Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chris_g: “Πηρα τον αισθητήρα θερμοκρασίας χωρίς να έχω gateway. Κρίμα νόμιζα γίνονταν να συνδεθεί στο mi home κατευθείαν.” Κρίμα που δεν είδες προηγούμενα ποστ. Είχα ρωτήσει επανειλημμένα για αυτό το θέμα μέχρι να το αγοράσω. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Manolis Vest: “καλημερα! κάτι έγινε με την αναβάθμιση και ολα πάνε καλα επιτέλους! Θέλω να πάρω τον διακόπτη του τοίχου της xiaomi. Εχει ίδιες διαστάσεις με τους δικούς μας? Θα μπαίνει στην θέση του παλιού? Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει.. σας ευχαριστώ.” Δεν υπάρχει ελληνικός διακόπτης, γερμανικός κλπ. Πάρε τις διαστάσεις αυτού που έχεις και σύγκρινε τον με αυτόν της ΧΙΑΟΜΙ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Manolis Vest: “Χαιρετώ την ομάδα! Είμαι νεο μέλος του φόρουμ και έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην Xiaomi. Έχω αρκετές συσκευές της (mi scale 2, mi smart home, mi band 2, Bluetooth ηχείο, στύλο xiaomi κ.α.) εκτός κινητού ακόμη λόγω μέτριας κάμερας.. Επι του θέματος, έχω εδω και μερικές μέρες το smart alarm τις xiaomi, αυτο που βγάζει στο GearBest κιτ 5 σε 1. Να πω την αλήθεια σαν συναγερμός δεν μου γεμίζει το μάτι.. Δεν θα τρομάξουν οι κλέφτες, δεν θα ακούσουν τίποτα οι γείτονες... εκτός…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Skbaggelis88: “Ώραια κατάφερα και το συνδέσα για πείτε εάν μπορείτε πως μπορώ να ρυθμίσω τον χρόνο απόκρισης ώστε να μπω μέσα στο σπίτι και να το κλείσω;” Από όσο ξέρω δεν γίνεται να βάλεις καθυστέρηση στο πότε βαράει ο συναγερμός, εφόσον είναι Armed το getaway. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Παράθεση από opcast: “και πως θα αντιλαμβανεται αν εγω μπαινω η βγαινω απο το σπιτι, για να ανοιγει η καμερα μονο οταν βγαινω;” Δοκίμασε αυτά τα σενάρια που έχω στα screenshots ή κάποια παραλλαγή τους: Η ιδέα είναι το πρώτο να ανοίγει την κάμερα όταν φεύγεις από το σπίτι και το δεύτερο να την κλείνει όταν μπαίνεις στο σπίτι. a460d7ebac72010b7cea281b2db04420.jpg5430f84b641cb6978d26eebeb408ef60.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Μα το άνοιγμα της κάμερας δεν συν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από opcast: “και πως θα αντιλαμβανεται αν εγω μπαινω η βγαινω απο το σπιτι, για να ανοιγει η καμερα μονο οταν βγαινω;” Χερατα το σκέφτομαι αλλιώς. Αν έχεις το κουμπί του Smart home (που κάνει και για κουδούνι), κόλλα το δίπλα στην πόρτα και φτιάξε ένα σενάριο ότι οπότε το πατάς να ενεργοποιηθεί το guard mode της κάμερας. Μετά όταν γυρνάς είναι το θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xifias21: “Καλησπέρα, Μάλλον κάτι κάνω λάθος... Ή είναι θέμα κινητού... Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει.. Screenshots ” Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες. Σώσε το και άνοιξε την πόρτα. Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xifias21: “Ευχαριστώ για την απάντηση RASTAVIPER Έχω φτιάξει με το ''Door Sensor'' ότι όταν ανοίξει η πόρτα να στέλνει notification. ''If Door opens then send notification to device.'' Δεν βλέπω τίποτα στην notification bar του κινητού. Περίεργο !!! Μια βδομάδα που ασχολουμε με το θέμα φαίνεται καλή περίπτωση αλλά μάλλον η xiaomi δεν έχει ασχοληθεί με το προϊόν. Το έχει αφήσει. Το θέμα είναι αν θα ασχοληθεί στο μέλλον αν θα παίξουν και οι άλλοι servers κλπ...” Μια χαρά δουλεύουν όλα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xifias21: “Ναι φίλος” Δεν μπορείς να σεταρεις κάτι για τα notifications.εδώ. Αν τα βάλεις στο σενάριο και γίνει trigger το σενάριο, τότε απλά θα ενεργοποιηθεί μια ειδοποίηση στο notification bar για να καταλάβεις ότι κάτι έγινε.Παράθεση από Gorgolemis: “Την εφαρμογή πως την κατεβάζουμε παιδιά?” Αν εννοείς αυτήν στο πρώτο ποστ, δεν υποστηρίζεται εδώ και πολύ καιρό. Όλοι δουλεύουμε την επίσημη που ανανεώνεται στα αγγλικά από το Play store. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xifias21: “Καλησπέρα , Νέος με το Mi Home Ξέρει κάνεις πως δουλεύει το ''Send Notifications to device '' στο Mi Home ? Στην πραγματικότητα θέλω να με ενημερώνει για συμβάν με message ή email” Μιλάς για μέσα από τα σενάρια; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΛοιπόν έκανα και εγώ προγραμματισμό μερικών βασικών εντολών με αντιγραφή από το μαμά remote. Υπάρχει τρόπος τώρα να ορίσω σενάριο για έναρξη/σβήσιμο από μόνο του; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dani146: “hi, I can not find the link. Can anyone help ? Thank you.” Sure. There are not supported any more, so no links are available. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mysterysolver: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από mysterysolver: “Προσπάθησε να κανεις μεσα στην εφαρμογη αναζητηση με το μοντέλο του κλιματιστικού σου ” Ε καλά αυτό ήταν το πρώτο που έκανα.Σε μια λίστα με τις μάρκες δεν υπάρχει καθόλου η Westpoint και σε μια άλλη λίστα που ίσως ανεβάζουν οι χρήστες, βρήκα κάτι που έγραφε Westpoint, αλλά δεν δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” Και εμενα η μάρκα ειναι Miyoto δεν υπήρχε πουθενά και εκανα αναζητηση μονο με το μον…
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΜε τους υπόλοιπους σενσορες κανένα θέμα. Μόνο με αυτό έχω πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΕίναι πολύ προβληματική η όλη ιστορία. Έσβησα το plugin μπας και κάνει reset, αφού είχε κολλήσει με τον προγραμματισμό εντολών και τώρα δεν μπαίνει καν στο μενού της εφαρμογής του controller. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΚαι δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει σήμερα, πάω να του κάνω training και το λαμπάκι δεν αναβοσβήνει, άρα δεν μπαίνει σε training mode. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΤο OFF Πώς το έχεις σεταρει χωριστά; Αφού στο remote είναι ένα κουμπί για on/off και είπαμε ότι δεν λαμβάνει την εντολή ανοίγματος/σβησιματος σκέτη, αλλά έχει υπόψιν και την θερμοκρασία κλπ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk