Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 507.
-
Παράθεση από derveni: “Καρντάση κάτσε λίγο γιατί θα παίξουμε το σπασμένο τηλέφωνο σε λίγο πες μας από την αρχή βήμα βήμα τι έγινε και τι θέλετε να κάνετε στην συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε την σωστή λύση ” Εκανα την εγκατασταση της αρωμα απο twrp.Εβαλα τις επιλογες μου.Ειχα κανει και dalvik-cache-internal storage-data απο πριν(τη ρομ την ειχα στην sd) και οταν τελειωσαν ολα και ειπε οκ ,ρωτησε να βαλει και twrp.Και δε βαζεις του παταω.Ε εκλεισε και δε ξανανοιξε. Παράθεση από geoanto555…
-
Τη τελευταια εκδοση η ειναι καμια πιο δοκιμασμενη? Υποθετω παω με ολα τα wipe πακετο? =============== Δεκ 24th 2017, 8:03pm =============== Περασα την τελευταια αρωμα και προφανως κατι δε πηγε καλα. Εγινε εγκατασταση κτλ και οταν πηγε να κανει επανεκκινηση,εμεινε κλειστο. Οταν παταω να ανοιξει δειχνει στιγμιαια το miui εικονιδιο και ξανακλεινει. Το συνδεσα σε υπολογιστη,το βλεπει σαν Qualcomm diagnostics 900E και αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι. Τι κανουμε?
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από Dante: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Σε όλες τις miui 9 dev xtrv και aroma έχω τρελή κατανάλωση από το Android. Αντίθετα με τις stable όχι. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί τελευταία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω και στη miui 8 stable εχω. ” Στην 8.5.2.0 δεν έχω. Δεν ξέρω τι παίζει. Αυτοί που ασχολούνται έχουν βρει η έχουν μάθει τι παίζει;Δεν λέω ότι φταίνε αυτοί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” H …
-
Παράθεση από vasilakis1: “Καλησπερα. Έχω εγκατεστημένη την nitrogenOS 7.1.2 stable. Τρέχει μαζί με το κερνελ της. Ήθελα να ρωτήσω. Η συγκεκριμένη ρομ υποστηρίζει quick charge? Αν όχι, υπάρχει γενικα κάποιος που να έχει καταφέρει quick charge στο κινητό μας; Διάβασα σε ξένες σελίδες διάφορες απόψεις αντικρουόμενες μεταξύ τους απόψεις και δεν έβγαλα άκρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θυμαμαι πιο παλια με τον radon kernel ειχες και QC 2 κανονικα.
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από derveni: “Όχι είναι υπερβολικά πολύ, με ποια rom είσαι. ” 8.5.3.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το εγραψα παραπισω και εγω. Μου τη πινει τη μπαταρια το android. Εκει που εβγαζα 6-7 ωρες και 2,5 μερες αναμονη ,πλεον ειμαι στις 4-5 ωρες και 1,5 μερα αναμονη. Εκει που διορθωσαν τη διαχειριση ραμ απο την 8.5.2 χαλασανε τη μπαταρια.
-
Η 8.5.2 εχει σοβαρα προβληματα διαχειρισης ραμ. Ναι τα παει καλυτερα σε μπαταρια παντως. Αλλα κλεινει εφαρμογες μετα απο ενα τεταρτο.Το γιατι ,αγνωστο. Πχ οδηγουσα,εβαζα μουσικη απο chrome και μετα απο τεταρτο μου τον εκλεινε. Επρεπε να κλειδωσω την εφαρμογη για να κανω δουλεια μου. Παιζω ενα game και σερνοταν το συμπαν.Μετα πηρα πρεφα οτι απλα δεν εκλεινε εφαρμογες για να δωσει μνημη στο παιχνιδι που ζηταγε,πραγμα που προηγουμενη ρομ το εκανε και με αναγκαζει να αδειαζω ραμ πριν το ξεκινησω για…
-
Αυτο που βγαζει μονο του χυμα μεσα στην εσωτερικη μνημη.Παντα αυτο εκανα εγκατασταση. Βεβαια δε ξερω εαν ειχε ξεμεινει απο προηγουμενη ρομ αλλα και παλι λογικα θα πρεπε να δουλευει. Η πλακα ειναι οτι ειναι ροοταρισμενη κανονικα,αφου το adaway μπλοκαρει,αλλα απλα δε βγαζει ειδοποιηση οταν ζηταει κατι αδεια.
-
Του εκανα και μινι επεμβαση σημερα. Δε δουλευε καλα το power button τους τελευταιους μηνες. Αλλοτε δε πατιοταν,αλλοτε διπλοπατιοταν μονο του. Το παρατεταμενο πατημα για το power menu δε δουλευε για κανενα λογο. Οποτε εγινε παραγγελια ανταλλακτικο volume+power buttons με το εξωπραγματικο κοστος του 1,5Ε και εγινε η αλλαγη σε 10 λεπτα. Πλεον νιωθει επιτελους.
-
Δεδομενα ενω μιλας στο τηλεφωνο δε παιζουν.Σε οτι δικτυο και να παιζεις.Και νομιζω αν δεν ειναι και active dual sim,δε παιζει σε καμια συσκευη αυτο το πραγμα.Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Τωρα τελευταια το δικο μου εχει καποιο θεμα με το wifi και οταν το αφησω κλειδωμενο ωρα,αποσυνδεεται μονο του. Οι ρυθμισεις του ειναι οκ(για εξοικονομηση).καμια ιδεα η παω για τα wipes?
-
Καλη μου επιτυχια!