Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 507.

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Α δηλαδη εαν εχω ξεκλειδωσει μια συσκευη ,μετα απο ενα μηνα μπορω να βαλω το λογαριασμο σε αλλη και να τη ξεκλειδωσω ετσι απλα χωρις να εχω κανει ξανα αιτησεις κτλ?

• Το χρυσο πολυ ωραιο παντως. Μετανιωσα που το πηρα γκρι-μαυρο. Το κανα ανετα καμια τραμπα,αν ψηνεται κανενας

• Επειδη ειχα διαβασει το θεμα και στο xda θεωρητικα τη ξεκλειδωνε αλλα πρακτικα δεν ειχε διαφορα.

• Παράθεση από geoanto555: “Τελικά ασχολήθηκε κανείς με την ενεργοποίηση της 800άρας μπάντας για την wind; ” Δε παιζει να γινεται πρακτικα.

• Τη καλυτερη διαχειριση στη μπαταρια την εκανε η 7.2.2 Ειχα φτασει το 9ωρο ενω το 7-8ωρο ηταν νορμαλ και με τουλαχιστον 2 μερες αναμονη ενω εφτανα και μεχρι 4. Τωρα ενα 5ωρο οθονη αντε βαρυ 6,5 και το πολυ 3 μερες αναμονη. Τις ρυθμισεις ολες εννοειται ψαγμενες. Δυστυχως το χαλανε οσο παει,αφου χαλασε και η καμερα με αυτη την εκδοση. Για να δειτε πολλες ωρες sot παντως,πρεπει να το πεθανετε σε μια μερα το κινητο,καθως τρωει αρκετουτσικο και η αναμονη αλλιως και δε προλαβαινεις να κανεις πολλες ωρε…

• Η 7.3.2 παντως οντως εχει θεματακια. Η καμερα εστω και με μετριο φωτισμο ειναι ασχημη. Ενω καμια φορα τρωει και κολλημα το fingerprint Και δε ξεκλειδωνει.

• Αν παρατηρησα να καιει σημερα ο φορτιστης ? Εμενα παντως κανονικα .gr λεει. Κακως αφαιρεσαν παντως τη μουσικη και το καιρο πανω απο τη μπαρα και βαλανε την αναζητηση.

• Κατεβαζω και εγω τωρα 3.2 Κατεβαστε κανα θεματακι παντως,αλλαζουν απιστευτα τα εικονιδια,η μπαρα κτλ. Υπαρχουν απειρα θεματα ενω βρηκα και γραμματοσειρες που δουλευουν ωραια με τα ελληνικα.

• Ρωταει ομως και γιατι. Εγω παντως παντα βαζω γιατι βαζω και το adaway, Εχω μαθει πλεον χωρις διαφημισεις και λιγο που το ειχα δουλεψει με διαφημισεις μου την εδινε. Εφοσον δεν ειναι καμια διαδικασια και δε χανεται και κατι,δε βλεπω λογο να μην ειναι ροοταρισμενο. Αντε δικαιολογω μονο οσους χρησιμοποιουν εφαρμογες που δε δουλευουν αν ειναι ροοτ.

• Στην εφαρμογη με τα θεματα,την ανοιγεις και στα δειχνει στην αρχη ελληνικα και μετα απο λιγο τα βγαζει αγγλικα. Εκτος απο την αλλαγη γλωσσας κοβει και καποιες επιλογες. Πως το βαζουμε να τα δειχνει μονιμα ελληνικα? Επισης γραμματοσειρα που να δειχνει τα ελληνικα σωστα εχε βρει κανεις?

• Παράθεση από Project_P: “@Dante Επειδη σημερα εγινε και update το google keyboard (απο την ιδια την google) με την νεα πολυ βελτιωμενη εκδοση? ” Μπα οχι,πριν το update. Εγινε μετα αυτο.

• Παράθεση από vagdesign: “Παράθεση από Dante: “Εβαλα την 7.2.5 και παρατηρησα οτι οταν γραφω η δονηση απο το μεσαιο επιπεδο ειναι στο ελαχιστο. Ψαχνω επιλογη αλλα δε βρισκω να την επαναφερω,δε θυμαμαι καν αν υπαρχει. Η μια επιλογη που εχει ειναι για τη δονηση για τα κουμπια αφης και οχι οταν γραφεις. Ειναι προκαθορισμενο απο τη ρομ αυτο και δεν αλλαζει? ” Πηγαίνεις Ρυθμίσεις > Ήχος & Δόνηση και στο κάτω μέρος γράφει "Επίπεδο Δόνησης".Άλλαξε το σε Ισχυρό και μετά πάλι βάλε το στο Μέτριο. Έτσι ίσως…

• Εβαλα την 7.2.5 και παρατηρησα οτι οταν γραφω η δονηση απο το μεσαιο επιπεδο ειναι στο ελαχιστο. Ψαχνω επιλογη αλλα δε βρισκω να την επαναφερω,δε θυμαμαι καν αν υπαρχει. Η μια επιλογη που εχει ειναι για τη δονηση για τα κουμπια αφης και οχι οταν γραφεις. Ειναι προκαθορισμενο απο τη ρομ αυτο και δεν αλλαζει?

• Ενταξει εχει καποια ελαττωματα και καλα κανεις και βγαινεις και λες. Ο πρωτος που εθιξε το θεμα της ποιοτητας κατασκευης ημουν εγω και ειπα και συγκεκριμενα που ειχε θεμα και σιγα σιγα βγηκαν και αλλοι και παραδεχτηκαν οτι οντως τριζει,το οποιο για μεταλλικο κινητο ειναι απαραδεκτο. Οντως στο σημα εχει θεμα και ειναι μετριο και το ανεφερα και παλι πιο πισω. Η φωτογραφικη ομως εξαρχης ,τουλαχιστον τη μερα ,ειχα πει οτι ειναι καλη. Ειχα ενα Κ3 πριν και ολοι ελεγαν οτι βγαζει καλες φωτο και μου φαι…

• Καλα ,μεταξυ μας,οκ μπορει να υπαρχει θεμα. Αλλα δε σου φτανουν 14/4? Δηλαδη δε σου τρεχει νερο το ιντερνετ? Γιατι χανουμε και την ουσια στο τελος...

• Η αληθεια ειναι οτι και εγω παρατηρησα να εχω 4G και κινηση στα δεδομενα μηδεν και μολις γυρισε στο 3G ολα να τρεχουν νερο. Ισως κατι με software,δε ξερω.

• Γραμματοσειρες στην ελληνικη πως αλλαζουμε? Αν κατεβασω απο της Miui τη σελιδα ,τα ελληνικα δε τα δειχνει σωστα παντα.

• Μη παγωνεις αβερτα οτι βρεις. Βασικα τιποτα μη κοβεις. Βγαλε οτι εφαρμογη δε σου αρεσει και αστο ετσι.μια χαρα τρεχει.

• Παράθεση από Greeniaris: “Λοιπον παιδια δεν ξερω αν φταιει η ελληνικη ρομ ή κατι αλλο παντως οταν προσπαθω να κανω ληψη κατι απο το chrome...παταω το λινκ μου βγαζει κατω με ποιον τροπο θελω να ολοκληρωθει η ενεργεια και ειτε πατησω chrome ειτε την εφαρμογη 'ληψεις" δεν κατεβαινει με τιποτα. Παταω να αποθηκευτει οκ αλλα παπαλα...ΑΝτε καμια φορα το κρομ κατεβαζει αλλα με τις ληψεις τιποτα....τι φαση? Στην china dev δεν ειχα αυτο το θεμα ” Το εχω και εγω αυτο το θεμα. Πατα παρατεταμενα πανω σε αυτ…