Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 507.

• Καταλαβα. Παίρνω οποια βρω; παίζουν ebay με 2 ευρω. Η καποια συγκεκριμένη;θελει πολυ λυσιμο η αλλαγη;

• Το θεμα ειναι οτι η πλακετα πεθανε με το μαμα φορτιστη. Εκτος και εαν 4-5 φορες που εβαλα αλλον το δημιούργησε.

• Λεω τελικα να του αλλαξω πλακετα φορτισης. Απο που βρισκω ειπαμε ιδια με τη μαμα για να εχει ολες τις προστασιες; Επισης εχω εναν qc3 φορτιστη. Παιζει να δημιουργησει θεμα με τη καινουργια πλακετα η να χρησιμοποιώ το μαμα φορτιστη να ειμαι οκ;

• Γυρισα σε μια παλια ρομ για να κανω δοκιμες με τη μπαταρια. Συγκεκριμενα στη 8.2.1 που ειναι ΜΜ οποτε δε χρειαζεται να κανω flash official κτλ. Εκανα wipe system για να καθαριστουν τα παντα.Μου βγαζει στο τελος error 7.Παρολα αυτα προχωραει κανονικα τη βαζει και ανοιγει μια χαρα το κινητο. Ξανακατεβασα τη ρομ μηπως εφταιγε το αρχειο αλλα τα ιδια.Δε παρουσιαζει καποιο προβλημα οσο το χω δουλεψει αλλα τι ειναι αυτο το error 7 στο twrp?

• Το πηρα χθες! Micro sd ,radio ,υποδοχη 3,5,μπαταρια 4000 και 845 στα 300Ε?!

• Τους τελευταίους 4 μηνες προσωπικα εχω το προβλημα. Εχω δοκιμασει 3 ρομ (την τελευταια stable,τη dev και την official) ενω το είχα αφησει και χωρίς εφαρμογες μεσα και πανω κατω τα ιδια. Επισης ειναι καινουργια η μπαταρια και μετρημενη για να ξερω αν ειναι καλη η καμια κινεζικη του κιλου με τη μισή χωρητικοτητα. Αρα τι μας μενει; Επισης το 6ωρο παλι το θεωρω κακο για το κινητο μας. Τοσο πιανουν σχεδον συσκευες με 3000 μπαταρια. Μενα με το ζορι περναει το 5ωρο. Τραβαει τρελα τη μπαταρια οταν κανει…

• Το θεμα με τη μπαταρια δε παλευται,το κινητο πλεον βγαζει με το ζορι 4 ωρες οθονη και ουτε μια μερα ολοκληρη χρησης.Και να υπενθυμιση οτι η μπαταρια ειναι αλλαγμενη πριν απο ενα 6μηνο αλλα το ειχε ξεκινησει και πριν την αλλαγη της,αρα δεν ειναι μουφε. Θελω να περασω παλαιοτερη ρομ με ανδροιδ 5.1 για να κανω δοκιμη.Συγκεκριμενα την 8.5.2 που απο οτι θυμαμαι τα πηγαινε καλα. Πρεπει να φλασαρω με fastboot την official να ξεκλειδωσω ,να περασω twrp κτλ για να γυρισω σε παλαιοτερη εκδοση? Πριν παω σε…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gioufkas: “Αν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο πρόβλημα πείτε το μας να ξέρουμε παρακαλώ. ” Πρόβλημα υπάρχει σε redmi note 3 pro όταν το φορτίζεις με ταχυφορτιστή οποιασδήποτε μαρκας QC3.0/Δεν είναι κανόνας αλλά εγώ τουλάχιστον έχω δει 6-7 περιστατικά με καμένες διόδους πλακέτας φόρτισης ή και μητρικής ακόμη αν έχει αλλαχτεί η πρώτη. ” Ωπα κατσε. Εχω εναν qc 3.0 φορτιστη που χρησιμοποιω τους τελευταιους μηνες. Να την εκανε αυτος τη ζημια;

• Το ξερω οτι ειναι φθηνη. Απλα βαριεμαι να το ξυλωνω παλι (το χω ξυλωσει δεκαδες) Θα το αφησω ως εχει και με το που βγει με Β20 το Μι8 SE ,θα το τσιμπησω να ξεμπερδευω. Νομιζω μετα απο 2,5 χρονια δικαιουται να ξεκουραστει και αυτο.

• Δε δινει 2Α τελος παντων απο οτι φαινεται. Blitzwolf δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε. Μπαταρια εχω αλλαξει και εβαλα μια που ειχε δοκιμαστει εδω μεσα απο ενα μαγαζι απο λαρισα που πρεπει να ειναι ιδια η πολυ κοντα στη μαμα. Δε θυμαμαι να πω την αληθεια εαν το θεμα το ειχε και πριν αλλαξω μπαταρια,αλλα εχω την εντυπωση πως οχι.Παντως δεν εμφανιστηκε με το που αλλαξα μπαταρια αλλα κανα διμηνο τωρα. Καλα πλακετα φορτισης δε παιζει να κατσω να αλλαξω,δε με ενοχλει και ιδιαιτερα που αργει. Το πολυ να παω…

• Μπα. Οταν το ξεκίνησε χρησιμοποιουσα αυστηρα τον δικο του. Να χει καμια σχεση που ειναι αλλαγμένη η μπαταρία;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Γινεται τιποτα; ” Αν δεν φταίει το καλώδιο φόρτισης μπορείς να αλλάξεις πλακέτα φόρτισης. ” Δε φταει το καλωδιο. Εχω δοκιμασει και αλλα καθως και αλλο φορτιστη. Ελεγα μπας και στις τελευταιες ρομ εχουν αλλαξει τιποτα,μιας και είδα και αλλους με ιδιο θεμα. Ουσιαστικα είναι σα να μη δουλευει το quick charge.

• Για μας που φορτιζει αργα και κανει απο αδειο 4 ωρες πλεον; Γινεται τιποτα;

• Δεν φταιει το ροοτ. Το εβγαλα και παλι την ιδια αυτονομια ειχε. Ειχα δοκιμασει και αλλη ρομ παλι χωρις ροοτ, ενώ δοκίμασα και ροοτ με αλλους τροπους. Καμια διαφορα,δεν ειναι εκει το θεμα.Και το android ηταν και στο 10%.

• Παράθεση από papacharlie: “Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει (κι αν γίνεται) να αλλάξω μπαταρία σε REDMI NOTE 3PRO για να ξανά δω διάρκεια μπαταρίας όπως όταν το πήρα; Φοράει μαμά ROM Global Dev 8.5.19 (δεν ψάχνομαι με φλασαρίσματα κλπ) Μου βγάζει Screen on time 4 ώρες με αρκετό σερφαρισμα μέσα στη μέρα με wifi , gps και data συνέχεια ανοιχτά Έως ότου φτάσει στο 20% περίπου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 8ωρα μη περιμενεις να δεις ξανα. Δυστυχως οι ρομ δεν είνα…

• Καλημερα. Με την 9.5.3 παρατηρησα οτι ανεβηκε αισθητα ο χρόνος φόρτισης. Πλεον θελει 3μιση ωρες για πληρη φορτιση. Εχω δοκιμασει και αλλους φορτιστες και καλωδια και το ιδιο συμβαινει. Ειχα αλλαξει τη μπαταρια κιολας πριν κατι μηνες αλλα απο οτι θυμάμαι ήταν οκ στην αρχη,εκανε το πολυ 2μιση ωρες. Καμια ιδεα;να περιμενω νεα ρομ και να δω;

• Δε μου ανοιγει καν την εφαρμογη.Το αλλαζω πριν ανοιξω την εφαρμογη και το αλλαζω μετα? Βεβαια το θεμα ειναι οτι δε με αφηνει να αλλαξω την χωρα.Με το που πατησω με γυρναει στο προηγουμενο μενου.Κρασαρει λογικα. Σημερα τη περασα τη ρομ με ολα τα wipe και internal storage.

• Κανα workaround για να βαλουμε το themes apk παιζει? Η 9.5.1 δεν το εχει,το κατεβασα το περασα αλλα λεει οτι δεν υποστηριζεται στη περιοχη μας.

• Τι να βαλω για να κολλησω τη μπαταρια? Γιατι δεν ειχε κολλα και μπαλατζαρει λιγο μεσα.

• Αλλαξα τη μπαταρια σημερα. Παραγγειλα απο το γνωστο καταστημα στη λαρισα. Τις ζυγισα και ειναι ακριβως ιδιο βαρος.Τωρα θα κανω τις δοκιμες να δω και απο αποδοση τι λεει.