Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 507.
-
Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΤο βγαλαν και καποια σχετικα αξιοπιστα καταστηματα αρα το θεωρω σιγουρο οτι θα βγει. Αναμονη λοιπον...
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από Dante: “Προφανως αλλα και τα 6ωρα που λετε δεν υπαρχουν.Γενικα ειχα δοκιμασει απειρα πραγματα με τις ρομ και ακρη δεν ειχα βγαλει. ” λες συνέχεια "είχα" και δεν έχω καταλάβει τι rom έχεις τώρακι εγώ τους πρώτους μήνες του '18 ήθελα να το πετάξω στα σκουπίδια, σερνότανε, κολλούσε και το android ήταν στο 60+% με το γύρισμα σε global sourse όλα βελτιώθηκαν θεαματικά και με τις τελευταίες από kate ειδικά η αυτονομία έχω το 2/16, τίγκα στις εφαρμογές με λιγότερο από…
-
Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE
Dante - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΛεγεται οτι θα βγει global εκδοση και στο Kimovil ηδη το εχουν κανα δυο μαγαζια. Λετε να ναι legit? Το περιμενω καθως ειναι πλεον το μονο κινητο σε μικρες διαστασεις-βαρος απο τη xiaomi. kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-9-se-global
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Dante: “Εγω πλεον με το ζορι 3 ωρες οθονη βγαζω και 1,5 μερα αναμονη. ” Μια αλλαγή μπαταρίας μετά από δύο χρόνια και με "βαριά" χρήση απ' ότι καταλαβαίνω ίσως του κάνει καλό ” Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από Dante: “ Παράθεση από NasDriver: “ ” Το λεω απο την αποψη του οτι ειναι 28nm και σχετικα δυνατος για την εποχη του,αλλα δε μπορει να συγκριθει με εναν νεωτερο στη καταναλωση ενεργειας.Εγω πλεον με το ζορι 3 ωρες οθονη βγαζω και 1,5 μερα αναμονη. Τι ρο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Το redmi note 3 pro, ή αλλιώς kenzo, δεν έχει ενεργοβόρο επεξεργαστή, το αντίθετο μάλιστα... Το καλύτερο είναι να κάνεις ροοτ και να βάλεις την εφαρμογή gsam battery ώστε να δεις αναλυτικά που γίνεται η κατανάλωση. ” Το λεω απο την αποψη του οτι ειναι 28nm και σχετικα δυνατος για την εποχη του,αλλα δε μπορει να συγκριθει με εναν νεωτερο στη καταναλωση ενεργειας. Εγω πλεον με το ζορι 3 ωρες οθονη βγαζω και 1,5 μερα αναμονη. Τι ρομ διαφορες περασα,τι official,τι gsam εβαλα…
-
Παράθεση από George 21: “@Dante το έβαλες αγγελία είδα? ” Ναι το εβαλα. Αν φυγει,εφυγε.Αν μεινει ,εμεινε. Αφηνω τη τυχη να το αποφασισει Μου αρεσει πολυ σα κινητο πραγματικα,αλλα τη οθονη τη χρησιμοποιεις συνεχεια και δε ξερω εαν θα το συνηθισω.Αλλα βλεποντας οτι και αρκετα αλλα κινητα ειναι τα ιδια χαλια...
-
Ευχαριστω το Γιωργο που μπηκε στο κοπο να μου δειξει και τη δικια του συσκευη. Οπως προκυπτει ολες εχουν και οφειλεται στους τραγικους χρονους αποκρισης της οθονης. Η xiaomi καταλαβε τη βλακεια της και στο 3 φανταστειτε εχει βαλει οθονη με χρονους αποκρισης btw 12.2ms και gtg 7.6ms ενω στο 2S οι αντιστοιχοι ειναι 25,4 και 56. Το σκεφτομαι να το κρατησω μιας και ειδα οτι αρκετα κινητα που με ενδιεφεραν εχουν εξισου τραγικους χρονους αποκρισης,αρα λιγο πολυ θα φαινεται και εκει. Μπορειτε να μου πε…
-
Εχετε παρατηρησει στην οθονη ghosting;πχ στο σκρολαρισμα αφήνουν σκιες τα γραμματα. Σε ενα review το παρατηρησαν και μετρησαν χρονους απόκρισης και σε αυτο οφειλεται,καθως ειναι τραγικοι. Αλλα δεν εχω δει πολλες αναφορες και σκεφτομαι μηπως είναι καμια παρτιδα οθονων και επειδη εχει εγγυηση και μου αρεσει αρκετα το κινητο θα το στειλω αν οντως ειναι ετσι,για αντικατασταση οθονης. Ειναι καποιος απο αθηνα με τη συσκευη να ερθω να το βαλουμε διπλα να γινει μια συγκριση στα γρηγορα;αν ναι ας μου στε…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από NasDriver: “TWRP > WIPE > FORMAT DATA > YES > OK > BACK > BACK > BACK > REBOOT > REBOOT RECOVERY > και ξανά περνάς την ρομ... ” Αυτά τα έκανες πριν περάσεις την ελληνική ρομ ? ” Θα με τρελανει. Το εκανα χθες αυτο ναι,μονο που διαλεξα χειροκινητα τα wipe.Μετα δε μου εμπαινε στο twrp,κολλαγε στο splash screen και περασα αναγκαστικα fastboot official. Το εκανα και τωρα και δουλεψε μια χαρα.Αβυσσος η ψυχη του android...
-
Εχω το ιδιο θεμα και εγω.Καθεται απειρη ωρα στην οθονη με τις τελιτσες και φορτωνει. Τα εκανα ολα οπως γραφετε και δευτερη φορα κιολας.Στο ενδιαμεσο δηλαδη περασα officia rom fastboot,μπηκε κανονικα και μετα ξαναπερασα twrp και τη ρομ και παλι μενει εκει. Ο bootloader ειναι στανταρ ξεκλειδωτος,το τσεκαρα αλλα ετσι και αλλιως το γραφει και οταν ανοιγει.
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Dante: “Στη κεντρικη οθονη ειχα κατω 6 συντομευσεις. Ξαφνικα καποια στιγμη το ξεκλειδωσα και μου ειχε πεταξει τη μια πανω και δε μπορω να τη βαλω παλι εκει. Τι φαση? 10.2.1 εκδοση απο εδω. ” Σε global stable 10 μέχρι 5 παίρνει. ” Μα το θεμα ειναι οτι μεχρι το πρωι ειχα 6.Και στην 10.1.1 ,6 ειχα χωρις κανενα θεμα.