Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 475.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από crapatzi: “Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από crapatzi: “Με την 8.10.25 απο καποια στιγμη και μετα οταν προσπαθουσα να συνδεθω σε καινουριο Wifi δικυο, επαιρνα 'Unfortunately System UI has stopped'. Εκανα clear cache & Dalvic cache αλλα δεν λυθηκε. Σημερα εβαλα την τελευται Aroma XTRV 8.11.22 με clear cache & Dalvic cache αλλα παλι τα ιδια. Υπαρχει λυση (χωρις factory reset); ” Factory reset >reboot recovery >format data >inztall Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από crapatzi: “Με την 8.10.25 απο καποια στιγμη και μετα οταν προσπαθουσα να συνδεθω σε καινουριο Wifi δικυο, επαιρνα 'Unfortunately System UI has stopped'. Εκανα clear cache & Dalvic cache αλλα δεν λυθηκε. Σημερα εβαλα την τελευται Aroma XTRV 8.11.22 με clear cache & Dalvic cache αλλα παλι τα ιδια. Υπαρχει λυση (χωρις factory reset);” Factory reset >reboot recovery >format data >inztall Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_7: “Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από Kefalas99: “Οπως έχω αναφέρει ... και εμένα μου θέλει πολλές ώρες για φόρτιση .Πράγμα που στις παλιότερες rom δεν ίσχυε !” Μήπως έχεται μαϊμού Redmi Pro; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως οι ρομ είναι μαϊμούδες; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες ΡΟΜ είναι μαϊμούδες. Και η miuihellas και η κινέζικη έχουν μεγάλη σοβαρότητα καί ποιότητα. Όποιος λοιπόν δεν θέλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kefalas99: “Οπως έχω αναφέρει ... και εμένα μου θέλει πολλές ώρες για φόρτιση .Πράγμα που στις παλιότερες rom δεν ίσχυε !” Μήπως έχεται μαϊμού Redmi Pro; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostas_7: “Ιδού και το πειστηριοe00fc7abbfa997e457d2c6aa1e2ce2f7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επειδή στο πολύ μακρυνό παρελθόν μού είχε παρουσιαστεί και εμένα, δηλαδή στην παλιά stable, έκανα επανεγκατάσταση μόνο με clear cache, ΚΑΙ ΤΟ πρόβλημα λύθηκε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kefalas99: “Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από geoanto555: “Ξέχασες το format data που θα έλεγε και ο Μητσακλας. ” Τα πάντα διαγράφηκαν,και internal σβήσαμε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα μεταφέρω την δική μου μεθοδολογία τους τελευταίους μήνες με τις αλλεπάλληλες εγκαταστάσεις ROM διαφορετικής εγκατάστασης. Είτε Stable to XTRV είτε το αντίστροφο κάνω τις εξείς διαδικασίες χωρίς να μου έχει παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα :, Πρ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_7: “Παράθεση από geoanto555: “Ξέχασες το format data που θα έλεγε και ο Μητσακλας.” Τα πάντα διαγράφηκαν,και internal σβήσαμε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα μεταφέρω την δική μου μεθοδολογία τους τελευταίους μήνες με τις αλλεπάλληλες εγκαταστάσεις ROM διαφορετικής εγκατάστασης. Είτε Stable to XTRV είτε το αντίστροφο κάνω τις εξείς διαδικασίες χωρίς να μου έχει παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα :, Πρώτα wipe > advance wipe > tic σε cache, system, a…
-
Έτσι μπράβο, Αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει ζωντανή κοινότητα υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα Παράθεση από Germak: “Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloaders, και χωρίς root) ADB.jpg Θα γράψω ένα μικρό οδηγό για τον τρόπο που δουλεύει. Δεν απαιτείται ROOT ή ξεκλειδωμένος bootloader. Πρώτα, κάντε λήψη το Platform-Tools και αποσυμπιέστε το στον C: / # Download Platform-Tools SDK Platform Tools release notes | Android Developers Ενεργοποιούμε το USB debugging στο settings f…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_7: “Παράθεση από Kefalas99: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από NasDriver: “Developer είναι το καλύτερο, από βδομάδα σε βδομάδα μπορείς να βρεις πιο σταθερή ρομ σε σχέση με τις Stable που κάνουν μήνες να αλλάξουν Δοκίμασε για αρχή την 8.11.8 ---> [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές ” Νίκελ η ομεγκα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το Redmi Pro είναι το Omega ! Nickel είναι το Redmi Note 4.” Το ξέρω αλλά κάποια στιγμή δεν ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “φιλε dhmlaz, ολα τα ωραια, καποτε τελειωνουν. αν δεν ειναι φετος, θα ειναι του χρονου. ειναι 3η χρονια στην αγορα, και πρεπει να καταλαβουμε οτι απο δω και περα, δεν θα περιμενεις 100% υποστηριξη, που αλλωστε δεν την ειχε και ποτε...!! ουτε καν ANDROID 7...!!! πηρες/πηραμε μια TOP συσκευη, στην εποχη της, με τιμη χωμα...!! το 2016... για να παρεις συσκευη με αναλογα χαρακτηριστικα, ηθελες τα διπλασια χρηματα.!! το οτι δεν υποστηριχτηκε softwarικως, δεν εχει να κανει με μας,…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από dhmlaz: “Για να μην υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν υπάρχει beta αυτήν την βδομάδα για το Redmi Pro (HMPRO) ΜΆΛΛΟΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ, με έκδοση beta, αφου οι Κινέζοι για λόγους ιδιοτέλειας δεν φρόντισαν να δώσουν στην συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση έστω ένα σκαλί παραπάνω για την έκδοση android. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για χρήση της συσκευής, που αμφιβάλλω εαν θα υπάρξει απόσβεση αφού δεν ειναι δυνατή η εκμετάλευση της έκδοσης miui …
-
Για να μην υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν υπάρχει beta αυτήν την βδομάδα για το Redmi Pro (HMPRO) ΜΆΛΛΟΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ, με έκδοση beta, αφου οι Κινέζοι για λόγους ιδιοτέλειας δεν φρόντισαν να δώσουν στην συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση έστω ένα σκαλί παραπάνω για την έκδοση android. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για χρήση της συσκευής, που αμφιβάλλω εαν θα υπάρξει απόσβεση αφού δεν ειναι δυνατή η εκμετάλευση της έκδοσης miui 10 στο σύνολό της.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos Kinigos: “ΚΑλησπέρα παιδια! εχω θέμα... Προσποαθώ να περάσω την 8.11.8 και ενω ολα καλα στο twrp, στο boot δεν ξεκολλαει απο το logo εδω και 8 λεπτά! στην εκαθαρριση τίκαρα dalvik + cache + data. (Μετα απο 8 προσπαθειες με την arωma, είπα να προσπαθήσω την xtrv και ιδού το αποτέλεσμα) Τώρα τι κάνω;” Η δική μου εμπειρία λέει ότι μετά από FR και data ο χρονος που χρειάζεται για εγκατάσταση είναι 30 με 40 λεπτά. Σε περίπτωση πού δεν έχει ξεκινήσει το κλείνω βίαια και μετά από έν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos Kinigos: “Εχει παρατηρήσει κάποιος κάνα bug, στην 8.11.8;” Μέχρι σήμερα όχι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos Kinigos: “Καλησπέρα παιδιά! Είμαι τώρα με την 8.8.9, και λέω να κάνω update γιατί τον τελευταίο καιρό δεν την παλεύει η Ρόμ... Ποια μέχρι στιγμής είναι η πιο σταθερή (Dev θέλω, δεν θέλω stable)...” Xtrv 8.11.8 tην έχω από περασμένο Σάββατο. Μετά από ένα χρόνο ίσως η καλύτερη πού έχω διαχειριστεί. Μην ξεχάσεις οπωσδήποτε FACTORY RESET. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “Παράθεση από kostas_7: “Καλύτερα δεν είναι να τις κάνει Μπακ απ σε εξωτερικό σκληρό δίσκο; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο δεν το καταλαβα ουτε εγω..! νομιζα οτι πρεπει να κανουμε back up σε εξωτερικο χωρο..!! αν κανουμε back up στον εσωτερικο χωρο, αυτο δεν θα διαγραφει, αφου θα περαστει η νεα ROM?” Όχι με FR δεν διαγράφει τίποτα άλλο παρά μόνο συστήματος καθαρισμό γιά να τοποθετηθεί η νέα ΡΟΜ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zchrisz: “Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από zchrisz: “Βαριέμαι να περνάω τις εφαρμογές μια μια μετά... Υπάρχει τρόπος να τις περάσω πακέτο; ” Πάρε μέσα στην συσκευή σου αντίγραφο. Όταν εγκαταστήσεις την νέα ΡΟΜ θα κάνεις επαναφορά από το αντίγραφο ασφαλείας ” Και τι επιλέγω για να περάσω μόνο τις εφαρμογές ;” Στις πρόσθετες ρυθμίσεις, επιλέγεις αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά. Με το που δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας έχεις τις εφαρμογές σου αποθηκευμενες στο τηλέφωνο. Μην ξεχάσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zchrisz: “Βαριέμαι να περνάω τις εφαρμογές μια μια μετά... Υπάρχει τρόπος να τις περάσω πακέτο;” Πάρε μέσα στην συσκευή σου αντίγραφο. Όταν εγκαταστήσεις την νέα ΡΟΜ θα κάνεις επαναφορά από το αντίγραφο ασφαλείας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nifitsa_kakia: “Καλησπέρα. Έχω το κινητό πάνω από ένα χρόνο και θέλω να το δώσω στη μητέρα μου που έχει το note2 και η μπαταρία δεν... Δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό. Μετά από redmi pro, τι???? Έψαξα αρκετά πριν γράψω αλλά δε μπορώ να αποφασίσω. Πιο πολύ με νοιάζει η μπαταρία και η οθόνη ( edgeless screen, σαν το mi mix). Θα εκτιμούσα κάποια πρόταση. Ευχαριστώ.” Πόσα χρήματα διαθέτεις; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελείως συμπτωματικά, να το αναφέρω πάλι. Μία κάρτα είναι cosmote, και η άλλη wind. Στην τελευταία global port from nikel του gkalen δεν είχα πρόβλημα με τις κάρτες αλλά με την κατανάλωση ενέργειας. Με την τελευταία aroma 8.10.18 cn/eu, διαπίστωσα ότι έχω πρόβλημα εισερχομένων κλήσεων, καί με καθυστέρηση κάποιων ωρών 2-3 μού έρχεται μήνυμα αναπάντητων κλήσεων. Δέν έχω πραγματοποιήσει τεχνικό έλεγχο συσκευής. Αλλά με την global port δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποι…