Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 507.

• Και τωρα εχω μεινει μεσα στο twrp μιας και δεν υπαρχει αλλη ρομ που να φλασαρεται ετσι και εαν βαλω official θα χασω το κλειδωμα και αντε να ξεκλειδωσεις παλι ΥΓ.Εαν φλασαρω εκεινη τη sphinx μεσω fastboot θα χασω το κλειδωμα και το twrp? Να τη βαλω τουλαχιστον προσωρινα μεχρι να βγαλουμε ακρη με την ελληνικη.

• Update: δε βλεπω την ελληνικη να ψηνεται να μπει.μενει μονιμα στο Mi logo. Εννοειται εχω κανει τα wipe κτλ.

• Οποτε προτεινω παρτε το twrp που εχει αυτος εκει και βαλτε και το bat μιας και δε μπλεκεις και με τις εντολες(οχι οτι ειναι τιποτα αλλα το κανει ακομα πιο απλο)

• Μολις καταφερα και περασα ελληνικη! Ακολουθηστε αυτο τον οδηγο,οταν ξεκλειδωσετε [Device Team] TWRP 3.0 Root Redmi Note 3 Snapdragon - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Πραγματικα σε 2 λεπτα εχετε ξεμπερδεψει.

• Τελικα το καταφερα παιδια! Ακολουθηστε αυτο τον οδηγο. [Device Team] TWRP 3.0 Root Redmi Note 3 Snapdragon - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Περναω ελληνικη τωρα!

• Εδω λεει κατι κολπακια που μπορει να βοηθησουν Να βαλεις high accuracy και να κανεις κατι login απο τον browser Για δοκιμαστε τα UNLOCKING YOUR BOOTLOADER, ROOTED for REDMI NOTE 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Μπα ουτε με αυτο. Και διαβαζα και το ιταλικο φορουμ και εχουν το ιδιο θεμα. Αλλος ενας εχει καταφερει εκει να ξεκλειδωσει με stable αλλα δε μπορει να μπει στο twrp. Και λενε μαλλον για θεμα του twrp. Αρα πρεπει να περιμενουμε για μια σωστη εκδοση.

• Καλα δεν εχει καταφερει και κανενας να κανει κατι

• Ναι το ειχα δει αυτο και καλα ειναι για να βαλεις σε twrp και με κλειδωμενο bootloader. Οπως και να εχει,δε βλεπω να δουλευει το twrp ακομα σωστα αρα αναμενουμε. Παω στο αλλο θεμα μη μπερδευτει και κανενας και κατεβασει τιποτα για το προ.

• Κατι οσο αφορα τον οδηγο. Στο αγγλικο φορουμ ,ο αντμιν μου ειπε να εχω ενεργοποιημενη και μια επιλογη στο developer options που λεει enable oem unlock. Το λεω γιατι βλεπω στα screenshot οτι δεν υπαρχει καν αυτη η επιλογη.

• Παράθεση από Bodai: “@Dante μια φορά αντιμετώπισα αυτό που αντιμετωπίζεις (προσφατα κιόλας) και ήταν στην προσπάθεια να φλασάρουμε twrp 2.8.7.χχ. Ολική αποτυχία, λύθηκε δοκιμάζοντας την 3.0.0.0 (επιτυχία με την 1η δοκιμη). Οποτε για δοκιμασε καμμια άλλη έκδοση TWRP ” Επειδη εχω το pro δε παιζει δυστυχως αλλη εκδοση twrp.

• Παράθεση από Bodai: “@Dante τι σου δινει η fastboot devices ?? ” Αυτο εννοεις? F:\Downloads\folder\adb>adb devices * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * List of devices attached fe3a37d6 device F:\Downloads\folder\adb> ΥΓ. F:\Downloads\folder\adb>adb devices * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * List of devices attached fe3a37d6 device F:\Downloads\folder\adb>adb reboot bootloader F:\Downloads\folder\ad…

• Οπως ειπα και στο αλλο θεμα,admin απο το αγγλικο φορουμ μου ειπε οτι ειναι θεμα του σερβερ αυτο και απλα πρεπει να δοκιμαζεις αβερτα. Η περιμενεις να νιωσουν εκει στη xiaomi. Η να βγαλουν dev rom που απο οτι καταλαβαινω δε παιζει εκει θεμα.

• Απο οτι φαινεται ,δε με αγαπαει το κινητο μου. Δε μπαινει σε twrp για κανενα λογο. Εχει κανεις αλλος ξεκλειδωτο bootloader να δουμε?

• Με device info μου δινει αυτα,αρα ειμαι ξεκλειδωτος κανονικα F:\Downloads\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.005s] finished. total time: 0.005s F:\Downloads\adb>

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Dante: “Δε βγαζει μηνυμα. Απλα μπαινει στο recovery της xiaomi αντι για twrp. ” Θα κάνεις τα εξής.... Πληκτρολογείς όσο είσαι σε FastBoot Mode.... fastboot flash recovery redminote3_twrp.img μόλις τελειώσει το Flash, κρατάς σταθερά πατημένο το πλήκτρο Volume UP και πληκτρολογείς. fastboot reboot H συσκευή σου τώρα πρέπει να ξεκινήσει σε TWRP Recovery. ” Τα ιδια παλι. Με την εντολη αυτη κιολας ,μετα κανει bootloop στο Mi logo Και επανερχεται μονο εαν πατησω το…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Dante: “Δε βγαζει μηνυμα. Απλα μπαινει στο recovery της xiaomi αντι για twrp. ” Θα κάνεις τα εξής.... Πληκτρολογείς όσο είσαι σε FastBoot Mode.... fastboot flash recovery redminote3_twrp.img μόλις τελειώσει το Flash, κρατάς σταθερά πατημένο το πλήκτρο Volume UP και πληκτρολογείς. fastboot reboot H συσκευή σου τώρα πρέπει να ξεκινήσει σε TWRP Recovery. ” Δοκιμαζω τωρα. Απο οτι φαινεται θα ειμαι ο πρωτος που θα περασει την ελληνικη.

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Dante: “Το ειδα. Το δοκιμασα και το ιδιο. ” Ούτε με τη fastboot flash recovery redminote3_twrp.img; Τι μηνυμα σου βγαζει; ” Δε βγαζει μηνυμα. Απλα μπαινει στο recovery της xiaomi αντι για twrp.

• Παράθεση από arist1976: “Φίλε διάβασε ολοκληρο τον οδηγο. Όταν δεν περναει με την εντολη fastboot boot redminote3_twrp.img, συνεχίζουμε και γράφουμε την εντολή fastboot flash recovery redminote3_twrp.img. Στο 99% των περιπτώσεων δουλεύει με τη δεύτερη. Και επειτα συνεχιζεις. ” Το ειδα. Το δοκιμασα και το ιδιο.

• Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από Dante: “Παράθεση από ninjamoz: “κανε μανιουλ επανεκινηση με power και volume + αν μπεις recovery μπορεις να ριξεις την ελληνικη. αν μπεις παλι στο κανονικο θελει ξανα adb ” Αυτο υποθετω να το δοκιμασω με το twrp Που μου περνιεται κανονικα ετσι?Μου βγαζει δηλαδη και στα δυο okay. ” nai και μενα ετσι εγραφε και δεν εκανε επανεκινηση οποτε το εκανα μανιουλ και μπηκε σε recovery και εριξα τη ρομ κανονικα ” Σου εβγαζε και σενα failed?η και στα δυο οκ? Παντως δοκιμ…