Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από airb: “Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω , μπορεί να μπει 2ο Gateway για καλύτερη κάλυψη του χώρου?” Και γιατί να μην βάλεις internet access point για μεγαλύτερη κάλυψη; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psybill: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παίδες, από την εμπειρία σας, κάθε πότε θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες για τους αισθητήρες (π.χ μαγνητικές παγίδες, αισθητήρες κίνησης κλπ) ? Αυτό που σκέφτομαι είναι μην τελειώσουν όταν θες να φύγεις για καιρό π.χ ή αν δίνουν λάθος triggers όταν η μπαταρία τελειώνει (δεν τα έχω καιρό οπότε δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται σε χαμηλή μπαταρία)Δεν μπορώ ” Δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη ακρίβεια γιατί πρέπει να κάτσω να συνδυάσω παραγγελίες, mail, καταστήματ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “τις νέες βέρσιον από που τις κατεβάζετε...?” Apkmirror και είσαι πάντα updated Mi Home APKs - APKMirror Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΠαράθεση από Jiasios: “Εχω σεταρει με επιτυχια μια τηλεοραση LG και ενα home cinema samsung. Ομως στο κλιματιστικο που ειναι toshiba δεν αντιστοιχεί κανενα απο τα 30 σετ εντολων. Αντίθετα στο πρόγραμμα mi Remote που ειναι για κινητα με υπέρυθρες, συνδεθηκε αμεως το κλιματιστικό. Τελος, οταν προσπαθώ απο το OP5t μου να τρεξω το plugin για να φορτωσει τις μαρκες, κρασαρει το mihome, ενω σε 2 samsung A5 και Note4 τις φορτωνει κανονικα κι απο κει το σεταρισα. ” Αν δεις και τα προηγούμενα ποστ μου, μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Ερώτηση :: υπάρχει κάποιος να κάνει έναν πλήρη οδηγό στα Ελληνικά ? διότι εγώ προσωπικά έχω κάποιο προβλημα με τα Αγγλικά ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” Έχει τόσες διαφορετικές παραμέτρους μέσα. Δηλαδή περιμένεις κάποιος να τα μεταφράσει όλα; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
Παράθεση από Ikariapower: “Δεν ξέρω τι να πω αλλά σε μένα συνεχίζουν και δουλεύουν, βέβαια η κάμερα έχει μπει στο σπίτι ενός συγγενή όποιος έχει Android οπότε αναμένω !!! 9cef9e93dbb149251463f2c3d0eb3fab.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Αυτά τα notifications με την θερμοκρασία, πώς τα σεταρεις; Έρχονται πχ κάθε 1 ώρα; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jiasios: “Εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο mi home... Τι θα γινει με αυτη την υπόθεση;” Σε ποια έκδοση είσαι και ποιες ειδοποιήσεις δεν έρχονται; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
Παράθεση από Ikariapower: “@Jiasios νομίζω πως είναι μεγάλη απογοήτευση οι συγκεκριμένες, εκτός του ότι το βράδυ δεν έχουν καμία σχέση με τις Mijia 1080p που έχω επιπλέον δεν στέλνουν καν ειδοποίηση στο κινητό όταν ανιχνεύσουν κίνηση ούτε όταν φτιάξω επιπλέον scenes !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Έχεις βάλει τα notifications ως μέρος του scenario; Αυτά πρέπει να έρχονται από το gateway, όχι από τις κάμερες απευθείας. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
RE:
ΜήνυμαΤι εννοείς; Όλοι οι αισθητήρες πρέπει να συνδεθούν με το.gateway για να δίνουν τα δεδομένα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kalvar: “Το διάβασα. Δεν είμαι ρουτ. Τι κάνω?” Τι εννοείς ; Ακολουθείς την δεύτερη μέθοδο τότε. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kalvar: “Ελληνικους σταθμούς πως θα ακούμε ξέρει κανείς?” Διάβασε εδώ, Πώς μπορείς να περάσεις κάποιους. XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English Βλέπω βγήκε και έκδοση 5.1.17 Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
-
Παράθεση από kotlid: “Εγώ τα έχω από τον Οκτώβριο περίπου του 15 και δεν έχω αλλάξει μπαταρία. Είχα πάρει με προπαραγγελια το πρώτο σετ που είχε κυκλοφορήσει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Και εγώ από την αρχή με το πρώτο πακέτο που βγήκε. Οπότε αν δεν έχουν τελειώσει οι μπαταρίες σε εμάς, λογικά σε κανέναν δεν έχει χρειαστεί, εκτός αν είχε κάποιος σενσορας πρόβλημα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0