Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 232.

• αν ηταν κλειδωμενος θα δουλευε και με το restore? O.o

• Παιδια, κανω update στην τελευταια xtvr και τρωω bootloop στο mi logo δεν λεει powered by android, δεν υπαρχει καμια γραμμη η τιποτα κινουμενο σκετο το λογοτυπο, η συσκευη εχει κρυωσει, το παθενω καθε φορα ομως, ειναι 3η ρομ με το ιδιο προβλημα, κανω restore το backup απο την xtvr που εχω 1-2+ μηνες γιατι βαριομουν να κανω update και δουλευει κομπλε, οταν περναω την ρομ περνουσα xposed και εκανε σφαλμα η εγκατασταση για καποιον λογο δοκιμασα τελειως clean install και τα ιδια.. τι να κανω; edit: …

• καταρχην, άνοιξε το, καθάρισε τα πάντα με ισοπροπυλική αλκοόλη η οινόπνευμα άστο μία ημέρα ανοιχτό χωρίς μπαταρία και ξαναπροσπάθησε;)

• δεν με ενθουσίασε καθόλου προσωπικά, ας ελπίζουμε πως θα είναι σε καλή τιμή.

• εγω ακόμη παίζω με την xtvr 7.3.23 κατέβασα ένα προγράμματακι που μου φτιάχνει swapfile και βλέπω μέχρι τώρα αρκετές διαφορές στης επιδόσεις. Νομίζω πως έστρωσε το πρόβλημα με τον επεξεργαστή!!

• ξεκλειδωτος είναι, έκανα restore την παλαιά xtvr!

• μια ωρα το ειχα ετσι, δεν μπουταρε καν το λειτουργικο σου λεω, ουτε στο bootanimation εφτανε!

• Παιδια, εφαγα bootloop με την νεα ρομ καθαρη εγκατασταση εκανα!! κολλαει στο mi χωρις να κανει κολοτουμπα το λογοτυπο η να βγαινουν οι τελιτσες κατω και να λέει powered by android! παω να κανω restore απο το backup

• εχω κάνει πολλές φορές από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα, ναι έχω του φόρουμ τώρα είμαι ένα μήνα outdated και θα κάνω σήμερα ένα update. Τσεκαρε εδώ τι κάνει, η χρήση δεν με νοιάζει το θεμα είναι ότι δεν μοιράζει της δουλειές στους πύρινες φορτώνει τους 4 χειρότερους και ακόμη και αν χρειάζεται περισσότερη επεξεργαστική ισχυη δεν ανοίγει τους άλλους και αν το κάνει πολύ σπάνια και για πολύ λίγο, έχω τώρα YouTube-messenger-chrome ανοιχτά και αυτή την στιγμή που γράφω κολλάνε τα πάντα, έχει υπερ…

• Ας πούμε στο s5 δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση εδώ έχουμε ξεφύγει τελευταία η κολλάει χειρότερα και από το s4 που είχα σε πολλές φασεις, δεν ξέρω οι άλλοι τι χρήση κάνετε αλλά εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από την mediatek για ακόμη μία φορά, ελπίζω να είναι θέμα της MIUI και αν ποτέ βγει κάποια άλλη Ρομ που θα δουλεύει κανονικά να είναι κομπλέ

• κοιτα, το θεμα είναι ότι εδώ δεν γίνεται σωστή διαχείριση των πυρήνων, παίζει το YouTube στο background έχω μεσσεντζερ και chrome ανοιχτό και κοανε τα πάντα και όταν πληκτρολογώ πολλές φορές κόλλαει και ο ήχος και δουλεύουν μόνο οι 4 πύρινες (οι χειρότεροι) στο 100% του.

• εγω έχω πρόβλημα με την διαχείριση των πύρινων του επεξεργαστή ας πούμε παίζει το YouTube ενα τραγουδι ανοίγω την κάμερα δουλεύουν μόνο οι 4 ποιο χάλια πύρινες και σέρνονται τα πάντα, περιμένω την τελευταία xtvr να κάνω clean install μήπως και στρώσει, αυτό με τον επεξεργαστή το παθαίνω και έξω ακόμη και χωρίς το YouTube μου το κάνει σε πολλές εφαρμογές και εχει καταντήσει σπαστικό δεν ξέρω τι να κάνω, ας πούμε τώρα που γράφω κολλάει το πληκτρολόγιο (Gboard)

• Κρίμα και είναι πολύ κομπλέ τηλεφωνακι...Καμιά σχέση με redmi note 4 είναι μακράν καλθτερο, αν το αφήσουν έτσι είναι @@@@@@@@ πραγματικά. Έστω να διορθωθούν τα bugs στην cm 14.1 που τα μισά πράγματα δεν δουλεύουν. Για κάποιον λόγο η miui στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ανει τραγική διαχείριση στον επεξεργαστή.

• τιποτα για nougat ξέρουμε; Η θα μας αφήσει η xiaomi έτσι; Βλέπω πως θα πάρει ακόμη και το redmi 4a αναβάθμιση, ποιο; Το τηλέφωνο των 100 ευρώ και δεν υπάρχει πουθενά όμως λίστα που να αναφέρει το redmi pro και πραγματικά μου την έχει σπάσει τόσο πολύ το cpu managment ώρες ώρες δεν δουλεύουν όλοι οι πύρινες και ζοριζεται με τους 4 στα πάντα.

• τα έχω δοκιμάσει όλα, δεν το κάνει πάντα, ας πούμε τώρα είναι εντάξει, άλλες φορές είναι πχ έξω με ανοιχτό messenger, youtube και την κάμερα, ανεβάζει θερμοκρασίες δουλεύουν μόνο οι 4 πύρινες και τα κολλήματα είναι λες και έχω τηλέφωνο του 1821 μήπως είναι θέμα kernel? Στην cm 13 δεν παρατήρησα κάτι αλλά έχει πολλά bugs =============== Απρ 9th 2017, 12:56pm =============== ανεβασα και ένα screenshot που είναι στην κάμερα παίζει μουσική το youtube και δουλεύουν μόνο οι 4 πύρινες στο 100%

• το έχει και εμένα με xtvr :p

• Εκρηκτικες επιδοσεις - Galaxy Note 7 (Jihad Edition) Made by samsung in Korea.

• καλησπερα σε όλους, αγόρασε η κολλητή μου το redmi note 4 χθες και δεν μπορεί να στείλει sms ενώ έχει υπόλοιπο στην κάρτα5-6 ευρώ και γύρο στα 400sms έχει την τελευταία global beta είχε και ota update όταν άνοιξε γύρο στο 1.4gb το κατεβάσαμε και μετά ανακαλύψαμε ότι δεν μπορούσε να στείλει sms (πριν δεν το είχαμε δοκιμάσει) έχει cosmote δοκιμάσαμε να πειράξουμε το SMSC από διάφορα που εβρισκα στο google όπως +30697100000 και ένα άλλο που νομίζω πως ήταν +3097100000 και πάλι τα ίδια μόνο να λάβει…

• Πολλές φορές το τηλέφωνο σκαλωνει και αφήνει ανοιχτούς μόνο τους 4 χειρότερους πύρινες με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασία, και να κολλάει αφάνταστα, ακόμη και η μουσική από το youtube στο background (αν υπάρχει) το ίδιο παθενω με chrome και όταν γράφω κάτι ή ακόμη και στο messenger, δεν έχω δοκιμάσει κάποια global κτλ έχω την xtvr 7.3.23!! Screenshot: Pasteboard — Uploaded Image

• Είδες κάποια διαφορά;