Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 507.
-
Με τον πειραγμενο κερνελ που βαζετε,τι κερδιζουμε; Επισης εχουμε καμια επιλογη εγσι ωστε λογω χαμηλου σηματος να μην πεφτει απο 4g σε h,g κτλ; Πιανει το ρημαδι 4g στο χωριο ,που ενω στην αρχη το κατηγορουσα οτι δεν επιανε τιποτα,με την 7.5 βρισκει. Αλλα λογω του οτι εχει 1-2 γραμμες μετα απο λιγο το κατεβαζει και σταδιακα πεφτει σε g. Εαν το βαλω σε πτηση ,ξαναβρισκει απο την αρχη αλλα μετα απο λιγο το ιδιο. Καμια επιλογή για να μην το κανει;και ας πινει μπαταρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lleonidas: “Καλησπέρα! Ποιον browser χρησιμοποιείτε και θεωρείτε ότι είναι smoothy χωρίς να βαραίνει το τηλέφωνο και να δημιουργεί προβλήματα όταν υπάρχουν πολλές ανοιχτές καρτέλες ή έντονη χρήση; Έχω συνηθίσει στο chrome αλλά μήπως να κοιτούσα κάτι πιο ελαφρύ όπως ο cm;” Στο κινητο τα παντα τρεχουν νερο. Δε παιζει να το ζορισεις. Αερα τρεχει το chrome. Παντως και ο μαμα browser ειναι πολυ αξιολογος και εχει πολλα features που ο chrome δεν εχει. Εψαχνα ενα πληκτρολογιο που να ειναι …
-
H mediatek πρεπει να ξεκινησει να βγαζει custom πυρηνες αλλιως δε τη βλεπω καλα. Σιγα σιγα σταματει η μοδα με τους 500 πυρηνες μιας και το λογισμικο καλως η κακως,συνηθως θελει αβερτα single αποδοση για να τρεξει. Επισης βγαζουν θερμοτητα και το throttling παει συννεφο οταν προσπαθησει να παιξει σε τερμα αποδοση. Ενω λογικο και επομενο να τραβανε και το αναλογο ρευμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Πριν 2 ώρες στο gsmarena αναρτήθηκε το παρακάτω. Redmi Note 4 confirmed to sport Helio X20 SoC, 4,100mAh battery - GSMArena.com news” Αρα ουσιαστικη αναβαθμιση δεν υπαρχει. H gpu του ειναι χειροτερη ενω σαν cpu ναι θα ειναι πιο δυνατο(αν και λιγο μιας και antutu κανα 85000 βγαζει) σε αλλα κινητα εχω δει οτι πινει μπαταρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Παντως εγω με την 7.5.1 δεν εχω θεμα με θερμοκρασιες κτλ. Απο αυτονομια τα παει πολυ καλα. Εχω ολη μερα ανοιχτα δεδομενα και τη πρωτη φορα μου εβγαλε 2 μερες με 6 ωρες οθονη και τωρα ειμαι στο τελος της 2ης μερας παλι με δεδομενα καθε μερα και εχει 45% μπαταρια. Να σημειωσω οτι ειμαι σε χωριο και αρα δεν εχει καλο σημα. Επισης οπως ειπα πιανει και 4g,h,h+ σε αρκετα σημεια που πριν δεν επιανε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “@Dante σε εμενα το gps κλειδωνε αμεσως με όλες τις official και ελληνικές rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Σε μενα αργουσε λιγακι με οσες εχω δοκιμασει. Αυτη ειναι η πιο γρηγορη. Δεν εχω βρει και κανα bug. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από papaflessas: “εγω επειδη το εκανα install υπαρχει καποιο προβλημα με το supersu ? ” Όχι δεν υπάρχει αλλά σε άτομα που δεν το χρειάζονται και δεν ξέρουν τι κάνει δεν έχει λόγο να τους προτρέπουμε να το κάνουν Install! ” Απο αυτη την αποψη ναι εχεις δικιο. Απλα επειδη καποιοι ελεγαν οτι ειχαν θεμα αμα το εκαναν install με το μηνυμα που εβγαζε μετα την εγκατασταση της ρομ. Εγω παντως για να κανω update ,μπαινω twrp,κανω update,μετα κανω τα wipe που βγαζει μονο τ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Βεβαίως και υπάρχει περίπτωση. Το έχουν αντιμετωπίσει και άλλα μέλη αυτό και αλλάξανε αντάπτορα η ακόμα και φορτιστή! ” Πιο πολυ ψυχολογικο τους ηταν παρα θεμα με το κινητο. Κινητο με fastcharging και να μην ζεσταινεται δε παιζει. Εδω αυτη τη στιγμη εχει 30 βαθμους μεσα στο σπιτι,δε θα φτανει μια 40αρα η μπαταρια?για πλακα.
-
Παράθεση από shinig: “Αν δουλεψει το .zip απο το xda που εχουν βγαλει για να ξεκλειδωσει η 800 band θα την ενσωματωσετε στης gtv?το εχει δοκιμαση κανεις μεχρι ωρας? ” Δε χρειαζεται να ενσωματωθει πουθενα. Το τρεχεις μια φορα και μετα τελος,μενει ,μιας και επηρεαζει σημειο της nvram που δεν επηρεαζεται απο αλλαγες ρομ.