις περάσει μία φορά μετά από format data το super user, καί μετα από οποιαδήποτε αναβάθμιση ή τροποποίηση της rom έβαλες magisk τότε έχεις παντρευτεί προβλήματα. Με όποιο σύστημα διαχειρησης της συσκευής έχεις βάλει μετά από καθαρή εγκατάσταση με αυτό συνεχίζεις. Από ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιες εγγραφές σε κάποιο σημείο πού δημιουργούν πρόβλημα γιατί αφήνουν υπολοιματα...
-
gkalen , είσαι άπαιχτος. Ελπίζω ότι με την προηγούμενη παρατήρηση να έχω βοηθήσει λίγο. Μέχρι στιγμής εκτός απο μπαταρία τα έχω τσεκάρη όλα. Ανεβάζω και μερικά screen. Εκείνο που ξέχασα να πώ είναι ότι την προηγούμενη φορά μπορεί να να άργησε να ανοίξει , αλλά αυτή την φορά χωρίς format data, with out factory reset ,έκανε εγκατάσταση σε χρόνο σημαντικά γρηγορότερα απο ότι με την αρομα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61098/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61099/forums.xiaomi-…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@dhmlaz Αφού έφτασες σ'αυτο το σημείο , τώρα θα πρέπει να ξαναπερασεις τη ρομ από πάνω να δούμε αν θ'ανοιξει , σαν να κάνεις update δηλαδή .. Αν ανοίξει τότε η λύση είναι το format data όπως είπες..” Λοιπόν ξαναπέρασα την ρομ άφησα το τηλέφωνο νά ανοίξει και δεν άνοιγε στο σύντομο χρόνο. Το έκλεισα και το άνοιξα πάλι και ο χρόνος ενεργοποίησης ήταν 3 ώρες καί 21 λεπτά. Νομίζω ότι κάποιο συμπέρασμα θα βγάλεις gkalen καί θα βοηθηθεις για παραπέρα εκσυγχρονισμο Στάλθηκε από το…
-
Παράθεση από tassosmer: “@dhmlaz σου εγκαταστάθηκε; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προσπαθώ νά κάνω μία σειρά λειτουργίες από αυτές πού χρησιμοποιώ καθημερινά. Πιστεύω αργά το βράδυ, ή αύριο πρωί να ανεβάσω στοιχεία. Κατ αρχήν στην εγκατάσταση δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί απλούστατα πειστικα εδώ και ένα χρόνο ότι ο μόνος τρόπος για να μην κολα στην εγκατάσταση είναι ένας. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ FORMAT DATA καί τέλος το πρόβλημα στην εγκατάσταση. Προς το παρόν θέλω να δω ένα προβ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega CHANGELOG Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της .. INSTALLATION Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr .. DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.1.17 omega_gb_XTRV_9.1.17.zip NOTE Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ... Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή .. Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dthan: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από dthan: “Παράθεση από dthan: “Για το δικό μου θέμα υπαρχει κάποια λύση? Γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ προκαταβολικά ” ” οχι ρε συ, οχι τοσο ευκολα, κατεβασε απο εδω και βαλε μια αλλη rom κανε πρωτα ενα backup με twrp το data και μετα δοκιμασε καθαρη εγκατασταση καλυτερα οχι αρωμα, κατεβασε αυτην xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V10_XTRV_9.1.3.zip ή εναλλακτικα κανε backup το data > wipe data, cache, dalvik cache > reboot ” Έκανα όλη την διαδικασί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από thanfun: “ευχαριστω για την χρησιμη απαντηση σου!α μαλιστα, αρα θεωρεις πως αξιζει τον κοπο να παω σε redmi note 5, και για αυτα που δεν εχει το whyred? και έχει το omega? οπως καλύτερη (oled) οθόνη, USB type C, colored led (ή μηπως αυτο γινεται?), ισως και κατι αλλο, ποια η γνωμη σου? ” Τι να την κάνω ρε συ την OLED οθόνη και το type C αν είναι να κυκλοφορώ με ένα καλώδιο στο χέρι (ή μια σακούλα...power banks) και να ψάχνω να βρω μπρίζα κάθε 3 και λίγο ? Μιλ…
-
Παράθεση από thanfun: “Καλημέρα, Μου αρέσει πολύ το τηλέφωνό μου αλλά σκεπτόμενος την περίπτωση αναβάθμισης συσκευής, αναρωτιέμαι ποιο low badget Xiaomi θα ήταν καταλληλότερο για να πούμε ότι έχω ένα καλύτερο συγκριτικά με το Redmi Pro (omega) έχω στο μυαλό μου ότι το Redmi Pro σε σχέση με άλλα που βλέπω έχει καλύτερη (oled) οθόνη, USB type C, colored led... ένα που χαλβαδιάζω ας πούμε το Redmi Note 5 Global με καλύτερη διπλή κάμερα, android 8 ή 9, WiFi dual band κτλ Παρακαλώ ποια είναι η πρότασ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nemesisrty: “Καλησπέρα παιδιά πέρασα την τελευταία xtrv 8.12.6 και έχω απρόσμενα ,reboot στα καλά καθούμενα και συχνά freezing κατά την διάρκεια αναπαραγωγής βίντεο και σε browsers αλλά πιο πολύ στο youtube! Όταν την πέρασα έκανα format data kai install από sd μέσω twrp! Κάποια λύση κάτι;;;” Δέν είναι αυτή ή τελευταία. Βρες την τελευταία που είναι η 9.1.3, δηλαδή 3 Ιανουαρίου 2019 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_7: “Παράθεση από nemesisrty: “Δοκίμασε αν έχεις προβλημα να κατέβασεις τη rom μέσω υπολογιστή, και εγώ όταν δοκίμασα μέσω κινητού είχα τέτοια προβλήματα. Είτε μέσω εφαρμογής είτε μέσω browser. Χωριά του ότι μου έκανε και αρκετές διακοπές(λογικά κάποιο πρόβλημα με τον server) και έπρεπε να πατω συνέχιση του download .” Εμένα δεν τη κατέβαζε, έκανα επανεκκίνηση και τη κατέβασε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παιδιά μία ερώτηση. Έβαλα την τελευταία rom 8…
-
Παράθεση από kostas_7: “Πέρασα καινούργια μπαταρία για να δω αν αυτό τελικά φταίει που καθυστερεί τόσο πολύ η φόρτιση (7-8 ώρες) και τελικά δεν είναι αυτό, μπορείτε να μου υποδείξετε μια ρομ της προκοπής; ποιος είναι ευχαριστημένος με την διαχείριση κατανάλωσης της μπαταρίας του κινητού του και τι ρομ έχει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 8.12.6 μέχρι στιγμής εκτός τού ότι έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, έχει καί άριστη διαχείριση μνήμης Στάλθηκε από το Redmi Pro μου…
-
RE:
ΜήνυμαΕάν τά πράγματα είναι όπως τα λές τότε πρέπει να φταίει ή μητρική. Αλλά δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι εκεί γιατί στο κύκλωμα της μητρικής πού έχει ανεβάσει η Xiaomi δείχνει ότι η λειτουργία όλη γίνεται από το ανταλλακτικό που άλλαξες. Άρα ή κάτι δεν κάνεις καλά {μού θυμίζεις τον εαυτό μου όταν πριν δυόμιση χρόνια πήρα το κινητό} ή η συσκευή θέλει άλλου είδους έλεγχο σε μαγαζί πού ασχολείται με το Xiaomi Παράθεση από Tredor: “Δοκίμασα ότι πρότεινες , και το πρόβλημα παραμένει Επίσης έβαλα με …
-
Κατ αρχήν κάνε ένα πλήρες αντίγραφο των δεδομένων που θέλεις να κρατήσεις. Δεύτερο format data. Τρίτο εγκατάσταση με μέθοδο twrp της τελευταίας κινεζικής rom. Έχει εγγλέζικα οπότε μπορείς να διαπιστώσεις ότι όλα δουλεύουν καλά. Εάν πράγματι δουλεύουν, πάλι format data καί εγκατάσταση την τελευταία ελληνική. Υπομονή καί δύναμη χρόνου Παράθεση από Tredor: “Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο του κινητού , στις ηχογραφήσεις και στην λήψη βίντεο δεν ακούγεται ήχος, υπάρχει ένα συν…