Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 232.
-
Μπορεί μετα απο 8 μιση μήνες κατοχής να μην το χάρηκα πραγματικά αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ κατι ακυρο, κατα τον δεκεμβρη λεω να μαζεψω για το redmi pro 2 (αν εχει βγει, αξιζει και ειναι στα μετρα μου) λεω να κανω καποια συμαζεματα στο redmi pro μου τοτε, λεω να αλλαξω οθονη λογο που εχει κανει burnin και τον σκελετο λογο που εχει σημαδια/γρατζουνιες (οταν αλλαξω τηλεφωνο καποια στιγμη) για να δωσω το redmi pro στον αδερφο μου, γνωριζει κανεις καποιο εμπιστο καταστημα που θα εχει γνησια ανταλλ…
-
Απλως πέρασα το supersu και όλα κομπλέ μέχρι τώρα, δεν θα πειράξω το dpi της οθόνης για 4-5 ημέρες να δω πως θα συμπεριφερθεί η συσκευή, προς το παρόν δεν κολλάει σε σημεία ή που κολλούσε ίδιος στην καμερα και κυρίως όταν είχα και το youtube να παίζει στο background μουσική...πραγματικά σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ καλή συνέχεια !! Εδώ είναι η μόνη ιστοσελίδα που δεν έχω ενεργοποιημένο το adblock
-
χαχαχα, προσπαθω να περασω το magisk απο το ζιπ της ρομ αλλα βγαζει σφαλμα 1 και ειναι δυσκολο να κατσω χωρις root
-
μεχρι τώρα όλα εντάξει, ανακαλυψα πως δεν έγινε root όμως προσπαθησα να φλασαρω ένα ζιπ αλλά τίποτα μπρικαρε το τηλέφωνο καμία ιδέα;
-
Ναι ολα κανονικα, μεχρι τωρα το βλεπω και παιζει κανονικα, θα δουμε σε λιγο που θα περασω οτι ειχα πριν κτλ
-
αυτο θα παω να κανω αμεσως τωρα =============== Ιουν 17th 2017, 8:21pm =============== κανει boot η ρομ, επισης βλεπω ειναι αλλαγμενο το bootanimation
-
τωρα βγαινει σαν android bootloader interface με θαυμαστικο και παλι δεν το βρισκει το adb
-
σε ολες κανει ακριβως το ιδιο
-
μου το βγαζει σαν android με θαυμαστικο και δεν κανει τιποτα αλλο, δοκιμασα να περασω τους adb drivers και τιποτα
-
δεν μπορω να περασω twrp κατα την ακριβεια εχω το προβλημα με το kedacom usb devices και δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο τα windows εχω 10αρια στο creators update
-
Οταν αλλαζω ρομ κανω wipe και το system παντα, να κανω και το system?
-
μολις παρατηρησα πως το ηχειο παιζει πολυ δυνατα αλλα και παρα πολυ καθαρα το ιδιο και τα ακουστικα σε σχεση με πριν τι φαση; =============== Ιουν 17th 2017, 6:37pm =============== ποια xtvr λετε να περασω; Παντα κατεβαζα της ρομ απο την ειδοποιηση που βγαινει στο πανω μερος της ιστοσελιδας τωρα που δεν υπαρχει καποιος συνδεσμος εκει, ποια ρομ να περασω;
-
κανει boot =============== Ιουν 17th 2017, 6:12pm =============== Κλειδωσε ο bootloader (οταν το ειχα αγορασει ειχε ερθει με ξεκλειδωτο) να τον ξεκλειδωσω και να περασω xtvr? μεχρι τωρα το βλεπω και πραγματικα πεταει, ανοιγει της ρυθμισεις σε κλασμα δευτερολεπτου κατι που ποτε δεν εκανε
-
κατεβαζω το cust =============== Ιουν 17th 2017, 5:56pm =============== ξεκινησε το flash, γιατι υπαρχει αυτο το θεμα με το cust? το θυμαμαι και πριν 8 μιση μηνες οταν ειχα αγορασει το redmi pro
-
κατεβαζω την ρομ/drivers/spflashtool και σωζω τα δεδομενα μου =============== Ιουν 17th 2017, 5:39pm =============== μου βγαζει κατι βλακειες για τον download agent brom error s invalid da file 0x138a =============== Ιουν 17th 2017, 5:41pm =============== τελικα επελεξα απο τον φακελο του προγραμματος το mtk_allinone_da.bin τωρα περναει την ρομ, βασικα μολις μου εβγαλε brom error status_sec_img_too_large 0xc0020005
-
θα κανω μια χαζη ερωτηση, υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να βρω πως στο καλο κατεβαζουμε της fastboot roms χωρις να κανω 2 ωρες αναζητηση στο google? συνεχεια το ιδιο προβλημα εχω οποτε θελω να βαλω fastboot rom και παντα βρισκω μονο αυτο : MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
το αγορασα σφραγισμενο/καινουριο απο ελληνα που το ειχε φερει ελλαδα, απλα ειχε ερθει με ψευτοglobal rom ειχα περασει cm13/cm14.1 μετα απο 3-4 μηνες που ηδη ειχα τα προβληματα και ειχα δει μεγαλες διαφορες εκει προς το καλυτερο αλλα γυρισα στην miui λογο bugs
-
παω να σωσω τα αρχεια μου
-
λες ε; Κοιτα το θεμα ειναι πως δεν εχει playstore αυτη η ρομ αν θυμαμαι καλα και ειναι τερμα στα κινεζικα