Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 475.

• RE:

dhmlaz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν σου έχει έρθει στα εμαιλ ?” Μέχρι στιγμής όχι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έλα @dhmlaz , ήμουν στη δουλειά και δεν είδα ποιος έγραψε το ποστ Η τελευταία του nikel είναι η 8.10.18 ... περίμενε τον @gkalen να μας πει εάν θα συνεχίσουν :)” Η 8.10.18 του nikel έχει γίνει port για το Redmi Pro;, και εάν ναι σε ποιο σύνδεσμο έχει ανέβει;. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Ο @NasDriver σου μιλάει για official, όχι για custom xtrv.” Αυτό το γνωρίζω, ίσως να μην έγινε κατανοητό ότι αναφέρω την έκδοση που έχει φτιάξει ο genoto αν θυμάμαι καλά το ονομα, πού είναι βασισμένη πάνω στο nickel Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει global rom, μόνο china :/” Έχουν σταματήσει οι δοκιμές με την port τού nickel ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν οι συσκευές δεν έχουν πρόβλημα με την τελευταία global source rom και ΔΕΝ θέλετε να ρισκάρετε, καλύτερα να περιμένετε να βγουν 2-3 ρομ με china source ώστε εάν κάτι δεν πάει καλά με την πρώτη να έχετε μια-δυο εναλλακτικές :)” Πού θα βρώ την τηλευταία global rom for Redmi Pro για να την δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• αγαπητοί συνοδοιπόροι στην ομάδα του redmi pro, απο εχτές που άκουσα για θορύβους έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες είτε στην φωτομηχανή είτε στην βιντεοσκόπιση , να ακούσω θόρυβο. μέχρι και ειδικό μηχανισμό καταγραφής με φίλο που διαθέτει ακουστικό καταγραφέα (παραμετροποιητής dcbel) , και δεν καταγράφηκε τίποτα. Ενδεχομένως να είναι απο σκουπίδια προηγούμενης εγκατάστασης στις δικές σας συσκευές. Εγώ σε κάθε νέα έκδοση Βετα , την εγκαθιστώ με FR. Ισως για αυτό τον λόγο δεν έχω τα προβλήματα πο…

• RE:

Μήνυμα

Παιδιά προσπαθώ να ακούσω αυτόν τον θόρυβο αλλά μάταια. Δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση στο δικό μου. Έχω το 4Gb with 128 gb. Σε εμένα απλά ο ήχος όταν γίνεται λήψη φωτογραφίας είναι πολύ χαμηλός και ορισμένες φορές ανύπαρκτος Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από thanfun: “καλημερα, παρατηρησα οτι όταν λειτουργεί η κάμερα (λειτουργεί κανονικότατα) με οποιαδηποτε εφαρμογη (του miui ή αλλη απο play store) ακουγεται ενας υπόκωφος ήχος περίεργος σαν τα παρασιτα του ραδιοφωνου στα βραχέα (ή σαν να κοχλαζε…

• BanditGR καλησπέρα η global 8.9.30 που κυκλοφορεί έξω απο εμάς την έχει δοκιμάσει κάποιος;. Εαν όχι σε ποια σελίδα δική μας έχει ανέβει. Με την 8.9.20 μεχρι στιγμης δεν ε΄χω πρόβλημα

• Στην τελευταία ενημέρωση της arωma εχουν λυθει αρκετά ζητήματα. Ένα απο αυτά που εμένα προσωπικά με ενοχλεί είναι η αδυναμία παραμετροποίησης στους χρωματισμους στην οθόνη ( η amoled δεν έχει τελικά την μέγιστη παρουσία της χωρίς αυτή την ρύθμιση), και επίσης η αδυναμία της επιλογής παραμετροποίησης του θέματος που εγκαθιστώ στην συσκευή. MIUI 10 8.9.13 ΑΔΥΝΑΜΊΑ ρυθμίσεων στην επιλογή αντιθέσεις, θερμό - ψυχρό κλπ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Images - 57528-Screenshot-2…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από eddie1996: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από eddie1996: “Για να περάσω το new patch ota updater δεν θυμάμαι εάν έχω stable η developer. Εικάζω ότι έχω developer. Όσοι έχετε δοκιμάσει το miui 10 δουλέυει κανονικά ή έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα? Εγώ έχω cosmote και vodafone απο sim κάρτες εάν επηρεάζει κάτι. Ευχαριστώ. ” βλεπω οτι δεν σου απανταει καποιος (ισως διοτι αυτα που ρωτας ειναι απαντημενα αν κανεις τον κοπο να διαβασεις λιγο προς τα πισω) γι αυτο ειπα να σου απαντησω,αφ…

• αναφέρομαι μόνο στην κάρτα της wind και μόνο ότι έχει σχέση με δεδομένα. Με ομιλία δεν έχω πρόβλημα. Ούτε εαν έιναι μόνο μία κάρτα ενεργή. Στην σιμ 1 δουλεύουν όλα (cosmote) env sthn sim2 wind ( ταυτόχρονη ύπαρξη με σιμ 1 ) δεν υπάρχει δυαντότητα για επικοινωνια στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από dhmlaz: “Μην κάνετε κόπο για miui 10. Εάν έχετε συνδρομή και για Internet δεν δουλεύει η λειτουργία των δεδομένων σε καμία κάρτα εάν το τηλέφωνο το χρησιμοποιείς σαν δίκαρτο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γενικα μην κανεις γενικευσεις ( γενικευση?...) διοτι συνηθως πεφτεις εξω... με λιγα λογια εγω εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις miui 10 και σε ολες με δικαρτο και δυο καρτες μεσα δουλευαν κανονικα τα δεδομενα και με τις δυο (εχω συνδρομ…

• Μην κάνετε κόπο για miui 10. Εάν έχετε συνδρομή και για Internet δεν δουλεύει η λειτουργία των δεδομένων σε καμία κάρτα εάν το τηλέφωνο το χρησιμοποιείς σαν δίκαρτο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• zchrisz 61923-6d0a6e3588b8c705339df21b0d18dabb3b64765a-128.png θα σου πρότεινα αφού είσαι νέος στην xiaomi να μην προχωρήσεις στην miui 10. Υπάρχουν πολλά μικροπροβλήματα και ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα αντιμετωπίσεις. Για αυτό τον λόγο σου προτείνω να κάνεις υπομονή τουλάχιστον μέχρι τις δύο επόμενες ανανεώσεις. Προσωπικά στα λέω αυτά μετά απο εκαντοτάδες ώρες στην δοκιμή και παραμετροποιήσεις miui 10

• pontios.gk, στο μαιλ μου έχει έρθει κάτι απο εσένα αλλά δεν υπάρχει ούτε συνγημένο , ούτε επιλογή για να κατεβάσω από κάπου......

• pontios.gk, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕς ΤΗΝ GLOBAL AROMA;. Γιατί και εγώ πόντιος είμαι . Μην αρχίσουν και λένε πάλι για εμάς.

• Διαδικασία δοκιμών στο Redmi pro για την leitoyrg;ia MIUI 10. Για όποιν θέλει και έχει χρόνο για να παίζει μπορει να συνεχίσει. Για όποιον το έχει για συσκευή - εργαλείο, προτείνω να γυρίσει στην τελευταία MIUI 9. Για να διορθωθούν όλα τα μικροπροβλήματα θέλει πολύ δουλειά. Και νομιζω ότι αυτό έχει να κάνει με την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει η κινέζικη εταιρεία τους Κινέζους καταναλωτές. ( Η συσσκευή ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ήταν μόνο για την ΚΙΝΑ και Ινδία ) . Στην Ινδία υπάρχει κάποια προσπάθεια να το λύσου…

• ακομα ενας εντοπισμός προβληματικής λειτουργίας στο Redmi pro με την εκδοση 10 αρομα. Εάν υπάρχουν δυο κάρτες σιμ ενεργοποιημένες διαφορετικών εταιρειών τότε ακόμα και εάν υπάρχει ενεργοποιημένη η ρύθμιση για ενεργή λειτουργία των δεδομένων τότε μπλοκάρει και δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Εάν βγει η μια κάρτα τότε αποκαθιστά την λειτουργία δεδομένων. Συγκεκριμένα μόλις έβγαλα την κάρτα wind τότε λειτούργησε η επικοινωνία των δεδομένων με της Cosmote. Το ίδιο με την κάρτα Vodafone. To ίδιο κ…

• Επίσης στην αρομα αφού εγκατασταθεί όπως περιέγραψα παραπάνω (6991) δεν παρουσιάζει εάν υπάρχει 4G or LTE σε καμία απο τις δυο κάρτες που υπάρχουν στο τηλέφωνο στην οθόνη και επίσης εξακολουθεί να περιγράφει ότι ο επεξεργαστής είναι ο ΗΛΙΟ Χ20 ενώ στην global φαίνεται ο πραγματικός ((HLIO X25) . EPISHS ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ GLOBAL που εχει ανεβάσει ο gkalen όπως επίσης ΥΠΗΡΧΕ Παντα ΣΤΗΝ MIUI 9.

• Επίσης στην αρομα αφού εγκατασταθεί όπως περιέγραψα παραπάνω (6991) δεν παρουσιάζει εάν υπάρχει 4G or LTE σε καμία απο τις δυο κάρτες που υπάρχουν στο τηλέφωνο στην οθόνη και επίσης εξακολουθεί να περιγράφει ότι ο επεξεργαστής είναι ο ΗΛΙΟ Χ20 ενώ στην global φαίνεται ο πραγματικός ((HLIO X25) . EPISHS ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ GLOBAL που εχει ανεβάσει ο gkalen όπως επίσης ΥΠΗΡΧΕ Παντα ΣΤΗΝ MIUI 9.