Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 507.
-
Με radon και μαμα φορτιστη ,τραβαει 2Α μεχρι το 80% και μετα πεφτει σταδιακα. Στο 86-87 καπου στο 1,5Α. Στο 90% εδινε 1Α και προς το τελος μεχρι και 0,5. Καποιος με μαμα κέρνελ μπορει να βαλει το προγραμματακι αυτο και να ριξει μια ματια περιπου στα ιδια ποσοστα για να συγκρινουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τον τελευταίο έχεις; Είπα σήμερα να τον περάσω και γω.....” Ναι τον τελευταιο. Το μονο bug ππυ εχω βρει ειναι αυτο με τη λειτουργια αναγνωσης κτλ,που δε μπορει να διορθωθει. Κατα τα αλλα αψογο. Ζεσταίνεται και λιγοτερο το κινητο. Απλα κανε μου μια χαρη. Παιξε ενα απαιτητικο παιχνιδι πριν και αφου περασεις το κερνελ και δες αν παρατηρήσεις καμια διαφορα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Ποιο προγραμματακι ειναι για να βλεπουμε με ποσα mΑ φορτιζει; Γιατι ομολογω οτι θα ηθελα το ρευμα φορτισης να ειναι το μαμα,μιας και πιστεύω οτι για να το εκανε ετσι η χιαομι κατι ξερει. Ισως η μπαταρια να μη τη παλευει,who knows. ” Έχω την εντύπωση ότι αυτό σου κάνει.. Από την άλλη αν φορτίζεις με τον μαμά φορτιστή είναι δεδομένο ότι θα φορτίζει κανονικά(max2000ma)” Απλα θελω να δω τι ρευμα δινει μετα το 80% που με τον μαμα κερνελ εκοβε. Παντως ολο…
-
Φλασαρεις απλα ρομ με τα wipe. Αλλα backup παντα και παιζεις με τους κερνελ χωρις κανενα κινδυνο να χασεις τιποτα. Παντως ειμαι με τον 2.1 και φαινεται να τα πηγαινει αψογα στη διαχειριση μπαταριας. Αθηνα βαραγα 7-8 ωρες οθονη,το βλεπω με το κερνελ αυτο το 10ωρο να ειναι ευκολακι. Ποιο προγραμματακι ειναι για να βλεπουμε με ποσα mΑ φορτιζει; Γιατι ομολογω οτι θα ηθελα το ρευμα φορτισης να ειναι το μαμα,μιας και πιστεύω οτι για να το εκανε ετσι η χιαομι κατι ξερει. Ισως η μπαταρια να μη τη παλευε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Είναι το μονο που δεν μπορούν να φτιαξουν,χρειάζονται τα κλειδιά απο την μαμα εταιρεία. Με ψιλό χαλάει αυτο.. Θελω το κινητό να μην εχει ψεγαδι :phatgrin:” Αρα το γνωριζουν. Γιατι εψαχνα το θεμα και δεν ειδα να αναφερει κανεις τιποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Για δες μπορείς να αλλάξεις : θερμοκρασία χρώματος * θερμο/κανονικό /κρυο?” Οχι. Εχει μεινει στο κρυο,καθως εκει το ειχα και πριν αλλαξω τον κερνελ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Ειμαι με 7.5.1. Σημερα τα δεδομενα τα ανοιγα αλλα εμεναν κλειστα. Εκανα wipe dalvik/cache απειρα restart κτλ αλλα τιποτα. Με τα πολλα ανοιγουν πλεον αλλα οποτε θυμηθει κλεινουν και πρεπει παλι να τα ανοιγοκλεινω μπας και πιασουν. Καμια ιδεα;δεν εχω και wifi να κατεβασω την 7.5.2 μπας και νιωσει. Τηλεφωνα παιρνει κανονικα. Προσοχη οταν λεω κλεινουν,δεν εννοω οτι απενεργοποιουνται. Δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενα αλλα δεν ειναι. Δηλαδη δε βγαζει κινηση δεδομενων και προφανως ιντερνετ σε τιποτα. Σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το mod-ακι Radon-V1.7-Kenzo-Miui.zipπου έφτιαξε ο τύπος κάνει πολυ καλή δουλειά. Το διαπιστωσα απο την πρώτη μέρα κυρίως με την μπαταρία, αλλα μπήκα στον πειρασμό να τρεξω κ ένα antutu. Εκεί που με το ζόρι πριν έφτανα τις 70.000, τωρα χτυπησα πάνω από 80.000 και με τη μπαταρία να ήταν κάτω από 30%... Ελάχιστα λιγο πιο κάτω από το note 5 δηλαδή..το samsung εννοω..που πόσο κοστίζει είπαμε? Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το νούμερο, αλλά το mod-ακι τα σπάει!!!! Δοκιμάζει κ κά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Δεν είναι stable είναι dev. Και έχει και Ελληνικά επίσημα πλέον, απλά με περιορισμένη ακόμα μετάφραση.” Μιλαω για αυτη που περιμενουμε αργοτερα μιας και λιγο πολυ το ΜΜ το χαμε ξεχασει προσωρινα και περιμεναμε μονο miui 8. Αλλα απο οτι φαινεται δουλευουν και στα δυο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MyLord: “Αν το ρεύμα φόρτισης είναι το μόνο που σε χαλάει μπορείς να το λύσεις φορτίζοντας το με αντάπτορα που παρέχει λιγότερα αμπέρ. Αν δε κάνω λάθος αυτός που έρχεται με το τηλέφωνο βγάζει 2 αμπέρ. Με τόσα θα φορτίζει. Αν θες λιγότερα βάζεις ακόμα μικρότερο ή το φορτίζεις από υπολογιστή λάπτοπ κλπ.” Ναι προφανως. Απλα με το μαμα συστημα οταν παει 80% κοβει το πολυ ρευμα και το παει πιο αργα. Ξερουμε εαν και με αυτο γινεται ετσι; Επισης υποθετω εαν θες το μαμα κερνελ απλα φλασαρει…
-
Επειδη δεν εγινα κατανοητος ετσι όπως το εγραψα και εχετε δικιο. Δε κραταει ουτε 3g μιας και εκει 1-2 γραμμες εχει. Προφανως το Η και Η+ ειναι υπεραρκετα αλλα με ριχνει μετα απο λιγο παλι σε g. Πχ αυτη τη στιγμη εχω σταθερα 2/5 γραμμες 4g αλλα σε λιγο θα με ριξει μιας και βλεπει οτι τρωει μπαταρια για νσ κρατησει και στο g πιανω 4/5. Το περασμα κερνελ απλα φλασαρισμα απο twrp;τι ποσοστο αποτυχιας εχουμε;να το δοκιμασουμε αν ειναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου