Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 507.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤωρα το ανακαλυψα αυτο το θεμα. Ρε σκουλικια theoharis.jpg Εχετε σκαψει τοσο πολυ που αν πατησω μεσα στο θεμα θα πεσει το σερβεεεερ ΥΓ.Γμτ δεν εχει εδω insert image να βλεπετε τη μουρη του μαζι με το ποστ?
-
Ρε καμια stable θα βγει? Με τρωει το χερι μου για update. Μου φαινεται θα βαλω καμια dev να εχω να ασχολουμαι. Κεινο το λινκ για τη πατεντα με τη 2η σιμ και Micro sd θα μου το ξεθαψει καποιος? Σκωληξ @demakhs εσυ που εισαι καλος σε κατι τετοια?(εξου και το ονομα.για το ξεθαμα μιλαω,γιατι στα κινητα αστα)
-
Παράθεση από Antretng: “5.7 ιντσες? Αν δεις τα specs θα δεις οτι ειναι διαφορετικο κινητο. ” Καλα,αυτα τα προγραμματα δε γραφουν και παντα σωστα τα χαρακτηριστικα. Περα απο αυτο εχει ανακοινωθει οτι θα παρει nougat το δικο μας ενω ζηταγανε και beta testers στο en.miui. Τελος ,ενταξει βγαζει 1002 μοντελα η χιαομι αλλα θα παραηταν χαζο να βγαλει ακριβως ενα ιδιο redmi note 3 με 5,7 αντι για 5,5 οθονη.
-
Παράθεση από Antretng: “Σιγα σιγα θα επεκταθει και προς αθηνα. Τωρα το αν θα προλαβει να επηρεασει τους αθηναιους οταν γινει ή θα χουν παει σε επομενο κινητο αλλο θεμα. ” Να επεκταθει και στην Αθηνα γιατι? Δεν ειναι η λυση η 800αρα σε ολα. Γιατι να προτιμησει η wind μια μπαντα που δεχεται λιγοτερους χρηστες και χαμηλοτερες ταχυτητες μεσα σε μια πολη 4 εκατομμυριων?
-
Παντως παλι καλα που τα φερανε επισημα και εδω. Φιλος ηθελε να του παραγγειλω ενα και ομολογω οτι δεν ηθελα να μπλεκω με κινα(να περασει και κανα τελωνειο και μετα εγω θα ακουω τις βλακειες). Ε του το πηρα απο εδω και πηρε και ενα η μανα του επειδη το δε απο κατι φιλες.Να της λεω να παρει το redmi 3 αφου σιγα τη διαφορα που θα δει και να λεει,μα εχει καμιερα 16 και το αλλο 13
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Παράθεση από derveni: “@Dante Αυτήν έβαλα και εγώ.” Καθαρισμος δεδομένων στο tapatalk και ενιωσε. Θενκ γιου για το feedback,αν μου την εσπαγε μπορει να πηγαινα για κανα wipe στα παντα ολα. :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βασικα για καποιο ανωμαλο λογο εαν βαλεις το νυχτερινο θεμα εχει διαφημισεις παλι. Με το κανονικο ασπρο,δεν εχει. Υγ. Μπα οποτε θυμηθει δειχνει. Κατι στο tapatalk εχουν κανει μαζι με την ΜΜ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@Dante Αυτήν έβαλα και εγώ.” Καθαρισμος δεδομένων στο tapatalk και ενιωσε. Θενκ γιου για το feedback,αν μου την εσπαγε μπορει να πηγαινα για κανα wipe στα παντα ολα. :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από Dante: “Με την ΜΜ σας δουλευει κανονικα το adaway;στο tapatalk μου δειχνει διαφημισεις και ξενερωνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Αυτό έκανα μόλις τώρα, κατέβασε την πιο νέα έκδοση του.” Του adaway;το εκανα και εχω τα ιδια. Ποια εβαλες;την 3.2 βρηκα εγω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Παράθεση από pavlidisc: “Εγώ εχθές που το έστησα με foul wipes, δεν έμπαινε στα θέματα. !10 φορές δοκίμασα εχθές και 10 σήμερα. Ε...ξαφνικά πριν λίγο αποφάσισε να μπει. Θέμα servers νομίζω που μάλλον είναι ΓΤΠ (προσπάθησα να βρω καλύτερη έκφραση αλλά δεν μπόρεσα...) Από το πρωί επίσης παλεύω να μπω στο Mi cloud αλλά τζίφος. ” Ναι μαλλον θεμα servers ειναι. Εγω το καταφερα να μπω στο cloud.και σενα συνεχεια login δε προσπαθει να κανει? Ε αν πατησεις την ωρα που εναλλασονται οι καταστασεις του,παν…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από studiosakis: “παιδες καλημέρα . Το που δεν μου έρχονται μηνύματα από από αναπάντητες κλήσεις ή δεν ειδοποιουμε κατά την κλήση ότι με καλούν είναι θέμα ρομ ή παρόχου; Έγινε ξαφνικά,πριν δεν είχα θέμα. Είμαι με την τελευταία σταθερή 8.1.1. Επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ για τα θέματα ότι δεν μπορώ να μπω. ” Το θέμα με τα θέματα μάλλον το έχεις επειδή δεν ακολούθησες την σωστή διαδικασία Update που είναι η παρακάτω: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 …
-
Παράθεση από lallasgr: “Είναι καθαρά δική σου επιλογή! Αν δεν θες να ασχολείσαι καθόλου με το κινητό για να το φτιάξεις/σετάρεις κλπ δεν είναι καλή επιλογή! Αν γουστάρεις να μάθεις και δυο πράγματα παραπάνω και να πάρεις ένα τούμπανο κινητό στα λεφτά αυτά το παίρνεις με τα χίλια! Καλό είναι να ξεκινήσεις να διαβάσεις κάποια πράγματα για τα Xiaomi και το τι θα χρειαστεί να κάνεις όταν αγοράσεις ένα Xiaomi για να αποκτήσεις καλύτερη εικόνα και να ξες αν αξίζει για εσένα προσωπικά! Πήγαινε στους γε…