Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 507.

• Παράθεση από studiosakis: “Παράθεση από Dante: “Χρηση σε χωριο με αθλιο σημα. 6,5 ωρες οθονη και 2 μερες αναμονη με ολη τη μερα ανοιχτα δεδομενα και να αλλαζει δικτυο καθε λιγο(2G-3G-4G) Δυστυχως ομως διαπιστωσα οτι σε σημεια που ενα λενοβο Κ3 επιανε H η H+ το χιαομι,δεν εβρισκε. Αρα δεν εχει εξισου καλη ποιοτητα στη κεραια. ” δυστυχως την κεραια το συγκεκριμενο τηλ.την εχει στο κατω μερος,εκει που εινα τα buttons.Kαι αναποφευκτα κρατωντας το με το χερι μας "μπουκωνουμε" το σημα,μεχρι και να το …

• Χρηση σε χωριο με αθλιο σημα. 6,5 ωρες οθονη και 2 μερες αναμονη με ολη τη μερα ανοιχτα δεδομενα και να αλλαζει δικτυο καθε λιγο(2G-3G-4G) Δυστυχως ομως διαπιστωσα οτι σε σημεια που ενα λενοβο Κ3 επιανε H η H+ το χιαομι,δεν εβρισκε. Αρα δεν εχει εξισου καλη ποιοτητα στη κεραια.

• Ειναι απιστευτο το συγκεκριμενο tempered. Πρωτη φορα που παιρνω Nillkin Και απο οτι φαινεται παντα θα τσιμπαω ενα με καθε νεο κινητο. Επειδη το ειχα λιγες μερες χωρις τιποτα στην οθονη,η αισθηση στην αφη και το γλυστρημα του δαχτυλου με το νιλκιν,ειναι ακριβως τα ιδια με το να μην εχεις τιποτα. Ενω δε μαζευει δαχτυλιες ευκολα και φευγουν και ευκολα. Ειναι και λεπτο κιολας και δε κανει διαφορα.

• Μπα τελικα δε διορθωθηκε. Αλλες ειδοποιησεις ερχονται,αλλες αργουν. Αρα παω πισω στην .1

• Με τα wipe εστρωσε και ερχονται κανονικα τωρα. Παλι καλα που ειχε την ιδεα ο lallas!

• Εριξα ενα και βλεπουμε.

• Με την 7.2.2 εχω θεμα με τις ειδοποιησεις και δεν ερχονται. Για να γυρισω στη .2.1 απλα κανω την ιδια διαδικασια? install και wipes?

• Αρκετα πιθανο να ειναι ασχετο και να μην εχει σχεση με τη θερμοκρασια. Αν κατι ειχε 74 βαθμους μεσα,θα το καταλαβαινατε πρωτα απο ολα στο χερι. Μη παιρνετε οτι βλεπετε στο cpu-z ως δεδομενο,βλεπετε οτι δεν εχει ενημερωθει για τον 650 οποτε δε δειχνει και με ακριβεια.

• Και μετα να τα κανεις δε κανει τιποτα. Το λεω γιατι βγαζει μονο του επιλογη μετα.

• Το twrp σε παει μονο του. Πετας μεσα στη μνημη τη ρομ,τη κανεις install και μετα σου βγαζει μονο του να κανει wipe. Σου λεει να βαλει και το su μετα. Μετα βγαζει και το reboot system.

• Δε το αφηνετε ησυχο λεω εγω,μη μπρικαρετε τιποτα... Τι περιμενε να κερδισετε? Καταναλωση και διαρκεια μπαταριας?

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από DrSaG: “@Project_P Δεν προτιμώ τα ελληνικά στο κινητό, συνήθειο απο το εξωτερικό Μου ήρθε update μόλις για την 7.2.3.0LHOMIDA 192mb. Να το κάνω ή παρουσίασε τίποτα θέματα; ” Η ελληνικη εχει μερικες ευκολιες και εξτρα στις εφαρμογες (πχ καταλαβαινει οτι εισαι ελλαδα και κατεβαζει αυτοματα στα ελληνικα εφαρμογες υπηρεσιες, 160 χαρακτηρες sms κτλ. Βεβαια αφου σε βολευει και ετσι πιο ανετα. Λογικα κομπλε θα ειναι η 7.2.3.0 ... εγω στην global εφτασα μεχρι 7.1.8.…

• Να σημειωσω κατι. Το οτι εδωσαν tracking number δε σημαινει οτι το εχουν παραδωσει και για αποστολη. Eχουν εναν συγκεκριμενο αριθμο tn και καμια φορα για να δειξουν οτι στελνουν γρηγορα η να σε ξεφορτωθουν εαν τους πρηζεις,σου δινουν ενα τρακινγκ πριν ακομα το δωσουν στη μεταφορικη. Για αυτο πολλες φορες αργει να φανει ακομα και μερες. Βεβαια το vickmall ειναι πολυ γρηγορο στις αποστολες,συνηθως μεσα σε μια μερα το εχουν παραδωσει.

• Περιμενεις. Δεν εχουν ανοιξει σακο ακομα. Αν περασει ακομα πολυς καιρος και τιποτα,τοτε παρε παλι και ζητα κανα υπευθυνο και λεγε οτι εχει δηλωθει οτι εχει μπει στη χωρα και αρα μαλλον εχει χαθει το δεμα. Αλλα το πιο πιθανο απλα καθυστερουν να ανοιξουν.

• Ενα redmi 3 με fingerprint και 3 gb ram. Αρα αρκετα κατωτερο.

• Ποια ιδια αποδοση? Ο 650 ειναι παντου μπροστα κατα πολυ. Στα μονα που ειναι μπροστα ο Χ10 ειναι στα multi core tests λογω του οτι ειναι 8πυρηνος. Στα γραφικα δε, ειναι 2 φορες καλυτερος ο 650. Τι το συζηταμε ακομα... Ο 650 ειναι δυνατοτερος και απο τον 808,μονο η καρτα του 808 ειναι απειροελαχιστα καλυτερη απο του 650,ενω στη διαχειριση μπαταριας ο 650 τα παει πολυ καλυτερα.

• Παράθεση από livadaki: “Παράθεση από Dante: “Μπαταρια ριπορτ 3,5 μερες αναμονη και 5,5 ωρες οθονη. Νομιζω βεβαια οτι με την .18 τα πηγαινε καλυτερα οντως. ” Με τι χρήση; data, wifi, κλήσεις; το βράδυ κλειστό; Η νέα stable ξέρουμε πότε θα βγει περίπου; σε κανένα 2μηνο; Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα, πρώτο μου μήνυμα. ” Wifi μονιμα σχεδον ανοιχτο,ελαχιστα δεδομενα ,καμια ωρα κλησεις και συνεχεια ανοιχτο.

• Μπαταρια ριπορτ 3,5 μερες αναμονη και 5,5 ωρες οθονη. Νομιζω βεβαια οτι με την .18 τα πηγαινε καλυτερα οντως.

• Εαν εχω την .18 με ροοτ και κανω αναβαθμιση στην επομενη,πρεπει να το ξαναφλασαρω το superuser?

• Παρτε και κατι χρησιμο Redmi Note 3 ToolKit - One Stop Destination! [ SnapDragon ] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Καλο θα ηταν να μπει πρωτη σελιδα.