Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 507.

• Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

Dante - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

4/64 δεν υπαρχει.6/64 το μινιμουμ. Απο μπαταρια δεν υπαρχει αντικειμενικη μετρηση γιατι στη ρομ υπαρχει drain.Ψαχνει μπαντες που δεν υπαρχουν και τρωει στην αναμονη πολυ μπαταρια.Ακομα και ετσι βγαζει κανα 4ωρο οθονη και 2 μερες αναμονη.Οταν διορθωθει περιμενω να βγαζει χαλαρα το 2μερο με 6ωρο οθονη. Ο 712 δε τραβαει και ιδιαιτερα ρευμα,οποτε τη παλευει με την 3000. Εαν καποιος θελει μικρο μεγεθος ειναι μονοδρομος.Στη τιμη που παιζει κιολας,ειναι παρα πολυ καλη λυση και δυνατη...

• Απο Κινα ηδη παιζει στα 250Ε. Το εχω κανα μηνα σχεδον. Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Και επειδη ειναι και global εκδοση δε πιστευω πως θα το παρατησουν.Εδω βγηκε και port για τη gcam.

• Το εδω twrp. Τελικα ναι εχει θεμα καθως δοκιμασα αλλο και ολα μια χαρα.

• Προσπαθω να περασω twrp σε ενα mi9se. Ολα καλα το φλασαρει κτλ αλλα στο τελευταιο βημα που παταω το vol up και μετα fastboot reboot ,κανει επανεκκινηση και με βαζει παλι σε fastboot.Οτι και να δοκιμασα δε με βαζει στο twrp.Αν το αφησω με βαζει κανονικα μεσα στη ρομ και μετα αν κανω επανεκκινηση εχει το δικο του mi recovery.Καμια ιδεα?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Dante: “Stable για το Μι9SE ξερουμε ποτε θα εχουμε? ” Αν εννοείς την Ελληνική XTRV ήδη υπάρχει διαθέσιμη η V10.3.1.0 .... ” Ειναι ευκολο ενα λινκ,διοτι δε τη βρισκω στο σχετικο θεμα?

• Stable για το Μι9SE ξερουμε ποτε θα εχουμε?

• Xiaomi Mi 9 SE Global Version Unboxing

Dante - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Nαι με 10.2.2 ηρθε και τωρα ειμαι σε 10.2.5.

• Xiaomi Mi 9 SE Global Version Unboxing

Dante - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Μιας και εισαι ο μονος αλλος που το εχει,σου κανει καμια φορα touch lag,στο πληκτρολογιο στις ακρες?Στο ερωτηματικο και στο Π.Δηλαδη αν πατας γρηγορα σα να ψιλοκαθυστερει.Μου το κανει καμια φορα και πρεπει να ειναι θεμα software ,κατα πασα πιθανοτητα κατι με τα gestures,καθως αλλες φορες το κανει και αλλες οχι.

• Ενταξει,μεχρι να περασουν και οι 15 μερες για να ξεκλειδωσω,εχουμε καιρο.

• Σημερα τη παρελαβα τη συσκευη. Θα ξεκλειδωσω και θα περασω και custom rom κατευθειαν. Ειναι πανεμορφο και το μεγεθος του πραγματικα πολυ καλο.Οτι πρεπει,οχι σα τι γκουμουτσες που βγαζουν ολοι πλεον.

• Για το ΜΙ9 SE δεν υπαρχει ρομ?

• Ενταξει ,αν παιρνει πιο αραιες αναβαθμισεις,δε με ενοχλει ιδιαιτερα. Δεν εχει αλλο κινητο η χιαομι στη γκαμα της που να με καλυπτει.Δηλαδη καλα χαρακτηριστικα με μηκος κατω απο 150 χιλιοστα.Ολα τα βγαζει ματζαφλαρια πλεον. Επισης αφου ειναι και global εκδοση,πιστευω οτι θα το υποστηριξει πιο σοβαρα.

• Το εβγαλε γνωστο μαγαζι σημερα σε προσφορα και δε κρατηθηκα και το παραγγειλα σε μαυρο.Τη global εκδοση εννοειται,στα 296Ε με priority line για να γλιτωσουμε τελωνειο.Νομιζω ειναι καλη τιμη ,αν σκεφτει κανεις οτι το 8SE ηταν πολυ παραπανω οταν πρωτοβγηκε και ακομα και τωρα παιζει στο 250αρι. Ελεγα να περιμενω το μωβ,αλλα λιγο που δε το εβρισκα,λιγο που με χαλαγε το πλαισιο που ειναι μωβ και φαινοταν λιγο γυναικειο,παρολο που η πλατη ηταν πολυ ωραια,ε τελικα πηγα στο μαυρο. Εντυπωσεις λοιπον οταν…

• Ακομα δεν εχει ανακοινωθει αλλα κυκλοφορει. Περιμενω το μωβε χρωμα για να το παραγγειλω Γυαλι nillkin εχω ηδη παραγγειλει παντως.

• Παντως οντως η 9.3.7 εχει καλη αυτονομια σε σχεση με τις τελευταιρες ρομ. Σε σχεση με τη 10.2.1 που ειχα πριν και εβγαζα βαριες 3 ωρες οθονη και 1,5 μερα αναμονη,εβγαλα 4,5 ωρες οθονη και 2 μερες αναμονη.

• Παράθεση από xnikos: “δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με το TWRP 3.2.3-4... δοκίμασα τα πάντα, το ξανακατέβασα, το φλάσαρα από την εσωτερική αντί για SD μήπως και... πήγα πίσω στο 3.2.2-0 μήπως και περάσει από εκεί, τίποτα το 3.2.3-4 μου δείχνει την αρχική εικόνα και μετά reboot to system υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκε το αρχείο στον server? είναι και σε εσάς 27727872 bytes? τουλάχιστον είδα πόσο τέλεια δουλεύει το adb σε linux ” Το ειχα παθει και εγω παλια αυτο.Αν θυμαμαι καλα αν το αφησεις λιγη ωρ…

• Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από Dante: “Η stable το ειχε.Για αυτο μου κανει εντυπωση... ” δεν νομίζω...μήπως είχες τον nova? αυτός το έχει ” Οχι σιγουρα το λεω αυτο.και double tap to wake ειχε και to lock. Στη δικια μας 10.2.1.Τι να πω... Εδω μεχρι προτινος ειχα βαλει 6 συντομευσεις κατω και ενα ωραιο πρωινο μου πεταξε τη μια και δε την επαιρνε μετα και μου ειπατε και εδω οτι 5 εχει κανονικα. Αβυσσος η ψυχη του redmi note.

• Η stable το ειχε.Για αυτο μου κανει εντυπωση...

• To double tap to lock που εινια θαμμενο και δε το βρισκω? Επισης ,εδω πρεπει να αλλαζω χωρα για να εχω τα θεματα απο οτι βλεπω.

• Μολις εκανα wipe system κιολας ετσι να μαι σιγουρος,περασα και το 3.2.2.2 twrp (αυτο δεν ειναι το τελευταιο?) και περασα και την 9.3.7. Για να δουμε...