Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-507 από 507.

• Παράθεση από brougos: “Παράθεση από Dante: “Εγω παραγγειλα το 3 πριν μια βδομαδα. Ετσι οπως το κανανε ,με το που ερθει το δινω και παιρνω το προ. ” Απο που το πηρες φιλε?Εχεις το link? ” Xiaomi Redmi Note 3

• Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από Dante: “Εγω παραγγειλα το 3 πριν μια βδομαδα. Ετσι οπως το κανανε ,με το που ερθει το δινω και παιρνω το προ. ” Μιας και εγώ ψήνομαι περισσότερο για το 3, μήπως να περιμένω μέχρι να το παραλάβεις;; Sent from my iPhone 4 using Tapatalk ” Αμε. Λογικα μεσα στην επομενη βδομαδα θα το εχω(θελω να πιστευω).Σου στελνω οταν ειναι και τα κανονιζουμε και το παιρνεις με το που το παρω απο ταχυδρομειο.

• Εγω παραγγειλα το 3 πριν μια βδομαδα. Ετσι οπως το κανανε ,με το που ερθει το δινω και παιρνω το προ.

• Περιμενω να δω τιμη και εαν δεν ειναι υπερβολικα τσιμπημενη θα δωσω το 3αρι ,να το παρω(το οποιο 3αρι ακομα δε μου εχει ερθει )

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Dante - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Dante: “Παράθεση από xrygregory: “Μια ερωτηση για οποιον ξερει...αν καταλαβα καλα ,την αιτηση που κανουμε για να ξεκλειδωσουμε την συσκευη δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε παραλαβει το τηλεφωνο. Σωστα τα λεω? Το λεω αυτο γιατι θα παραλαβω αυτες τις ημερες και απ'οτι καταλαβα αργουν να σου στειλουν μηνυμα... ” Το αυτο.Γιατι και εγω το περιμενω οποτε ας γλιτωσουμε λιγες μερες.Επισης χανεις εγγυηση με το ξεκλειδωμα? ” Φίλε μου περιμένεις εγγύηση από Κινεζους; Να…

Μήνυμα

Παράθεση από xrygregory: “Μια ερωτηση για οποιον ξερει...αν καταλαβα καλα ,την αιτηση που κανουμε για να ξεκλειδωσουμε την συσκευη δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε παραλαβει το τηλεφωνο. Σωστα τα λεω? Το λεω αυτο γιατι θα παραλαβω αυτες τις ημερες και απ'οτι καταλαβα αργουν να σου στειλουν μηνυμα... ” Το αυτο. Γιατι και εγω το περιμενω οποτε ας γλιτωσουμε λιγες μερες. Επισης χανεις εγγυηση με το ξεκλειδωμα?

Μήνυμα

Παραγγειλα χθες και εγω ενα σε χρυσο. Ελπιζω να μη μετανιωσω για το χρωμα μιας και μου αρεσε και το γκρι. Twrp πως περασατε χωρις να ειναι ανοιχτο το bootloader? Ελπιζω να το εχουν ξεκλειδωσει μεχρι να ερθει για να κατσω να τα κανω μια και εξω. Πιστευω οτι λαθος τους που τον κλειδωσαν εξαρχης. Μεγαλο ατου των κινεζικων να μπορεις να περνας οτι ρομ θες χωρις πολλα πολλα.