Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 632.
-
Παράθεση από Harrytzo: “Το κοίταξα το πρωί αλλά δε έβγαλε κάτι. Μόλις μου ήρθε update όμως 5.4.12 Καμία διαφορά με την πρώτη ματιά αν εξαιρέσουμε πως ανοίγοντας την εφαρμογή για κλάσματα δευτερολέπτου κάτι περίεργο σαν "νερά" εμφανίζεται στην οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πού το βρήκες το .12? 2 άτομα λέμε ότι τελευταία είναι η .11 Ακόμα και στο apkmirror δεν την έχει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jiasios: “Οι ειδοποιησεις παλι εχουν θεμα...” Σήμερα έλαβα alerts από την 720p.Yi camera.κανονικά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KapJohn: “Νέα version” Την πέρασα, δεν βλέπω διαφορές. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Εγώ να ρωτήσω κάτι για την ενεργοποίηση με χρονοδιάγραμμα για την Υι 720p camera. Μέσω από το plugin της δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν έχει να επιλέξεις μέρες. Είναι ή 7 μέρες την βδομάδα ή καθόλου. Όμως μέσα από το Automation/scenes μπορείς να ορίσεις σενάριο με συγκεκριμένες ώρες, αλλά δεν μπορώ να ορίσω την ενεργοποίηση κίνησης. Απαιτεί να είναι ήδη ενεργοποιημένο το Alarm μέσα από το plugin, που άρα κάνει το σενάριο άχρηστο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Παράθεση από Harrytzo: “Καλησπέρα. Μαζί με το home kit μου έστειλαν και 2 adaptors china to eu. Χρησιμοποιώ αυτό προς το παρόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύετε πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αργότερα να βρω άλλο ή θα είμαι οκ με αυτό;fdc2d4ad0e31b5bb714442364204d284.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Της Κίνας έχουν 3 δοντάκια. Αυτό που δείχνεις είναι για αγγλικό με 2. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤώρα κάνετε πλάκα; 50 κομμάτια για όλο τον κόσμο; Εννοείται ότι δεν ασχολείστε. Παράθεση από psybill: “Έβγαλε το gearbest το aqara smart motion sensor που το είχαμε πει εδώ παλιότερα vibration sensor σε προσφορά τα 50 πρώτα κομμάτια κάθε μέρα στα 6 δολάρια. Το πήρε κανένας? Πρέπει να δω ποιο Time zone είναι το UTC να δω μήπως προλάβω κανένα. Τώρα που γράφω είναι στα 12. Aqara Smart Motion Sensor International Edition - $11.99 Free Shipping | GearBest.com Mobile Ps. Στις 9 utc ξεκινάει η προσφορά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PaixXiaomi: “Εγώ πάντως μετά το τελευταίο update στο Mi Home βλέπω σημαντικές καθυστερήσεις στο loading, ειδικά άμα πας να μπεις κατ'ευθείαν στο Gateway από shortcut αλλά και στο αρχικό φόρτωμα του Mi Home. Μπορεί μερικές φορές να'ναι γρήγορο αλλά τις περισσότερες δεν είναι, ενώ πριν ήταν μια χαρά συνεχώς. Το παρατήρησε και κανείς άλλος αυτό;” Σε μένα το ίδιο γρήγορο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Έχω την YI 720p camera. Θέλω να βάλω το motion sensor να ενεργοποιείται μέσα από τα settings της για 8-17:00 κάθε μέρα. Πρέπει να υπολογίσω κάποια διαφορά στις ώρες; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk” Τη στιγμή που μιλάμε η ώρα Κίνας είναι 5 h μπροστά αλλά μήπως να δοκιμάσεις πρώτα τοπική ώρα ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Για αυτό ρωτάω. Μέσα από το live monitor βγάζει την τοπική ώρα, αλλά μπορεί απλά να την παίρνει από τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PaixXiaomi: “Ναι, και γω δεν έχω κανένα θέμα με ειδοποιήσεις (δεν έχω xiaomi κάμερες βέβαια). Το θέμα που είχα ήταν τότε κατά το Πάσχα για 2 εβδομάδες που ήταν γενικό και βρίζαμε όλοι παγκοσμίως .” Εγώ ούτε με τις κάμερες έχω θέμα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Παράθεση από Mylosjohny: “Τελικά υπάρχει κάποια απάντηση για ποιο λόγο δεν υπάρχουν πλέον ειδοποιήσεις απ το mi home app? Εδω κ ένα μήνα τίποτα! Είμαι με Miui 10 8.8.9 global beta! Xiaomi mi5! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μην το γράφεις έτσι γενικά. Δεν έχουν όλοι θέμα με την εφαρμογή. Εμένα κανονικά έρχονται οι ειδοποιήσεις στο 3Τ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk