Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 507.
-
Ναι. Δε χρειαζεται developer πλεον. Απλα δε μπορω να βαλω το twrp τωρα. Μου ειπε ο αντμιν οτι δουλευει και το twrp απο τον μτκ αλλα το δοκιμασα και δεν. μου βγαζει αυτο F:\Downloads\folder\adb>adb devices List of devices attached fe3a37d6 device F:\Downloads\folder\adb>adb reboot bootloader F:\Downloads\folder\adb>fastboot boot redminote3_twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.523s] booting... FAILED (remote: dtb not found) finished. total time: 0.968s F:\Downloads\folder\adb> δοκιμασα ενα …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Για να χάσεις το ξεκλειδωμα πρέπει να πας σε κλειδωμένες Ρομ. Αν βάλεις ελληνική δεν κλειδώνει ο bootloader. ” Μωρε ναι,αυτο το καταλαβα,απλα δε καταλαβα εαν χανω το ξεκλειδωμα μεσω του updater. Εαν φλασαρω κλειδωμενη μεσω του misuite Λογικο. Αλλα μεσω του updater τι γινεται?
-
Αρα με το που φλασαρω ελληνικη βαζει και το twrp μονο του.ωραια. Αρα εχουμε εδω το twrp για το προ? Εαν ναι υπαρχει καπου? Επισης συμφωνα με αυτο,εαν καταλαβα καλα ειμαι ξεκλειδωτος?(να επιβεβαιωσω θελω) F:\Downloads\New folder\adb>adb devices List of devices attached fe3a37d6 device F:\Downloads\New folder\adb>fastboot oem device-info < waiting for device > ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display p…
-
Η διαδικασια ειναι η ιδια και για το note 3 pro? Ξεκλειδωσα bootloader και προσπαθησα να το περασω αλλα δε μου εκανε boot στο twrp. Ισως και το twrp που εχω να μην ειναι 100% σωστο βεβαια. Και αλλη μια ερωτηση.εφοσον το twrp το βαζουμε για να τρεξει μια φορα,πως μπορω να το περασω για να το εχω μονιμα μεσα?
-
Good luck! XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παντως σε ενα ιταλικο φορουμ που διαβαζα,εχουν βρει twrp για το προ. Δε ξερω τι και πως βεβαια.
-
Παράθεση από filosofos77: “Καλημερα.Με μεγάλη χαρά είδα ότι υπάρχει διαθέσιμη και ή Ελληνική rom για το Redmi 3 το οποίο είναι να το παραλαβω σήμερα-αυριο για μια καλή μου φίλη. Θα ήθελα, μια και δεν είδα και πολλά, τον τρόπο εγκατάστασης της rom αφού έχει αναφερθεί ότι είναι κλειδωμένος bootloader. ” Πρεπει να ξεκλειδωσεις,αλλιως δε μπορεις να τη βαλεις.
-
Xiaomi Mi 5 και 4s: Η ευρωπαϊκή διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από Πολωνία [update]
Dante - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕπειδη το λεγανε και στο gsmarena ανεφερε καποιος στα σχολια οτι δεν ειναι official το σαιτ στη πολωνια αλλα οπως το xiaomidevices.
-
Να ρωτησω κατι. Κατεβασα την εκδοση για το νοτε 3 προ. Περιμενω να βγει twrp ,ωραια. Μεσα στη ρομ βλεπω τα apk που κανει install. Υπαρχει κανα θεμα εαν τα σβησω πριν βαλω τη ρομ για να μη τα βαλει εξαρχης? Πχ το swiftkey δε μου αρεσει και χρησιμοποιω της google keybard. Εαν δε το βαλω,εχει σα default το αλλο η δε θα εχει καθολυο πληκτρολογιο? Επισης τα mi κτλ χρειαζονται? Οπως και να εχει ,καλη δουλεια.
-
Για το ροοτ δηλαδη φλασαρεις αυτο και τελος? Δε θελει να ενεργοποιηθει τιποτα αλλο?
-
Δε λεει κατι νεο. Εαν εχεις stable Και εισαι τυχερος μπορει να ξεκλειδωσει. Αλλα και παλι το twrp απο τον mtk δε νομιζω να κανει για τον sd.
-
Θα πρεπει να περιμενουμε να βγει και twrp ε?
-
Θα ειναι ροοτ η ελληνικη?
-
Όλες οι official rom
ΜήνυμαΓενικα ναι αλλα εχω δει περιπτωσεις που ξεκλειδωνει και με stable οποτε δοκιμαστε και ετσι. Αν και μεχρι τελος βδομαδας λογικα θα υπαρχει dev.