Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 232.
-
γυρο στα 60 πάει πού την είχαμε αλλάξει με ένα καθηγητή μου από το παλαιό μου σχολείο. =============== Μαρ 28th 2017, 10:02am =============== τσεκαρε να δεις μήπως είναι θέμα Ρομ, ψαξε στο mtk engineering mode έχει calibration για την οθόνη θα δεις μήπως καταφέρεις κάτι χωρίς να τρέχεις για αντικατάσταση.
-
καλησπερα σε όλους, μία εβδομάδα τώρα βγάζω με το ζόρι 2 μισή ώρες οθόνης από της 4-5 που έβγαζα παλαιότερα είχε την xtvr 7.3.23 και τα ίδια αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο κάποιος άλλος; Το σήμα κινητής είναι σχεδόν πάντα φουλ θα ανεβάσω μετά σκριν =============== Μαρ 27th 2017, 11:02am =============== Pasteboard — Uploaded Image Pasteboard — Uploaded Image
-
Αργη φορτιση [SOLVED]
Μήνυμαμηπως έχει τσακίσει το καλώδιο; Ζεστενεται κάπου; Τα ίδια έπαθα κι εγώ αγόρασα καινούριο και όλα κομπλέ.
-
Παιδιά δεν βρισκω Λίνκ για την τελευταία Ρομ, μόνο από κάποιες παλιές στην καρτέλα downloads!! @lorenzo81 πλάκα κάνεις έτσι; Εγώ βγάζω με το ζόρι 4 άντε βαριά βαριά 5 ώρες sot με wifi αν και έχω xtvr beta1… =============== Μαρ 21st 2017, 2:12am =============== Για nougat ξερουμε τίποτα; Εκτός cm14.1 :p
-
Για τάμπλετ 1280x800 δεν είναι και τόσο καλή η αναλυσουλα :p βέβαια παίζει και ρόλο η ποιότητα του πάνελ αν είναι κομπλέ το πάνελ οκ.
-
ας πούμε χθες μιλούσα και με άκουγε ο πατέρας μου κανονικά, σήμερα φώναζα, στα βίντεο ξαναλέω πως δουλεύει άριστα το μικρόφωνο!! =============== Μαρ 9th 2017, 9:18pm =============== Παιδια, θέμα hardware δεν παίζει να είναι, όταν βγάζω βίντεο από οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας είναι ολα κομπλέ όταν μιλάω στο τηλέφωνο και στέλνω φωνητικά στο messenger εκει πρέπει να φωνάζω ακόμη και σε κλήσεις από viber !
-
μα η 260 πυκνότητα είναι ήδη πάρα πολύ καλή, και στην απόσταση που θα το δουλεύεις σιγουρα δεν θα καταλαβενες την διαφορά καν από 260 σε κάτι παραπάνω. Εκτός και αν το έχεις κολλημένο στο πρόσωπο σου τότε πάω πάσο.
-
Γιατι ποιο είναι το πρόβλημα με την ανάλυση; Μία χαρά αναλυσουλα τι θες; 92877489χ99276652 ανάλυση?