απο σημερα λοιπον πλεον κατοχος του redmi pro 64gb αλλα δεν μπορω να βαλω developer rom και το unlock κολλαει στο 50% οταν προσπαθω να φλασαρω την dev rom λεει can't verify this update:(
Καλησπέρα σε όλους, σημερα πηρα το νεο μου redmi pro, η xiaomi μου εδωσε δικαιωματα μεσα σε 10 λεπτα για ξεκλειδωμα αλλα κολλαει στο 50% (verifying) εχω την stable miui 8 rom και διαβασα πως θελει την developer ε απο την σελιδα της xiaomi παω να την φλασαρω με τον updater του κινητου και λεει πως δεν μπορει να κανει verify το update με αποτελεσμα να καθομαι με την stable να ειμαι με κλειδωμενο bootloader και να μην εχω την ελληνικη gtv rom (και ρουτ φυσικα )
Το εχω ερωτευτει απο την πρωτη στιγμη που το εποιασα στα χερια μου λοιπον ηρθε με την miui 8 global stable αλλα οταν προσπαθησα εξω να μπω 0.facebook δεν ανταποκρινοταν ενω στο m.whatsup.gr συνδεοταν κανονικα, λοιπον παιδια εχει κανεις τον οδηγο με το ξεκλειδωμα του bootloader? δεν τον βρισκω στο φορουμ
Θα το έχω από αυριο το πρωί!! Θα σας πω και εντυπωσεις ποσο θα μου παρει να εχω την εγκριση της xiaomi για το unlock? Θελω τοσο πολυ να βαλω την ελληνικη ρομ
Αυτο το να εχεις λευτα και να εχουν ολοι το redmi pro για πουλημα και μολις τα εχεις ξαφνικα καπουτ εξαφανιστικαν ολα τα xiaomi redmi pro αντε να δουμε τι θα δουμε απο παρασκευη, αν το παρω απο vickmall θα κανει κανα μηνα ε;
εγω φιλε ερχομαι απο galaxy s5 με custom rom και ηδη ανυπομονω να φερει ενα παιδι το redmi pro την παρασκευη ενας φιλος μου εχει το redmi note 3 pro και πραγματικα επαθα πλακα καμια σχεση με το s5 δεν θα ξαναπαρεις samsung μετα το xiaomi
Παιδια τι να επιλεξω; About ROM - Multi-language Rom&google play store installed - Official CN ROM(only support Chinese&English) για να μην κανω πατατουλα την ωρα της παραγγελιας
παιδια ποσες ωρες οθονης βγαζει πανω κατω; Και γενικα η μπαταρια πως παει; Εχει οντως 2 ηχεια; Επισης σε θεμα εντασης ηχου πως το βλεπετε; (ειχα κακες εμπειριες με mediatek σχετικα με τον ηχο) Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και καλοριζικα τα τερατακια σας αντε να ερθει και η στιγμη που θα γινω κατοχος του επιτελους, εχει πεσει στα 260 το 128αρι 210 το 64αρι και 190 το 32αρι Ο.ο
Καλησπερα παιδια, συντομα θα αλλαξω επιτελους απο το αθλιο samsung μου στο xiaomi redmi pro το θεμα ειναι τι πρεπει να προσεξω με την παραγγελια κτλπ και πως θα γλυτωσω εκτελωνισμους και τετοιες χαζομαρες;