Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 232.
-
Δεν είναι και το πρωτο κενό ασφαλείας τους :p
-
14χρονη έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία ενώ βρισκόταν στη μπανιέρα με το κινητό στην πρίζα
ΜήνυμαΕ ναι, αλλά το θέμα είναι πως πέρασε τόση τάση και πέθανε; Θα πρέπει να έβρεξε την πριζα
-
14χρονη έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία ενώ βρισκόταν στη μπανιέρα με το κινητό στην πρίζα
ΜήνυμαΜε 5-12volt? εδω με 24 ούτε μυρμήγκι δεν πεθαίνει εκτός και αν έπεσε νερό στην πρίζα η το τροφοδοτικό και έκανε βραχυκύκλωμα
-
Χθες το βράδυ πέρασα την xtvr rom, ολα μια χαρά εκτός από τον ήχο, το mi max 2 έχει δύο ηχεία, ενα που παίζει τα πρίμα (το ακουστικό κλήσεων) και το κανονικό που βγάζει μεσαίες και μπάσα, το θέμα είναι πως με το mod του ήχου ότι δεν ακούγεται τόσο δυνατα, αλλά τα ακουστικά εκεί που δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου τώρα παίζουν πολύ δυνατά και είμαι κομπλέ από την μεριά των ακουστικών, μπορείτε να το κοιτάξετε λίγο το θέματακι με το ηχείο;
-
Παράθεση από sofos1990: “Διαβάζει ότι είναι Vodafone αλλά στο notification bar λέει συνεχώς Νο service με τις κεραιούλες να έχουυν ένα x. ” Ξεκλειδωσε bootloader, περνα xtvr παιζει να εχει θεμα η ρομ, αλλιως μπορει να ειναι και hardware προβλημα, δοκιμασε απο κανα φιλο σου vodafone-cosmote-wind καρτα να δεις αν θα παιξει, ιδιος vodafone μια και εκει υπαρχει το θεμα. =============== Ιουλ 5th 2017, 3:58am =============== Λοιποον, Σημερα εβλεπα reviews απο mi max 2 σε θεμα αυτονομιας, μπαταριας, ηχ…
-
Εγω σήμερα παρέλαβα το Mi max 2 μου, σε λίγο πάω για ξεκλείδωμα
-
Ούτε εγώ αλλά πιστεύω πως αυτή την φορά θα κάνει την διαφορά η xiaomi και δεν θα μας κρεμασει!!! Αν και θα πάω σε mi max 2 αλλα μέχρι τότε μήπως στρώσει και μπορεί να το έχει ο αδερφός μου
-
επιτελους λίγες ελπίδες για το redmi pro, ξέρουμε πότε βγαίνουν οι beta miui 9 roms?
-
Παράθεση από lorenzo81: “Εμένα μου πετάει ενα μήνυμα και δεν στέλνει φώτο ή βίντεο μέσω Bluetooth. Με τις 2 τελευταίες dev. Το παρατήρησα. Το έχει πάθει κάποιος να μην μπορεί να στείλει με Bluetooth; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” να λεμε την αληθεια, πλακα πλακα αν του δωσουν nougat θα δουμε ΤΡΕΛΗ διαφορα σε αρκετα πραγματα, εχω φιλους με redmi note 4/mi max και mi5 που απο 6 σε 7 ειδαν ΤΡΕΛΗ διαφορα στην μπαταρια, ειδαν διαφορες στις επιδοσεις, στο θεμα της υπερθερμαν…
-
Αγαπαω της oled οθονες, αλλα αν ειναι να χασω το oled αλλα να εχει 6 inchs οθονη και καλη αυτονομια μπαταριας δεν με νοιαζει, ελπιζουμε να μην μας απογοητευσει οπως το REDMI PRO το οποιο αγαπησα και ακομη ζει το καημενο με τοσα χτυπηματα που εχει φαει στην οθονη, 3 φορες επεσα κατω και εσκασα στο εδαφος με το τηλεφωνο και την οθονη να κοιταει στο εδαφος και μονο γρατζουνιες εχει
-
Καλησπερα σε ολους, ενας φιλος μου αγορασε το redmi note 4x και θελουμε να το ξεκλειδωσουμε, παω να παρω permisions και μου βγαζει αμεσως να κατεβασω το mi unlock tool, παω να συνδεθω και μου γραφει this device isn't supported by mi unlock και μπλα μπλα, εχω συνδεθει με τον ιδιο λογαριασμο και στο τηλεφωνο και στο mi unlock, το μηνυμα το βγαζει και χωρις να συνδεσω την συσκευη!!!
-
Παράθεση από lorenzo81: “Εμένα μου πετάει ενα μήνυμα και δεν στέλνει φώτο ή βίντεο μέσω Bluetooth. Με τις 2 τελευταίες dev. Το παρατήρησα. Το έχει πάθει κάποιος να μην μπορεί να στείλει με Bluetooth; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει με την τελευταια dev xtvr θα δω αργοτερα με εναν φιλο μου να δω αν υπαρχει θεμα
-
χμμ εντάξει, ευχαριστώ και πάλι για όλα, άλλαξα το dpi από 480 σε 400 και δεν παρουσίασε από το πρωί κανένα θέμα, έχω 26% και έχω κάνει 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνης με δεδομένα, δύο κάρτες, χρήση facebook-youtube + vpn όλη την ώρα, μόνο ζεστάθηκε κάπως από την μεριά της οθόνης μόνο στο πάνω μέρος το απογευμα που ήμουν στο λεωφορείο διότι είχε αρκετή ζέστη μεσα, προς το παρόν πάντως δεν μου έχει κάνει τα προβλήματα που είχα 8 μισή μήνες τώρα. Οπότε προς το παρόν είμαι κομπλέ.