Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 507.
-
Παράθεση από RadicalGR: “Καλησπέρα κι από εμένα παίδες.... Έχω ένα redmi Note 3 Pro ενός φίλου που του έπεσε και γδαρθηκε όλη η πίσω μεριά.... Έχουμε κανένα site να ή γενικά καμία άκρη να φέρουμε ανταλλακτικά (τα 3(νομίζω) πίσω καπάκια)? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Official Battery Cover Back Case Replacement For Xiaomi Redmi 3 Note/Redmi Note 3 Prime Smartphone
-
Ερθει δεν ερθει με CM,δε βλεπω λογω εφοσον βρουν τι ειναι διαφορετικο σε θεμα software,να μην ενσωματωθει πχ στην ελληνικη μετα. Η πολυ απλα να γινει ενα zip που να το τρεχεις απο twrp και να κανει τα κουμαντα του. Πχ στο λενοβο Κ3 ετσι σκαλιζαμε το gps του και απενεργοποιουσαμε το glonass γιατι δεν το υποστηριζε σωστα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από DaRk_dOg: “Αυτό το είδε κανείς? >>> [MOD][MultiROM][v33][Beta 1] ” Multiboot? Εδώ με ένα boot και μας έχει βγεί η Παναγία...εσύ θές να μας βάλεις στα multι;;;;;; :lol:” Θα ψηνομουν πολυ για ενα dualboot με windows παντως Στάλθηκε από το Xiaomi κινεζοNote 3 Pro
-
Παράθεση από ktax: “Βέβαια η απάντηση είναι εδώ Helio X20 vs Snapdragon 652 vs 650 vs Apple A8 Antutu Helio X20 vs Snapdragon 652 vs 650 vs Apple A8 Antutu Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ο 652 ειναι πετσοκομμενος. Δε γινεται με εξτρα 2 Α72 πυρηνες να εχει τοσο μικρη διαφορα απο τον 650. Τον εκαναν ετσι ωστε ναι μεν να εχει λιγο καλυτερο μουλτι αλλα παραλληλα να μη χτυπαει τα δυνατα cpu μιας και θα μπορουσε να πιασει 100Κ στο antutu εαν ετρεχε ταπα τεζα(βλεπε kirin 95…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Εδω ειμαι με 7.3.2 και ενω βαριεμαι να αλλαζω ρομ και να περναω εφαρμογες ” Restore από mi cloud.. ” Αυτο το κανει εαν ενεργοποιησω το αντιγραφω αρχικης οθονης? Αν οχι ποια επιλογη ειναι για να το κανει? Επισης τι κανει,κατεβαζει αυτοματα τις εφαρμογες απο play store η τις αποθηκευει και τις περναει απο το cloud?
-
Παράθεση από Souits: “@giotria3 7.2.2 θα βάλεις και μάλλον θα κάτσεις πολύ καιρό εκεί....... όλες οι υπόλοιπες έχουν θέματα. Η 7.2.2 ήταν η ποιο "stable" από τις stable. Για MIUI 8 μην το σκεφτεσαι ακόμα, θα είναι full bug. ” Θα συμφωνησω. Εδω ειμαι με 7.3.2 και ενω βαριεμαι να αλλαζω ρομ και να περναω εφαρμογες σκεφτομαι να περασω 2.2 διοτι στη μπαταρια κραταγε 1 μερα και 2 ωρες οθονη παραπανω.
-
Παράθεση από tkvkp: “Για όσους το θυμούνται, όλα οκ με τη Wind, το 4G και την Αμοργό (Κατάπολα) . Εάν λοιπόν το 4G εκεί είναι στα 800 mhz, τότε όντως με την διαδικασία που ανάφερα σε παλιό ποστ, ξεκλείδωσα την band 20. Μένει μόνο να μάθουμε τι παίζει με την Αμοργό. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” Για να ειναι σιγουρο,πρεπει να δοκιμασεις με ενα αλλο κινητο που δεν εχει 800αρα και φυσικα wind,η απλα να αλλαζεις τη σιμ και να δοκιμαζεις. Ακομα καλυτερα θα ηταν ενα note 3 αλλα που να βρεις δε…
-
Ναι η αληθεια ειναι οτι αργει καμια φορα στην εγκατασταση. Να ρωτησω σχετικα με τηβ εφαρμογη για μειλ που εχει η ελληνικη. Ειναι πολυ βολικη και μου εχει λυσει τα χερια αλλα στα εισερχομενα ενα μειλ δε μου το δειχνει. Ειναι το πρωτο πρωτο που μου εχει ερθει και ενω στην αναζητηση το βρισκει ,παρολα αυτα στα εισερχομενα δε το βλεπω. Εννοειται εχω βαλει να δειχνει ολα τα μειλ στα εισερχομενα κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk