Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 507.

• Ο 652 βασικα ειναι κομμενος στημ αποδοση. Δε δικαιολογειται με 2 εξτρα Α72 να ειναι στα ιδια. Ο kirin της huawei με παρομοια συνθεση και λιγο ψηλοτερα ρολογια,ριχνει στον Χ20. Αρα τον εκαναν ετσι τον 652 ωστε να μη κοψει πωλησεις απο τον 820. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Dante - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Νομίζω ότι τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα φανεί αν γίνει κάτι ή οχι..” Ακριβως. Τωρα που κυκλοφορησε το κατε και θα το εχουν στα χερια τους στο xda θα δουμε αν θα γίνει δουλεια η οχι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Παράθεση από Dante: “Εμενα παντως βγαζει μια χαρα με το δακτυλικο με την 7.5.2 Ισως παει με τις ορεξεις.” Σορρυ guys εγω εχω την 7.5.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Και στην 7.5.1 μου δουλευε αν θυμαμαι καλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Εμενα παντως βγαζει μια χαρα με το δακτυλικο με την 7.5.2 Ισως παει με τις ορεξεις.

• Σε αποδοση ο Χ20 ειναι καλυτερο αλλα overall οχι και τοσο. Τα πηγαινει χειροτερα σε διαχειριση μπαταριας και σε θερμοτητα ενω εχει και χειροτερη gpu.

• Αν το βγαλουν με snap καλως,αλλιως ειναι υποβαθμιση. Το μονο που ζηλευω ειναι το design του,ειναι αρκετα πιο ωραιο.

• Βγηκανε stable miui 8 απο οτι ειδα? Για αυτες θελουμε κανα wipe παραπανω περα απο τα κλασσικα cache/dalvik?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Εγώ πάλι επειδή δεν τους θέλω στο κεφάλι μου να μου λένε δεν δουλεύει αυτό ή δεν δουλεύει το άλλο είμαι άλλης λογικής. Κι ακριβώς επειδή δεν τους θέλω πάνω στο κεφάλι μου δεν προτείνω xiaomi. Υπάρχουν ωραίοτατα τηλέφωνα που τα βγάζεις από το κουτί και δουλεύουν. Αυτά προτεινω. Είμαι κακούλης ε;” Τους παιρνεις ενα doogee που ερχονται με aosp και τελος,ξεμπερδευεις με ενα 50αρικακι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Ναι,εχει την 6. Αρα και στο δικο μας θα ερθει συντομα.

• Λετε να το ριξω μια παραγγελια;μπας και βρουμε και ακρη και βαλουμε και στο κενζο την 800αρα,αφου θα εχουμε πλεον και το boot που αν θυμαμαι αυτο χρειαζεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Οχι δε φλασαρεται με τις ελληνικες του κενζο. Με ευρωπαικο ανταπτορα γιατι να ερχεται;για ταιβαν ειναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Παράθεση από geomos: “ ” Το αγορασε δικαιωματα ,με το οτι χρησιμοποιειται εχει μεγαλη αποσταση. Στη πολη 800αρα δε προκειται να μπει,μιας και ηδη καλυπτεται απο τις αλλες μπαντες αλλα και για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Τωρα σε επαρχια,πρεπει να φυγει το αναλογικο σημα για να μπει 800αρα,το οποιο δεν εχει φυγει ακομα. Αρα ειναι αδυνατον να μπει. Οπως ειπα παιζει μεγαλο ρολο η συσκευη,η ρομ κτλ στο αν θα πιασει η οχι. Δοκιμασες να μπεις πχ σε πτηση και να το ξανακλεισεις? Σε μενα αρκετες φορες …

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geomos: “ Δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφεις. Πρώτον δεν είναι θέμα μόνο της wind αλλά και της Vodafone. Στις φετινες μου διακοπές στη Μεσσηνιακη Μανη (Στούπα) το note μου όταν έψαχνε για 4g έγραφε no service . Τίποτα,παπαλα καπουτ. Ένα Xperia z1 που χρησιμοποιώ για GPS και hotspot αλλά και το galaxy a5 της γυναίκας μου είχε κανονικά σήμα και με μεγάλες ταχύτητες. Άρα στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπερκαλυπτοταν ή 800αρα από καμιά άλλη μπάντα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk”…

• Και να ενα ωραιο αρθρο digitaltvinfo.gr/articles/tech…i-stin-psifiaki-tileorasi Που λεει ξεκαθαρα οτι προς το παρον 800 γιοκ πουθενα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από xristo2121: “Οπότε xiaomi και wind δεν πάνε μαζί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς Χρήστο. Ναι” Καμια σχεση. Μη το ξαναλεμε 1000 φορες το πραγμα και παραπληροφορουμε. Καπου αλλου οφειλετε το προβλημα και καμια σχεση με την 800αρα η οποια κατα 99,999% δε περιοριζει τη συσκευη μας(και σχεδον ολες απο τη κινα μιας και ελαχιστες εχουν 800αρα) πουθενα. Εν ολιγοις η 800αρα ειναι ενα παραμυθι και οπου χρησιμοποιειται(ειναι ελαχιστ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από epica1977: “σημερα συγκινα το χiaomi me samsung s6 sto σημα με wind k τα δυο....το samsung ειχε δυο γραμμες σημα με 4g k το χiaomi ειχε 3 γραμμες κ Ε..k μερικες φορες εβγαζε κ no service..” Παει αναλογα τη ρομ και εαν εχει διαθεση να κρατήσει 4g. Σε καποιες ρομ το ριχνει γρηγορα για εξοικονομηση. Σε απομακρυσμενη παραλια το δικο μου επιανε 4g τερμα ενω του ξαδελφου.μου το σ6 με το ζορι 3g. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από Dante: “Αρα αυριο περιμενουμε 8αρα;ξερουμε αν θα ειναι και ΜΜ; Αν δεν ειναι,υποθετω περναμε αφοβα radon. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” @Dante λες να έχουμε ΜΜ? Έχεις διαβάσει να λενε κάτι για αυτό” Ειχε βγει μια beta με ΜΜ και miui 8 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Αρα αυριο περιμενουμε 8αρα;ξερουμε αν θα ειναι και ΜΜ; Αν δεν ειναι,υποθετω περναμε αφοβα radon. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “@3ftw 16 Αυγούστου επίσημη πρώτη για Stable V8. @Mitsos_The_Great Από stable 7.3.2 και 7.5.2. Από dev 6.7.21 και πάνω είναι πολύ καλά.” 7.5.1 καλυτερα. Η .2 εχει θεμα με τη διαχειριση ραμ,κλεινει εφαρμογες ευκολα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Τη δοκιμασα τωρα. Απο ποιοτητα δε μπορω να πω,ειναι βραδυ. Παντως με το καλημερα βρηκα θεμα,δεν ανοιγει τις επιλογες στο βιντεο. Πάντως εχει αρκετουτσικες ρυθμισεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου