Περασα και εγω το καινουργιο twrp. Με αγχωσε λιγο στην αρχη γιατι δεν εμπαινε στο recovery αλλα μετα ολα οκ. Η αληθεια ειναι οτι με τα ελληνικα δε πολυκαταλαβαινεις τι γινεται,αφου τους ορους τους ξερουμε στα αγγλικα.
Το auto brightness ειναι για τα μπαζα και μαλλον φταιει ο αισθητηρας που ειναι του κιλου. Εαν μπειτε στο μενου που κανει τα τεστ ,εχει ενα για το αισθητηρα και δυστυχως η διακριτικη του ικανοτητα ειναι μικρη ,για αυτο και αλλαζει τοσο χοντροκομμενα την φωτεινοτητα.
Τωρα δε νομιζω να ξανα κολλησει ετσι και αλλιως. Ασε που το εκανα εκεινη την ωρα με το μαντιλακι που ειχαν μαζι,που ειναι μουφε και το εκανε λες και το βουτηξες με τη μερια που κολλαει,στις σκονες.
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Dante: “Εχει κανενας κανα tempered glass ,εστω του κιλου? Απο αθηνα προτιμω,στειλτε μου στο chat(η πμ) οποιος εχει. Πηγα να βαλω το Nillkin και εκατσε στραβη και τωρα το εχω αφησει χωρις τιποτα και θελω να του βαλω κατι προχειρα μεχρι να μου ερθει το αλλο. ” Το έσπασες ή κόλλησαν σκόνες στην πλευρά που κολλάει στο κινητό ? ” Καπως καταφερε και κολλησε μεγαλος κοκκος σκονης την ωρα που το εβαζα(η ειχε ηδη,δε ξερω,μιας και η οθονη ηταν πεντακαθαρη και μολις ει…
Εχει κανενας κανα tempered glass ,εστω του κιλου? Απο αθηνα προτιμω,στειλτε μου στο chat(η πμ) οποιος εχει. Πηγα να βαλω το Nillkin και εκατσε στραβη και τωρα το εχω αφησει χωρις τιποτα και θελω να του βαλω κατι προχειρα μεχρι να μου ερθει το αλλο.
Στην ελληνικη η Ευρεση συσκευης δε λειτουργει? Γενικα εφοσον ξεκλειδωσαμε bootloader κτλ αυτα δε λειτουργουν? Γιατι το ενεργοποιησα ,πηγα στο mi account το παταω αλλα λεει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο στη συσκευη.
Απο οτι καταλαβα τα wipe τα κανει μονο του μεσω updater. Μεσω twrp πρεπει να τα κανεις εσυ. Κανεις install τη ρομ και το twrp βγαζει μονο του επιλογη για wipe cache/dalvik. Το πατας και τελος.
Σε οσους τριζει,εγω βρηκα λυση. Φυσικα θελει ανοιγμα το πισω καπακι το οποιο δεν ειναι κατι δυσκολο. Οποτε εαν σας ενοχλει ,οπως ενοχλουσε εμενα ,γραφω οδηγο. Με αυτο που εκανα(εγιναν και δοκιμες,αρα παλι πειραματιστηκα για σας) εξαφανιστηκε τελειως οποιοδηποτε τριξιμο. Τι θα χρειαστειτε. -μια πιστωτικη καρτα -σελοτειπ -ενα ψαλιδι για να κοψετε μικρες φετες σελοτειπ Βγαζετε σιμ και την υποδοχη γενικα εκει και με τη πιστωτικη το πιεζετε στη κατω μερια οπου το πισω καλυμμα εξεχει λιγο. Το πιεζετε …
Παράθεση από lallasgr: “Εγώ πάντως αναμένω την Ελληνική dev 7.2.χ. Όταν με το καλό βγει θα περαστεί και μετά θα παίρνω όλα τα updates για βελτίωση της συσκευής χωρίς να χάνω τίποτα και να μην χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο reset κλπ!! Ακόμα και για κάποιον που δεν θέλει κάθε τρεις και λίγο να βάζει άλλες rom έχοντας την Ελληνική dev έχει σε πρώτη φάση μια πεντακάθαρη συσκευή από κινεζιές και gapps χωρίς να ταλαιπωρείται να τα περάσει και μπορεί να κάνει και ένα update άνα 2-3μήνες και να παίρνει…
Σε οσους τριζει,για δειτε λιγο ημερομηνια κατασκευης... Ειναι απο τα πρωτα η ειναι τυχαιο? Παντως απαραδεκτο αυτο το πραγμα. Εφυγα απο το Κ3 μεταξυ αλλων για αυτο το πραγμα και πηγα σε μεταλλικο.
Μπορειτε να μου κανετε μια χαρη? Να πιεσετε το κινητο πισω και να μου πειτε εαν κανενος του τριζει? Σε ολα τα σημεια αλλα κυριως στα πλαστικα πανω και κατω. Ευχαριστω!
Παράθεση από Sonicaki: “Παράθεση από Dante: “Εχω 5,5 ωρες οθονη και 25% μπαταρια ακομα... Και ειμαι στη 4(!!!)η μερα αφορτιστο. Τι γματο πραγμα αυτο με τη μπαταρια. Πραγματικα η μεγαλυτερη χαρα σε αυτο το κινητο η μπαταρια. ” με ποια ρομ είσαι;Μόλις έβαλα dev 6.3.24 και δοκιμάζω να δω. Φαίνεται σχετικά καλή εκ πρώτης όψεως.. ” Με τη stable ειμαι. Το εχω 3 βδομαδες ετσι,δε καθομαι να αλλαζω καθε λιγο. Αραια και που θα κανω κανα update.
Εχω 5,5 ωρες οθονη και 25% μπαταρια ακομα... Και ειμαι στη 4(!!!)η μερα αφορτιστο. Τι γματο πραγμα αυτο με τη μπαταρια. Πραγματικα η μεγαλυτερη χαρα σε αυτο το κινητο η μπαταρια.