Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 507.

• Το καλωδιο φταιει. Βρες καλο επωνυμο και βαλε. Με του κιλου δε προκεται να φορτισει. Ειχα και εγω μια επεκταση για να μη με περιοριζει το μηκος και εκανε παλι απειρο χρονο να φορτισει. Με το μαμα ολα οκ.

• Παράθεση από nik68: “Παράθεση από demakhs: “άμα περιμένεις λίγες μέρες να το πιάσω στα χέρια μου, για λογαριασμό μιας γνωστής μου, θα σε ενημερώσω... για καλό το έχω!! ” Εν αναμονή λοιπόν! Δείχνει καλούτσικο πάντος ” Το εχω πιασει εγω μιας και το πηρα σε γνωστη μου. Εαν δεν θελει 5,5 τοτε ειναι η μονη λυση στις 5. Αριστη κατασκευη,εξισου καλη με νοτε 3 ενω εχει παρει και ελληνικα στη global stable. Το παραγγελνεις με αυτη και δεν ξανασχολεισαι. Μη το σκεφτεσαι γενικα.και δες την ιντερνατιοναλ εκ…

• Παράθεση από geoanto555: “Αν είσαι σε κοντινή developer πέρνα την έτσι.. ” Yolo,σε stable ημουν,περασε μονο με τα cache/dalvik.

• Τελικα την XTRV την περναμε ετσι η θελει factory?

• RE:

Dante - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “τ' άφησες τα διπλανά λημέρια??” Εδω και καιρο! Υγ. Απλα ενω ειναι beta τοτε πως ειναι stable;χανει λιγο το νοημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Αυτη η καινουργια beta stable XTRV τι ειναι?Τωρα εχουμε dev,beta dev,stable,beta stable?

• Παράθεση από shinig: “Καλημερα!!?Θελω να παρω ενα καλωδιο mhl για να συνδεω το κινητο στην τηλεοραση..καπου διαβασα οτι αμα εχεις "custom rom" στο κινητο μπορει να μην το υποστιριζει...η xtrv εχει καποιο τετοιο θεμα η οχι? ” Νομιζω οτι δεν υποστηριζει καν mhl το κινητο.

• Δυστυχως ακυρος εγω παιδια. Εχω υποχρεωση στις 1 ,αρα δεν εχει νοημα να ερθω για μια ωρα,μιας και με το κεντρο κλειστο θα πρεπει να φυγω ακομα πιο νωρις απο εκει για να γυρισω. Στην επομενη!

• Μεσα και εγω. Πολυ νωρις το 11 βεβαια,με τη τσιμπλα στο ματι θα ρθουμε.

• RE:

Dante - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@Dante την έκανες κ συ από το διπλανό φόρουμ?? Στο τέλος θα μείνουν να ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο οι αντμινιστρατορες!! :mrgreen:” Ε ναι δε γινεται να γραφεις κατι και στην επομενη σελιδα να ρωτανε το ιδιο. Τουλαχιστον εδω δε γινεται τοσο. Λεμε και καμια βλακεια να περναει και η ωρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Μεταξυ μας αν το χρησιμοποιείς μονο γιά τηλεφωνα και κανα μηνυμα,ε δε θες παραπανω sot. Και αφου το καταφερε,βλεπουμε οτι φτανει αυτονομια νοκια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Με wipe dalvik/cache θα νιωσει? ” Κάνε καθαρισμό δεδομένων μόνο στο ξυπνητήρι για αρχή και δες...Μήπως είναι κανα πρόβλημα της ρομ.. ” Τελικα μεσα στην αθορυβη λειτουργια(γιατι τοτε δε χτυπαγε) ειχε για καποιο λογο απενεργοποιημενο το να χτυπανε οι συναγερμοι(δυ θυμαμαι να το ειχα απενεργοποιησει εγω). Το ανοιξα και οκ. Ελπιζω αν μην αλλαξει μονο του την επομενη φορα που δινω μαθημα 8.30 το πρωι,οπως εγινε σημερα

• Ειμαι με την ελληνικη 8.0.1 και δε μου χτυπαει το ξυπνητηρι. Με wipe dalvik/cache θα νιωσει?

• Παράθεση από tamtam: “ερωτηση σε οποιον γνωριζει μπορουμε να κανουμε ενα partition για να αποθηκευουμε κατι χωρις να εχουμε φοβο σε μελοντικες αναβαθμισεις η οτι αλλο να μην ξαναπερναμε δεδομενα και αρχεια? μιλω για φακελους φωτο σημειωσεις κλπ ειχα βολευτει με sd card αλλα τωρα μια που θα τα περασω και μετα θα βαλω και τις 2simοποτε θα μου ηταν χρησιμο ” Το ειχα ψαξει και εγω και οχι δε γινεται. Αν δεν ειναι ηδη partitioned δε μπορεις να το χωρισεις.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Εκανα log out,υποθετω οτι τωρα γιοκ ο λογαριασμος μου απο αυτο ε? ” Αν έκανες διαγραφή δεν θα ζητήσει.. Ελπίζω να διπλοτσέκαρες. ” Εκει που σε ρωταει,ναι πατησα σβησιμο ολα.

• Α και κατι αλλο. Επειδη το ξεκλειδωσα με το δικο μου λογαριασμο,ηθελε κωδικο στο setup. Εκανα log out,υποθετω οτι τωρα γιοκ ο λογαριασμος μου απο αυτο ε? Αν ξανακανει κανα wipe και κανει setup θα ζητησει λογαριασμο η ξεκιναει και χωρις?

• Ξεκλειδωτος εμεινε. Κομπλε το κινητο,καλουτσικη η global αν και εχει λιγες σπαμοεφαρμογες της google. Μου κακοφανηκε που στη τοποθεσια δεν ειχε Ελλαδα...

• Παράθεση από geoanto555: “Μετά το φλας ρίξε έναν έλεγχο bootlader καλού-κακού.. ” Ε κλειδωμενο-ξεκλειδωτο δε με ενδιαφερει. Θα παει σε ατομο που δεν ασχολειται. Για αυτο εβαλα global,για να παρει ελληνικα αργοτερα,να παιρνει και τα update του κτλ. Θα ριξω παντως ενα τσεκ να δω αν εχει μεινει ξεκλειδωτος.

• Yolo,πολυ αργα τωρα,φλασαρει ηδη μεσω xiaomiflash

• Ξεκλειδωσα και μεσω fastboot αποφασισε και μπηκε edl και το βλεπει κανονικα. Απλα να σημειωσω οτι δε το βλεπει οπως ειναι στην εικονα,μαλλον στα τελευταια μοντελα(αυτο ειναι κατασκευης 7.2016) αλλαξαν τον ελεγκτη και το βγαζει ως Relink HS-USB QDLoader 9008