Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 507.
-
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Dante - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ακολούθα αυτόν τον οδηγό ---> Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) ” Αυτον ακολουθω... Και αλλος με το ιδιο θεμα.Περιεργα πραματα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “refresh πάτησες για να εντοπίσει τη συσκευή ? ” Στο refresh το βγαζει αυτο. Παράθεση από amavroudis: “Και βάλε το φάκελο στο c Μίκρυνε τη διαδρομή όσο μπορείς. Και σιγουρεψου ότι το τηλέφωνο αναγνωρίστηκε... ” Και αυτα τα ειχα κανει.Τα ιδια βγαζει.Το κινητο μια χαρα αναγνωριζεται.Με την εκδοση του εδω οδηγου μολις παταω refresh αποσυνδεεται το κινητο και βγαινει απο fastboot και βγαζει μηνυμα να πατησω κουμπι για να κλεισει.
-
ΜήνυμαΜου βγαζει αυτο το ερρορ Τι να κανω βρε παιδια? Δοκιμασα και παλαιοτερο miflash
-
Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΠεσαν πολλα θεματα μαζεμενα και αγανακτησα. Ειχα λοιπον 10.3.3. Ειπα να περασω την 9.8.22 για να δω εαν βελτιωθηκε καθολου η μπαταρια. Πριν τη περασω ειπα να βαλω και πιο νεα εκδοση twrp γιατι με αυτη που ειχα δεν εκανα decrypt τη μνημη. Περασα λοιπον twrp,ολα οκ,εκανε και decrypt κανονικα. Περναω την 9.8.22 ολα οκ,αλλα στο play store να μη κατεβαζει καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες. Τι clear cache,τι logout,τι καταργηση αναβαθμισεων,τιποτα εκει. Ξαναμανα φλασαρισμα ρομ,παλι τα ιδια. Φλασαρα ακομ…
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Καλημέρα, μετά από την ρύθμιση : 01:00 βγήκε από την φόρτιση με 100% μπαταρία. Σήμερα στις 8:30 είχε 96%. Θεωρώ πολύ μικρή την βελτίωση έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγω καπου 2-3% βελτιωση ειδα στο βραδυ.Κατι ειναι και αυτο βεβαια.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΑν εχεις περασμενη custom rom (πχ ελληνικη) τοτε δε χανεται η ρυθμιση με reboot,το δοκιμασα κιολας. Μονο στη stock rom χανεται. Οντως ειχε διαφορα το βραδυ,οχι κατι τρελο αλλα ειχε. Πιο ασφαλη συμπερασματα με την επομενη φουλ φορτιση που θα εχω μια γενικη εικονα βεβαια. Απο οτι καταλαβα με αυτα που διαβασα και στα δυο (Μι9/SE) τους εχουν βαλει αυτη την επιλογη ετσι και ψαχνουν δικτυο αναγκης σε κινεζικες συχνοτητες που δεν υπαρχουν στην ευρωπη. Ενας ειχε drain 38% το βραδυ με ολα κλειστα.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΜε λιγο ψαξιμο ειδα οτι και το Μι9 εχει ακριβως το ιδιο θεμα. Βρηκα μια λυση που λενε αρκετοι οτι τους λυνει το θεμα.Την εφαρμοσα και θα δω το βραδυ ποση μπαταρια θα φαει. Τη παραθετω για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση: “*#*#4636#*#* Set your primary sim to be the correct setting and set your secondary sim to be same(even if you don't have one). Setings->Sim cards & mobile networks Turn off Dual 4G. Select your sim and under Preferred network type, select LTE. I'd noticed on a battery drain thread…
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΤην ειρωνια που την ειδες? Δηλαδη οποιος εγραφε κατι για κεραια σημαινει οτι θα αναφεροταν σε σενα? Παράθεση από geoanto555: “@yiatsouδεν βλέπω κάνα μήνυμα ειρωνικό γιατί χαλιεσαι; Battery drain έχει και το mix2s αν αφήσω την cosmote να δουλεύει 4g-4g+. Στην wind δεν μου το κάνει . Η διαφορά σε κατάσταση αναμονής είναι πολύ μεγάλη, σχεδόν 100% πάνω με την cosmote οπότε. Όταν δεν χρησιμοποιώ δεδομένα την γυρίζω σε 3g. ” Για το λιγο που κρατησα το Mix 2s δε θυμαμαι να ειχα τετοιο θεμα. Οπως και να…
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΤο εχουν και αλλοι το θεμα αυτο. Εδω το φορτιζω ,το βαζω σε flight mode και πεφτει παλι νερο η μπαταρια και λεει οτι ειναι απο τη χρηση της κεραιας. Τρελα...
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΠαντως και με την 10.3.3. παλι εχει drain οταν καθεται το κινητο. Δευτερη φορτιση και το βραδυ εφυγε 10+%. Μου φαινεται θα φυγει για πουλημα.Και κριμα γιατι το συμπαθουσα...
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Χωρις κωδικό κάνει decrypt κανονικά; ” Ναι.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΑπενεργοποιησα τελειως το κλειδωμα για να φλασαρω τουλαχιστον το magisk που ηθελα και το αφηνω προς το παρον. Το θεμα ειναι μη κατσει τιποτα και δεν εχω τροπο μετα να αποκρυπτογραφησω τη μνημη.Φανταζομαι ειναι κανα bug της εκδοσης. Γινεται να φλασαρω παλαιοτερη?
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πόσα "νούμερα" έχει το μοτίβο? Γ'υρνα το σε Pin να δοκιμάσεις. ” 3x3. Δοκιμασα και πιν και παλι το ιδιο.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΕβαλα το τελευταιο twrp απο εδω ,αλλα εχω ενα θεμα. Βαζω το σωστο μοτιβο για να αποκρυτογραφησει τον αποθηκευτικο χωρο αλλα δε το καταφερνει και κολλαει στη διαδικασια και μετα μου ξαναζηταει το μοτιβο. Το μοτιβο ειναι στανταρ σωστο γιατι το ιδιο βαζω μετα για να ανοιξει η συσκευη.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΕχεις παλια εκδοση.Κανε ενα update.Εγω ειμαι με την 10.3.1 και ειναι οπως σου ανεφερα.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
Μήνυμα1)Εχει nfc shortcut πανω στις συντομευσεις 2)Ετσι ειναι πλεον σε ολα τα χιομι απο οσο ξερω.Τακτικη της εταιρειας 3)Εμενα μια χαρα μου εμφανιζει ειδοποιησεις για mail,gmail,viber,messenger στην οθονη περιβαλλοντος.Βεβαια στην αρχη θυμαμαι οτι δε το κανε παντα αλλα μετα απο λιγο καιρο εστρωσε μονο του.Ξερω γω ,μπορει να χει ΑΙ και να νιωσε
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΑφου το πηρατε και αλλοι,εχετε battery drain? Το βραδυ φευγει ευκολα κανα 10%. Κατεληξα να βγαλω 2 ωρες οθονη με 36 ωρες αναμονη. Αρχιζει να με εκνευριζει και να σκεφτομαι να το δωσω.Ειδικα εαν δε το διορθωσουν στο επομενο update.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “μετα το ξενο ” δωσε το λινκ να υπάρχει καβάντζα για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει.otg βλέπει αυτό που έχεις; ” Δε το χω δοκιμασει το otg για να δω αν το βλεπει η οχι. Απο οτι θυμαμαι αυτο ειναι androidfilehost.com/?fid=1395089523397926854 Αναγκαστικα δουλεψα με αυτο,αφου δεν υπηρχε και αλλο και ειχα ηδη ξεκλειδωσει και σβησει τα παντα.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΕβαλα ενα αλλο twrp που βρηκα απο google και περασα μετα ελληνικη. Προς το παρον δεν ασχοληθηκα να περασω το ελληνικο twrp,θα το κανω στην επομενη ελληνικη που θα κρατησω backup κτλ. Εφοσον δεν εχεις περασει custom rom και εισαι ξεκλειδωτος,περνα το ελληνικο twrp και δοκιμασε το.Και να μη δουλευει δε γινεται κατι,φλασαρεις μετα το ξενο και εισαι μια χαρα.Ετσι ειχα κανει και εγω.
-
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΜολις εβαλα και την ελληνικη 10.3.1.Ολα μια χαρα. Το twrp απο εδω διορθωθηκε? @geoanto555