Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 507.

• Σχετικα με root

Dante - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelisp7406: “ΑdWare θες να πεις? ” Οχι.adaway λεγεται η εφαρμογη. Εγω αυτη χρησιμοποιω και ειμαι πληρως ικανοποιημενος.

• Σχετικα με root

Μήνυμα

Adaway.

• Ναι ειναι μαυρο. Δε θα ταιριαζε εξαλλου μαυρη προσοψη με αυτο ασημι.

• Εγω σε μαυρο το εχω. Ποιο μεταλλικο πλαισιο λες? Απο υλικα ιδια ειναι,δεν αλλαζουν στα χρωματα.

• Ακριβως οπως τα ειπες,δε ταιριαζουν.

• Παρελαβα και εγω. Το κινητο παει σφαιρα. Εκανα και το update ota και περιμενω να μου δωσουν κωδικο για bootloader. Παντως απο ρομ δεν υπαρχει ακομα τιποτα.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παράθεση από kostakoutas: “Επίσης να ρωτήσω,γιατί εχω την εντύπωση ότι η φωτογραφική είναι ίδια απλά interpolated; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Του προ? Δε νομιζω μιας και εχει διαφορετικο αισθητηρα.

• Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από Dante: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Πότε το έχετε παραγγείλει εσείς ρε παιδιά; Εγω έκανα παραγγελία 28 Ιανουαρίου ενημερώθηκε το tracking number 6 Φεβρουαρίου ότι και καλά θα το στείλουν με την πρώτη ευκαιρία (dispatched to overseas λεει), αλλά μέχρι και σήμερα 12 Φεβρουαρίου έχει μείνει στάσιμο, σα να καθυστέρησε λιγο... ” 28 εκανα παραγγελια και εγω.10/2 μου εβγαλε despatched.Δε σου εχει βγαλει arrived at destination στο singpost? ” Όχι μου λέει ακόμη dis…

• Παράθεση από Pachenko_Gr: “Πότε το έχετε παραγγείλει εσείς ρε παιδιά; Εγω έκανα παραγγελία 28 Ιανουαρίου ενημερώθηκε το tracking number 6 Φεβρουαρίου ότι και καλά θα το στείλουν με την πρώτη ευκαιρία (dispatched to overseas λεει), αλλά μέχρι και σήμερα 12 Φεβρουαρίου έχει μείνει στάσιμο, σα να καθυστέρησε λιγο... ” 28 εκανα παραγγελια και εγω.10/2 μου εβγαλε despatched. Δε σου εχει βγαλει arrived at destination στο singpost?

• Αντε με το καλο και εμεις. Δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι ενα πολυ καλο κινητο. Απλα να βγει και κανας τροπος για ροοτ και καμια ρομ που να περνιεται και με κλειδωμενο bootloader. Αν και σπαμαρω και εγω για να ανεβω κατηγορια και να κανω καινουργια αιτηση

Μήνυμα

Εχε υποψη σου οτι ειναι κλειστα ολα μεχρι τις 15 του μηνα λογω της πρωτοχρονιας τους.

Μήνυμα

Εγω απο vickmall στα 249$ geek στελνει μετα απο 10/3

Μήνυμα

Ειμαστε 4-5 που το εχουμε παραγγειλει. Καποιοι το περιμενουν και αυτη τη βδομαδα.

• 4 ωρες με ανοιχτα δεδομενα και γκρινιαζει κιολας? Εγω με το lenovo k3 εβγαζα 5-5,5 με τις μισες με wifi και ημουν και χαρουμενος. Τα δεδομενα τρωνε τη μπαταρια απιστευτα. Επειδη εχει μπαταρια 4000 μη περιμενετε να κραταει 1 βδομαδα η να βαζετε και το αυτοκινητο μπροστα. Πινει οσο το χρησιμοποιεις. Με την ιδια χρηση αλλα κινητα ουτε 3ωρα δε βαρανε.

• Ναι για το ξεκλειδωτο το ξερω. Για κλειδωμενο κατι ειχα δει οτι ειχε αναφερθει.

• Τα παιδια εδω δεν ειχαν πει οτι θα βγει ρομ ελληνικη που θα περνιεται με fastboot για οσους εχουν κλειδωμενο bootloader?

• 1)εαν ξερεις αγγλικα δεν ειναι καθολου προβλημα.απλα δε ξερουν ολοι καλα αγγλικα η απλα δε το θελουν στα αγγλικα. 2)εφοσον η μουλτι ειναι πειραγμενη,δε παιρνει update.- το ιδιο ισχυει για τις custom rom Το δικο μου εφτασε χθες σιγκαπουρη και απλα περιμενω τωρα να φυγει.εχω δει παραγγελιες απο τη προηγουμενη βδομαδα μεσα σε 3 μερες να φτανουν ελλαδα οποτε ελπιζω την αλλη βδομαδα να το εχω. Ισως και απο τα πρωτα προ δηλαδη που θα ερθουν...

• SG POST

Dante - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τι λες τωρα?5 μερες?μωρε μπραβο.

• Απο οτι βλεπω μετραει και τις ωρες που εισαι μεσα. Οποτε υποθετω εαν απλα το αφηνετε να καθεται εκει ,θα μαζευει κατι.

• Βγαινουν μονο για flashtool γιατι τα πιο πολλα ειναι με mtk επεξεργαστη. Για το προ θα βγαουν αλλες ρομ που θα περνιουνται με το καταλληλο εργαλειο. Στο ΜΙ4 πως περνιουνται που εχει τον 808? φανταζομαι παρομοια θα ειναι η διαδικασια και με τον 650. Παντως ελεγε ενας στο αγγλικο φορουμ οτι ειχε θεμα με τους επεξεργαστες αυτους διοτι ο 4πυρηνος αργος σερνοταν και λαγκαρε μεχρι να μπει ο γρηγορος 2πυρηνος στην ιστορια. Ελεγε επισης οτι ο 808 δεν ειχε αυτο το θεμα. Βεβαια υπερβολικο μου φαινεται,μια…