Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 632.

• MIHOME 5.4.34 Από Play store Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Μόλις πρόσεξα ότι βγήκε update για το Getaway. Έχω το πρώτο μοντέλο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από Thracia: “Αν μπορείς ανέβασε κάπου ένα σχέδιο για την συνδεσμολογία,Ευχαριστώ πολύ ” Φιλική συμβουλή. Τα 220volt και μαλιστα απο τον πινακα, σε καρβουνιαζουν μεχρι να πεσει/καει η ασφαλεια του ρολογιου οπότε θα σου έλεγα να αφήσεις την συνδεσμολογία για εναν ηλεκτρολόγο. Εγώ που ανακατευόμουν με τα 220 απο παιδί του δημοτικού, αποφεύγω να ακουμπάω πίνακα. Πάρε ένα Sonoff TH10 (ας ειναι 10 amp. Δεν σε νοιαζει. Το μονο που θα κάνει θα είναι να οπλίζει το ρελέ) …

• Παίδες εδώ μιλάμε για τα XIAOMI και MIHOME. Μην ξεκινήσουμε άσχετη συζήτηση για άλλες μάρκες και πώς δουλεύουν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από KapJohn: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59416/” Μόλις μου ήρθε μέσα από την εφαρμογή και μένα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Jiasios: “Εγω παντως εδω και 5-6 μερες δεν εχω καθολου ειδοποιησεις σε 4 συσκευες. Ολες οι προσπαθειες reset ματαιες.” Σήμερα το πρωί μια χαρά από την κάμερα Yi 720p Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δεν έχει σχέση με καλωδίωση. Έξτρα συσκευή είναι με αισθητήρα IR που δίνει εντολές σε ο,τι συσκευή θες, μέσω του κινητού σου. Την βάζεις στο ρεύμα, την έχεις κάπου να κοιτάει το ac και μετά της περνάς ποιες εντολές θες για έλεγχο του AC.Παράθεση από Antonisgg: “Θέλει ηλεκτρολόγο για να το περασεις αυτό;” Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα στην ομάδα, Να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει, θέλω να συνδέσω ένα Κλιματιστικο με μια συσκευή για απομακρυσμένο έλεγχο αλλά το κλιματιστικό είναι συνδεδεμένο με εσωτερική σύνδεση\ μέσα στον τοίχο όχι με πρίζα. Έχει κανεις καμία ιδέα η έκανε κάτι παρόμοιο;” Θες το Remote controller για τέτοια δουλειά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Vega: “καλησπέρα αγριμια ειμαι καινούργιος και προσπαθώ να φτιάξω και εγω το έξυπνο σπιτι αγόρασα την Xiaomi Aqara Security Camera και προσπαθω να συνδεθώ στο Mihome και δεν συνδέεται αναβοσβήνει μόνιμα ενα κόκκινο λαμπάκι και δεν το βρίσκει η εφαρμογή εχω κανει reset αλλα τιποτα, εχω επιλεξει mainland china” Σε ποιον server προσπαθείς να συνδεθείς ;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Αφού το γράφει στην τελευταία σειρά Sent from my ONEPLUS A3003 usin…

• Παράθεση από Harrytzo: “Καλησπέρες! Εγώ πάλι με την αλλαγή ώρας δεν έχω κανένα θέμα ίσα ίσα όλα δουλεύουν όπως πρέπει λόγω της διαφοράς. Ερώτηση. Έχει κάποιος ηχείο Alexa echo κλπ και να έχει ενσωματώσει το mi home? Το ψάχνω για αγορά μέσω amazon.de αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιατί όχι Google home; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Το Παράθεση από Jiasios: “Αυτα συμβαινουν μια φορα στο 3μηνο.ποτε θα σταματησουν οι ειδοποιησεις, ποτε θα πεφτει ο σερβερ, ποτε θα μας κλειδωνουν συσκευες (βλεπε roborock) ποτε θα μας κολλάει η εφαρμογη με wifi. Και φυσικα support μηδεν” Τι support περιμένεις όταν αγόρασες συσκευή για άλλη αγορά; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Παράθεση από Kostas Glikas: “5.4.19 playstore... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χεχε μόλις έκανα ρεσταρτ και μου ήρθε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antonisgg: “Ναι κατάλαβα ευχαριστώ... μια τελευταία ερώτηση απ ότι κατάλαβα υπάρχουν δυο εφαρμογές η μια του γιατρού κ η άλλη από το Apple store. Ποια είναι καλύτερη; Την άλλη δν μπορώ να τη βρω να την κατεβάσω... ξέρεις που είναι;” Του γιατρού λες που έχει σταματήσει να υποστηρίζεται εδώ και χρόνια; Πού την βρήκες; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Να κοπεί το ρεύμα και να μην μπορείς να μπεις στο σπίτι σου. Τι λες τώρα... Όχι με τίποτα δεν θα εξαρτιομουν για κάτι τόσο βασικό από μια εφαρμογή ή κάτι ηλεκτρονικό τελείως. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Ναι σε smartwatch αναφέρομαι. Android wear που τώρα λέγεται wear OS. Δεν υπάρχει εφαρμογή δυστυχώς. Μίλησα μόνο για την εμφάνιση των ειδοποιήσεων στο ρολόι. Το λειτουργικό πήρε πρόσφατα μια αναβάθμιση που οι developers πρέπει να κάνουν μια διόρθωση για την σωστή απεικόνιση των ειδοποιήσεων του τηλεφώνου στο ρολόι” Ξέρω για το Wear Os. Έχω το ΜΟΤΟ 360 2ης γενιάς εδώ και χρόνια. Κορυφαίο ρολόι. Αναφέρεσαι στην μεγάλη αναβάθμιση που βγήκε πριν 1-2 βδομάδες; Οκ ακόμα δεν έχει …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Δεν ξέρω τι γίνεται με την 5.4.17 γιατί δεν μου ήρθε για κατέβασμα αλλά σήμερα που κατέβασα την 5.4.18 από το apkmirror μου κατέστρεψε την εμφάνιση των ειδοποιήσεων. Προσοχή, όχι τις ειδοποιήσεις γενικώς απλά την εμφάνιση. Δεν έχει πλέον εικονίδιο απλά ένα μαύρο κουτί. Η πλάκα είναι ότι πριν λίγες μέρες τους είχα αφήσει feedback να διορθώσουν την εμφάνιση του Wear OS γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν έδειχναν σωστά και χάλασαν και την εφαρμογή του κινητού. Ίσως να πρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “καταρχήν δεν ελέγχεται όλο το Mi Home από το GA. Αυτό είναι θέμα της Xiaomi. Μόνο συγκεκριμένες συσκευές. Κάποιες λάμπες, το power pug, το air purifier και η ρομποτική σκούπα. Έχεις google assistant ενεργοποιημένο στο κινητό σου? πρέπει να έχεις τη γλώσσα στα αγγλικά και δεν ξέρω αν και το location κινητά της xiaomi αν μπορεί να είναι Ελλάδα ή αν πρέπει να το αλλάξεις και αυτό. Μετά απλά ενεργοποιηείς το σχετικό action. αν έχεις συσκευές που είπα παραπάνω ενεργοποίησε το M…

• Από χτες βράδυ δεν μπορώ να μπω σε κάμερα ή στα log των αισθητήρων. Region China. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Πριν 5 ώρες μου ήρθε μια χαρά notification από την κάμερα. Με Wi-Fi Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Εφοσον είναι πάνω από 22€ να προσέξεις μήπως παίξει κανένα τελωνείο. Αυτοί του ΑΛΙ θέλουν προσοχή .Παράθεση από Harrytzo: “Ok gus νομίζω την βρήκα ali new version με bluetooth support. Ξέρουμε μήπως τι παίζει για μεταφορικά ali; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk