Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 232.

• παιδια βαλτε xtvr rom είναι καλύτερη απο την gtv είδα διαφορά στης επιδόσεις της συσκευής αλλά και στην μπαταρία!

• Xtvr την τελευταία (βλέπε σκριν) από μπαταρία με φουλ φωτεινότητα μέχρι της 2 το μεσημέρι από 8 το πρωί και έχω 50% αν είμαι με μέτρο φωτεινότητα μπορεί να βγάλω και την μέρα με vpn και δεδομένα ανοιχτά για πλακα, όλη την ώρα είμαι στο youtube γενικά δεν είχα ποτέ σοβαρό battery draining από τίποτα ακομα και με την ρομ από το κινεζομαγαζο π είχε και κάποια bugs αλλά όλα είναι κομπλε από τότε που αλλαξα την ρομ και έβαλα την ελληνική gtv, με την xtvr έχω δει διάφορες ίδιος στο θέμα των επιδόσεων …

• παιδια αυτο τον θορυβο τον κανει και το δικο μου, δεν το ειχα παρατηρισει καν, δεν ξερω τι παιζει, ειναι λιγο τρομαχτικο, λειτουργικα θεματα παντος δεν εχω (για την καμερα που αναφερθηκε αλλα το παρατηρισα και στο galaxy s4 του αδερφου μου ομως αρα δεν παιζει να ειναι τιποτα ανυσηχητικο ισως ειναι η εστιαση) Παράθεση από Uncle Carl: “Είμαι ανάμεσα στο redmi pro 32gb, στα 180€ και το Mi Note 16gb στα 150€. Το ένα είναι σαφώς πιο καινούριο μοντέλο, με oled οθόνη και μεγάλη μπαταρία. Το άλλο phable…

• Παιδια, ένας γνωστός πήρε το xiaomi redmi note 4 ένα έχω να πω δεν αξίζει καν, το πήρε στα 160 ευρώ και η ραμ είναι σχεδόν γεμάτη και τρώει με το παραμικρό κολλήματα, θα περάσουμε και την gtv rom μπας και στρώσει, ή κάμερες είναι χειρότερες κατά πολύ από το redmi pro, φυσικά μιλάμε για αρκετές διαφορές, επίσης δεν τεριαζει η θήκη του redmi pro στο redmi 4 γενικά το είδα αρκετά μέτριο και δεν ενθουσιάστηκα σε γενικές γραμμές είναι ένα μέτριο τηλέφωνο, προσωπικά θα πήγαινα σε redmi pro 32gb στην χ…

• Υπαρχει με type c? θελω να το βαλω στο redmi pro μου

• Κανε unlock και βαλε την ελληνικη gtv rom!

• 4 ώρες οθόνης, dual sim+ 4g οι 2 ώρες οθόνης ήταν στάνταρ με φουλ/μέτρια φωτεινότητα και συνεχή σύνδεση vpn με αρκετή χρήση youtube και κάμερας και έβγαλα ένα 8 ωρο ακόμη έχω μπαταρία (6%) γενικά μέσα στο σπίτι βγάζει αρκετά περισσότερο στην πτήση με μέτρια φωτεινότητα και wifi :p απο κολλήματα έχω δει τρελη διάφορα από τότε που έβγαλα την βελτιστοποίηση μνημης!!!!!! Απλά το λατρεύω αα και το καλύτερο, ψηχαλιζε πριν λιγη ώρα έξω και η αφή με της ψηχαλες πάνω ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΡΙΣΤΑ!!! Στο s5 έκανε τρελές…

• Ακομη έχω το ίδιο θέμα με το ιντερνετ, ενώ όλα ειναι κομπλε και πάει σφαίρα το τηλ και το ίντερνετ μετά από λίγο περιορίζεται η ταχύτητα στα 8kb/sec

• Όσοι έχουν πρόβλημα με καθυστερήσεις και κολλήματα να κλείσουν αυτό, μόλις το έκλεισα ξαφνικά δια μαγείας το τηλέφωνο έγινε τουρμπο, έχω ανοίξει της παναγιας τα μάτια και μέχρι τώρα απλά είχα καθυστερήσεις στο άνοιγμα εφαρμογών και τίποτα άλλο ίσως αυτό να μου έχει φτιάξει και το πρόβλημα με την σύνδεση στο ίντερνετ

• Καλησπέρα και πάλι παιδιά, μερικές ημέρες τώρα έχω θεμα με τα mobile data εκεί που συνδέονται με vpn και όλα είναι κομπλε και έχω καμιά 400kb/sec ξαφνικά μετά κολλάω στα 8 και με το ζόρι στελνω μηνύματα στο messenger και πρεπει να κάνω επανεκκίνηση για να φτιάξει τι είναι; Έχω απελπιστει:( έχω cosmote με άλλες συσκευές η κάρτα δουλεύει κανονικά και η σύνδεση το ίδιο

• Miui 8 RAM ISSUES!!!

DimitrisVerlis - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

καθαρη εγκατάσταση της gtv rom έχω κάνει 2 φορες, και πάλι τα προβληματα συνεχίζονται εν το μεταξύ μόλις πάει η ραμ 500-600-700mb κολλάει κάποιες φορές και το πληκτρολόγιο σε παιχνίδια το stack έχω παιξει και jelly jump :p

• gtv την τελευταία και κάνει τα ίδια

• παλι τα ιδια μολις εφαγε σοβαρο κολλημα για 10 δευτερα στην αρχικη

• μολις μπηκε παλι 1.5gb free λεει θα δοκιμασω να το φορτωσω να δω αν εχει στρωσει

• εφτιαξε, ευχαριστω πολυ φιλε μακαρι να μου φτιαξουν και τα κολληματα

• Δεν το ειχα παρατηρησει καθολου φιλε, ευχαριστω πολυ, να το κανω το format? Απο τοτε που εβαλα την ελληνικη ρομ ουτε που ειχα κανει wipe ειχαν μεινει καποιες κινεζιες και με μια απλη απεγκατασταση εφυγαν αλλα εχω ενα θεμα, εχω 1.5gb free ram και μολις ανοιξω youtube+messenger τρωει κολληματα και σερνετε πολλες φορες

• Miui 8 RAM ISSUES!!!

DimitrisVerlis - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους, εχω την τελευταια gtv rom στο xiaomi redmi pro μου (64gb) και η ραμ γεμιζει με το παραμικρο συνηθος εχει 1.5gb free οταν δεν ειναι κατι ανοιχτο αλλα μετα μολις ανοιξω youtube+ messenger τρωει κολληματα και ωρες ωρες σερνετε, καμια λυση;

• Ναι αυτο λεω κι εγω, παω να κανω φορματ data/cache/dalvik και βγαζει τα σφαλματα

• βγαζει και καποια σφαλματα την ωρα που προσπαθει να κανει wipe:(

• και με τον quick charge του s5 μου και με το γνησιο τροφοδοτικο του xiaomi φορτωνει μεσα σε ενα 2 ωρο σε χρηση και κλειστο η σε αναμονη σε 1μιση για 4000mah ειναι κομπλε