Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 632.

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από lykman: “τα κλιματιστικά είναι περίεργες συσκευές, και οι εντολές των R/C τους είναι σύνθετες... μπορεί πράγματι να μην δουλεύει σωστά. εμένα ανοίγει και το θέτει ταυτόχρονα στην θερμοκρασία που είχε κατά την εκμάθησης. Δλδ ότι κι αν είχε πριν, ανοίγει (με το IR) στο ζεστό στους 20C, γιατί τέτοια ήταν η θερμοκρασία στην εντολή όταν έκανα εκμάθηση. μιας και μου το θύμισες.. πρόσθεσα ένα GENERAL που βρήκα για του σαλονιού. Δεν δούλεψε ποτέ.. οπότε παραμένω με τα της εκμάθησης. υγ. δοκ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mysterysolver: “Προσπάθησε να κανεις μεσα στην εφαρμογη αναζητηση με το μοντέλο του κλιματιστικού σου” Ε καλά αυτό ήταν το πρώτο που έκανα. Σε μια λίστα με τις μάρκες δεν υπάρχει καθόλου η Westpoint και σε μια άλλη λίστα που ίσως ανεβάζουν οι χρήστες, βρήκα κάτι που έγραφε Westpoint, αλλά δεν δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από lykman: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από NasDriver: “Αυτή η εφαρμογή είναι για το κινητό φίλε μου, δεν γνωρίζω αν κάνει για smart home... ” Μου ήρθε το IR REMOTE.Και είναι όλα στα αγγλικά!! Τι κάνουμε τώρα;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” για αυτό λες? mi IR Controller” Έγραψα εκεί και περιμένω να δω αν μπορεί να γίνει κάτι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• mi IR Controller

Μήνυμα

Το πήρα και εγώ σήμερα, το συνέδεσα επιτυχώς με το gateway, αλλά δεν μπορώ να κοντρολαρω το AC. Έχω ένα AC westpoint και δεν το έχει στην λίστα, οπότε είπα να του κάνω training το remote. Βάζω το on-off και τα 2 κουμπιά της θερμοκρασίας (συν/πλην). Στο On-off δεν κάνει αυτό που πρέπει, παρά βάζει την θερμοκρασία εκεί που ήταν όταν έκανε την εκμάθηση... Δηλαδή αν στο training ήταν πχ η θερμοκρασία στους 20, το on-off δεν ανοιγοκλείνει το AC, αλλά απλά βάζει την θερμοκρασία στους 20. Και ούτε τα ά…

• Είπα και εγώ να διαβάσω λίγο πώς γίνεται η διαδικασία για το IR REMOTE controller. Το plugin είναι το 7766 και το πρώτο περίεργο όπως έκανα την διαδικασία είναι ότι μέσα στον φάκελο RES υπάρχει φάκελος values αλλά και φάκελος values-en. Το strings του value έχει κινέζικα και αγγλικά, ενώ το strings του value-en έχει μόνο αγγλικά, αλλά πολύ πιο λίγες εγγραφές. Αυτό τι σημαίνει; Ότι υποστηρίζει αγγλικά αλλά δεν μπορεί να τα εμφανίσει; Μήπως φταίει που έχουμε server China ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αυτή η εφαρμογή είναι για το κινητό φίλε μου, δεν γνωρίζω αν κάνει για smart home...” Μου ήρθε το IR REMOTE. Και είναι όλα στα αγγλικά!! Τι κάνουμε τώρα;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από vrwmiariZ: “ευχαριστώ για την εφαρμογή ” Για ποια εφαρμογή μιλάς; Η ελληνική δεν υπάρχει στο νήμα!” Εγώ έχω περιέργεια όλοι αυτοί που λένε Ευχαριστώ σε τι αναφέρονται. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tinkano: “Παράθεση από dani146: “Hi, is this tha latest version ? ” Είναι η τελευταία με Ελληνική μετάφραση, με Κινεζο-Αγγλικά έχει προχωρήσει και έχει φτάσει στην έκδοση 5.0.29 Βλέπω πως γράφεις στα Αγγλικά, χρειάζεσαι πράγματι την μετάφραση της εφαρμογής; :roll:” H 5.0.29 είναι beta btw Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

• Παίδες το έχετε καταλάβει ότι η έκδοση εδώ είναι πανάρχαια; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kotlid: “@RASTAVIPER μπορείς αν εχεις temperature sensor. Πατας πανω εκει και μετα εχει πανω δεξια manage πατας και επιλεγεις τι θελεις να εμφανιζεται. Μετα τα κρατας πατημενα και τα φέρνεις πανω πανω να εμφανιζονται αυτα πρωτα” Έγινε, το βρήκα! Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να διαβάζει το Mi Home την θερμοκρασία στην αρχική οθόνη, εκεί που τώρα βγάζει "getting location info". Unleashed by my rooted OP3T in 8.0” Με αυτό μπορεί να γίνει κάτι; Να βγαίνει πάνω πάνω η θερμοκρασία από τον σενσορα και όχι από Κίνα; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από jpearn: “Still looking for the English IR controller ! Thanks. ” this one ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duokan.phone.remotecontroller&hl=el” Ναι αλλά αν θες να φτιάξεις σενάρια μέσω MIHOME, αυτή η εφαρμογή δεν βοηθάει σωστά; Δεν το έχω ακόμα το ir remote, για αυτό ρωτάω. Θέλω να παίρνει εντολές από το Humidity SENSOR. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ Ναι αυτό έχω και ο πωλητής είπε ότι είναι συμβατό. Αν δεν είναι, θα παίξει refund. Πήρα αυτό που λέει μόνο ΧΙΑΟΜΙ. Original Xiaomi Temperature Humidity Sensor Intelligent Mini Environment Pocket Size Automatic for Smart Home in retail box Original Xiaomi Temperature Humidity Sensor Intelligent Mini Environment Pocket Size Automatic for Smart Home in retail box-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ” Έλειπα δ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από aggelos_a: “Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά, καλά και καλή χρονιά!! Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το smart home θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος τα προιόντα τηςς Aqara. Βλέπω δηλ ότι έχει άλλους αισθητήρες σε σχέση με την xiaomi αν και είναι υπό τη σκέπη της. Βασικά αυτή τη σειρά σκέφτομαι για αγορά οπότε αν την έχει πάρει κάποιος ας μου πει αν όλα είναι οκ Επίσης έχω μια απορία σχετικά με το gateway. Αν σε περίπτωση που λειτουργεί σαν συναγερμός κάποιος το βγάλει από τη …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “@maddoctor @MIUI_ART Η εφαρμογή δεν υπάρχει. Μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές να την προσθέσει;” Παράθεση από Hercos: “Έχω παραγγείλει το gateway με διάφορους αισθητήρες κ αναμένω να έρθουν να χρησιμοποιήσω κ το app στα Ελληνικά!” Δεν υπάρχει ενημερωμένη εφαρμογή στα Ελληνικά, οπότε αν θέλετε την αναβαθμισμένη/επίσημη, μόνο στα Αγγλικά. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Giorgos27: “Παιδιά που μπορώ να βρω την ελληνική εφαρμογή mi home” Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζεται πια και για αυτό δεν καταλαβαίνω οι ευχαριστίες στα τελευταία ποστ σε τι θέμα αναφέρονται. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

• Xiaomi iHealth

RASTAVIPER - - iHealth

Μήνυμα

Να ενημερώσω ότι πήρα το πακετάκι που ανάφερα και όλα κομπλέ. Επικοινωνεί το κινητό ασύρματα με το dock και η μέτρηση γίνεται με ένα κουμπί. Επίσης σύγκρινα τα αποτελέσματα με ένα ψηφιακό OMRON και είναι τα νούμερα σχεδόν τα ίδια. Οπότε μετράει αρκετά αποτελεσματικά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sotiris_s: “Βλεπω μια μια οι κάμερες σταματάνε να δουλεύουν μετά από αναβαθμίσεις... Έχω μια xiaofang και μια mi 360 που πλέον δε δουλεύουν... Κ δεν υπάρχει κ καμία επίσημη ανακοίνωση...” Εμένα η mi 360 720p μια χαρά παίζει με το Mi home 5.0.10 Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pettros: “Γειά σας, Στην τελευταία έκδοση του mi home 5.0.9 παρατήρησα ότι στο "locale" έχει πλέον την επιλογή "European regions". Δεν ξέρω αν προϋπήρχε και σε προηγούμενες εκδόσεις.. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει δοκιμάσει να το επιλέξει και τι συσκευές υποστηρίζει. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί έχω αρκετά πάνω στο Gateway.. Και απ ότι θυμάμαι παλαιότερα που είχα δοκιμάσει το U.S. region (δεν έβλεπε σχεδόν καμία συσκευή), μετά έπρεπε να ξανασυνδεσω όλες τις σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kotlid: “Εχω την εντυπωση οτι ο μηχανικος ηχος ειναι οτα αναβυν τα υπερυθρα λαμπακια για το night mode. Μηπως ανοιγοκλεινες τα φωτα οταν το ακουγες;” Όχι άλλα κάτι με βοηθάει αυτό που λες. Την έχουμε στο σαλόνι όταν βλέπουμε ταινίες. Το μισό σαλόνι έχει κανονικά φώτα και το άλλο μισό είναι χωρίς. Οπότε λες να αναβοσβήνει τα leds; Και τι να κάνουμε τώρα; Να απενεργοποιησουμε το night vision, όσο είμαστε στο σπίτι; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted