Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 507.
-
Παράθεση από nik68: “Παράθεση από demakhs: “άμα περιμένεις λίγες μέρες να το πιάσω στα χέρια μου, για λογαριασμό μιας γνωστής μου, θα σε ενημερώσω... για καλό το έχω!! ” Εν αναμονή λοιπόν! Δείχνει καλούτσικο πάντος ” Το εχω πιασει εγω μιας και το πηρα σε γνωστη μου. Εαν δεν θελει 5,5 τοτε ειναι η μονη λυση στις 5. Αριστη κατασκευη,εξισου καλη με νοτε 3 ενω εχει παρει και ελληνικα στη global stable. Το παραγγελνεις με αυτη και δεν ξανασχολεισαι. Μη το σκεφτεσαι γενικα.και δες την ιντερνατιοναλ εκ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τ' άφησες τα διπλανά λημέρια??” Εδω και καιρο! Υγ. Απλα ενω ειναι beta τοτε πως ειναι stable;χανει λιγο το νοημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@Dante την έκανες κ συ από το διπλανό φόρουμ?? Στο τέλος θα μείνουν να ανταλλάσσουν μηνύματα μόνο οι αντμινιστρατορες!! :mrgreen:” Ε ναι δε γινεται να γραφεις κατι και στην επομενη σελιδα να ρωτανε το ιδιο. Τουλαχιστον εδω δε γινεται τοσο. Λεμε και καμια βλακεια να περναει και η ωρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Με wipe dalvik/cache θα νιωσει? ” Κάνε καθαρισμό δεδομένων μόνο στο ξυπνητήρι για αρχή και δες...Μήπως είναι κανα πρόβλημα της ρομ.. ” Τελικα μεσα στην αθορυβη λειτουργια(γιατι τοτε δε χτυπαγε) ειχε για καποιο λογο απενεργοποιημενο το να χτυπανε οι συναγερμοι(δυ θυμαμαι να το ειχα απενεργοποιησει εγω). Το ανοιξα και οκ. Ελπιζω αν μην αλλαξει μονο του την επομενη φορα που δινω μαθημα 8.30 το πρωι,οπως εγινε σημερα
-
Παράθεση από tamtam: “ερωτηση σε οποιον γνωριζει μπορουμε να κανουμε ενα partition για να αποθηκευουμε κατι χωρις να εχουμε φοβο σε μελοντικες αναβαθμισεις η οτι αλλο να μην ξαναπερναμε δεδομενα και αρχεια? μιλω για φακελους φωτο σημειωσεις κλπ ειχα βολευτει με sd card αλλα τωρα μια που θα τα περασω και μετα θα βαλω και τις 2simοποτε θα μου ηταν χρησιμο ” Το ειχα ψαξει και εγω και οχι δε γινεται. Αν δεν ειναι ηδη partitioned δε μπορεις να το χωρισεις.
-
Παράθεση από geoanto555: “Μετά το φλας ρίξε έναν έλεγχο bootlader καλού-κακού.. ” Ε κλειδωμενο-ξεκλειδωτο δε με ενδιαφερει. Θα παει σε ατομο που δεν ασχολειται. Για αυτο εβαλα global,για να παρει ελληνικα αργοτερα,να παιρνει και τα update του κτλ. Θα ριξω παντως ενα τσεκ να δω αν εχει μεινει ξεκλειδωτος.