Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 632.

• Παράθεση από AlexanderK: “Βγήκε καινούργια έκδοση .22 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Μπήκε, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Την ανέβασα εδώ: Microsoft OneDrive - Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία από οπουδήποτε. Δημιουργήστε έγγραφα με το δωρεάν Office Online. Σας δουλεύει; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από makisk: “Ωραία. Ε λογικά θα φανεί σιγά σιγά. Μέσα από την εφαρμογή στην έβγαλε η την έκανες από playstore.?” Από μέσα. Είναι ωραία που βγάζει μαζεμένα στην αρχική οθόνη όλες τις τελευταίες ειδοποιήσεις και έχουν αλλάξει όλα τα κουτάκια. Έφυγε η αριστερή πλαϊνή μπάρα. Επίσης η κάμερα αναφέρεται στην κορυφή ξεχωριστά. 99d20b8dcdefe9ff893b233b6cd54d06.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisk: “κοίταξα αλλά δεν την έχει. Η τελευταία που έχει είναι ή 5.3.19 αλλά νομίζω έχει βγει η 5.3.21” Μόλις μου την έδωσε εδώ Κύπρο την .21 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Παράθεση από psybill: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Έχω την 360 Dome camera. Υπάρχει τρόπος να σωσω ένα video που πήρε μετά από ανίχνευση κίνησης; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” Ξέρει κανείς;Υπάρχει τρόπος; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” Μιλάς για αυτή την κάμερα? YI Dome Camera | YI Technology Δουλεύει με το Mi home η συγκεκριμένη Yi?” Ναι αυτή είναι και τη δουλεύω με το MIHOME κανονικά. Περίεργο αλλά πριν δεν είχα δει επιλογή για κατέβασμα, αλλά…

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Έχω την 360 Dome camera. Υπάρχει τρόπος να σωσω ένα video που πήρε μετά από ανίχνευση κίνησης; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk” Ξέρει κανείς; Υπάρχει τρόπος; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Έχω την 360 Dome camera. Υπάρχει τρόπος να σωσω ένα video που πήρε μετά από ανίχνευση κίνησης; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Στην οθόνη που μας δείχνεις έχεις πατήσει να κάνεις sign in? Το ότι σε θυμάται από πάνω δε σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος. Ίσως είναι από προηγούμενη φορά που έχεις δοκιμάσει. Επίσης έχεις συμβατές συσκευές με το Google Assistant? δεν υποστηρίζεται όλο το οικοσύστημα. Και τέλος σημαντικό βήμα που χρειάζεται κάποιες φορές για να εμφανιστούν οι συσκευές σου. Πες ή γράψε στο google assistant " sync my devices". Αν όλα είναι εντάξει θα σου πει ότι έκανε sync και θα δεις τις σ…

• Θα μου πείτε λίγο πώς συνδέω το Mi Home και το Google assistant; Τα κάνω στο κινητό Android, βγάζει μήνυμα ότι έγινε η σύνδεση και μετά στο Add devices menu δεν υπάρχει τίποτα να επιλέξω. Στην παρακάτω εικόνα δεν κλικάρεται κάτι έτσι και αλλιώς πέρα από το sign in.386f8fda3871245dbd9fe31c7bb4c32b.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από skiabox: “Παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την κάμερα να 'ξεχάσει' το παλιό pairing! Συνεχίζει να επιμένει στο μήνυμα unpair old device first! Να την πετάξω στα σκουπίδια ή υπάρχει σωτηρία; Τελικά αυτές οι συσκευές έχουν επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή δεν ξεχνάνε ποτέ κάποια συσκευή στην οποία κάνανε pair και είμαι καταδικασμένος να πέφτω πάνω σε αυτό το μήνυμα ότι και αν κάνω;” Μερικές ερωτήσεις σου μοιάζουν πραγματικά ως ρητορικές. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί μια σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Βρε παιδιά τι θα κάνω; Δύο κάμερες έχω, μια 1080 και μια 720 και εδώ και ένα μήνα σχεδόν, καμία δεν λειτουργεί σωστά μέσω της εφαρμογής. Τις έχω σβήσει και περάσει πολλές φορές ξανά αλλά μάταια. sent from my TV using UHF signals !” Τις βλέπει κανονικά η εφαρμογή; Και μετά τι γίνεται; δεν υπακούν στις εντολές; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “έχω τη συγκεκριμένη κάμερα αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εμένα είναι συνδεδεμένη στο server της Σιγκαπούρης. Firmware 3.3.3_2018051810 Η συγκεκριμένη κάμερα είναι από τις λίγες που δουλεύει επίσημα και στον Ευρωπαϊκό server και μπορεί να συμβαίνει ότι και με τη σκούπα που πλέον δεν δουλεύει με τον Κινέζικο. Γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη κάμερα πωλείται σε διαφορετικές εκδόσεις πχ China version, global version Κτλ. Έχουμε πει και άλλες φορές ότι τα πράγματα αυτή την περί…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vasma: “Παίδες επειδή δεν μου δουλεύει η 360 720p κάμερα στον Κινέζικο σέρβερ (ενώ στην ευρώπη συνδέεται) έχει βρει κάποιος κάποια λύση?” Όλα καλά εδώ με την ίδια κάμερα στον κινεζοσερβερ. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Jiasios: “105 νηστικος και 1.92 υψος... Το εκμηδενιζω το εργαλειο! Οχι ενταξει για φυσιολογικες κλισεις καλα παει.” Είσαι ήδη εκτός προδιαγραφών. Λένε μαξ 100κιλά και εκεί που πραγματικά πετάει είναι μέχρι 80κιλά. Ότι κάνεις τώρα είναι εντελώς λάθος χρήση, οπότε ούτε συμπεράσματα ασφαλή μπορείς να βγάλεις. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Jiasios: “Η λαμπα yeelight 650 ειναι μαγεία. Αξιζει ολα τα λεφτα της. Ενταση 250w αντιστοιχιση, διαχυση φωτος μεσα στο σπιτι άψογη (δε βλεπεις σκιες) ο κρυφος φωτισμος διαστημικος, και νυχτερινη moon λειτουργια για ονειρα γλυκα... Χαχα Αν μπορουσα θα αλλαζα το φως και στα υπόλοιπα δωμάτια (την εβαλα στο υπνοδωμάτιο). Το σκουτερ πανέμορφο, ισως ηθελε λιγη δυναμη ακομα ή εγω αδυνατισμα... Παιχνιδι στο χειρισμο, στιβαρο και ευχαριστο. Κουπονι Gearbest 330€ μαζι με κιτ ανταλλακτικων (λα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vasma: “Με έχει απαγοητεύσει η Xiaomi τον τελευταίο καιρό... και από ότι βλέπω δεν πολυενδιαφέρεται... Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν μου δουλεύει η 360 720p κάμερα στον Κινέζικο σέρβερ, ενώ στην ευρώπη συνδέεται! Ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση για mi box και όσον αφορά το refresh rate! Έβγαλε αναβάθμιση για το MiRouter (και ακόμα εκεί είναι) με αποτέλεσμα να διαλύσει όλα τα εκτός Κίνας ρούτερ.... Και δεν συζητάω για συνεχόμενα προβλήματα του MiHome με τις ειδοποιήσεις κλπ. Πραγμα…

• Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Καιρός να ξεθαψω μια παλιά κινεζική Yi 720p camera. Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi; Ή πώς αλλιώς; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0” Ναι παίζει, δεν χρειάζεται το gateway, δουλεύει αυτόνομα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Ποια εφαρμογή θέλει της Υι όμως; Κάποια συγκεκριμένη; Unle…

• Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Καιρός να ξεθαψω μια παλιά κινεζική Yi 720p camera. Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi; Ή πώς αλλιώς; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0” Ναι παίζει, δεν χρειάζεται το gateway, δουλεύει αυτόνομα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Ποια εφαρμογή θέλει της Υι όμως; Κάποια συγκεκριμένη; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0” Εγώ τη yi home είχ…

• Στην 5.1.39 και μένα μια επιλογή βγάζει. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

• Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Καιρός να ξεθαψω μια παλιά κινεζική Yi 720p camera. Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi; Ή πώς αλλιώς; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0” Ναι παίζει, δεν χρειάζεται το gateway, δουλεύει αυτόνομα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Ποια εφαρμογή θέλει της Υι όμως; Κάποια συγκεκριμένη; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0