Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kukukali: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παίδες ενδιαφέρομαι να αγοράσω 1-2 σενσορες για θερμοκρασία/υγρασία, μόνο για monitoring. Έχω το πρώτο XIAOMI GATEWAY. Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2? Φαίνονται να είναι ακριβώς τα ίδια και το ένα έχει 10$ και το άλλο 20$. New Arrival Original Xiaomi Mini Smart Home Temperature and Humidity Sensor White at Banggood Original Xiaomi Temperature and Humidity Sensor Smart Home/Office Android/IOS App Sale - Banggood.com Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ” Πρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kotlid: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Και πώς δουλεύουν; Παίρνουν 24/7 data και τις αποθηκεύουν ή κάθε 5-10 λεπτά; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ” Δουλευουν 24/7. Μπορεις να δεις και διαγραμμα” Θα παίξουν με το gateway πρώτης γενιάς; Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2 που έβαλα πιο πάνω; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
Παίδες ενδιαφέρομαι να αγοράσω 1-2 σενσορες για θερμοκρασία/υγρασία, μόνο για monitoring. Έχω το πρώτο XIAOMI GATEWAY. Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2? Φαίνονται να είναι ακριβώς τα ίδια και το ένα έχει 10$ και το άλλο 20$. New Arrival Original Xiaomi Mini Smart Home Temperature and Humidity Sensor White at Banggood Original Xiaomi Temperature and Humidity Sensor Smart Home/Office Android/IOS App Sale - Banggood.com Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από crossmo: “Το ξέρω αλλά είπα μπας και φιλοτιμηθούν και το προσθέσουν μέσα στο automation για να μην πηγαίνουμε σε σενάρια με delay, είναι μεγάλη παράλειψη αυτό το κομμάτι. Thanks” Δεν καταλαβαίνω τι άλλο ψάχνεις. Μέσα στο automation το βρήκα και το πρόσθεσα σε scene. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από crossmo: “Ξέρεις κανείς αν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν επιτέλους την επιλογή για να υπάρχει καθυστέρηση πριν κτυπήσει ο συναγερμός προκειμένου να προλάβεις να τον κάνεις disarm με το wireless switch π.χ ή μένουμε τελικά στα σενάρια?” Υπάρχει delay γενικά να βάλεις. Το δοκίμασες; Εγώ το έχω δουλέψει για ένα σενάριο, όπου ανοίγοντας την πόρτα,.ανάβει το φως από το getaway , μετά τρώει το delay και μετά από 10 δεύτερα σβήνει το φως. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από snb: “Δεν το βλέπω κάπου το Automation->Profile... Μήπως μπορείς να μου στείλεις screenshot ή να μου πεις ακριβώς τα βήματα; Επισυνάπτω αυτά που βλέπω εγώ. ” Υπόψην έχω την 5.0.3 8bbd13a0d0da55c1b1b3d6f41883d8a1.jpg Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
Παράθεση από snb: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από snb: “Με την καινουργια εκδοση δεν βλεπω τα scenes για να ενεργοποιω/απενεργοποιω. Παλια εμπαινα στο gateway, devices, εμπαινα σε καποιο device κσι εβλεπα 2 καρτελες scenes και log. Τωρα βλεπω μονο το log. Μηπως ξερει καποιος που πηγαν scenes; Sent from my Pixel XL using Tapatalk” Ποια ακριβώς έκδοση λες; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted” Την εκδοση 5.0.0 του mi home. Sent from my Pixel XL using Tapatalk” Δεν την είχα δει καν! Τώρα την πέρα…
-
Παράθεση από snb: “Με την καινουργια εκδοση δεν βλεπω τα scenes για να ενεργοποιω/απενεργοποιω. Παλια εμπαινα στο gateway, devices, εμπαινα σε καποιο device κσι εβλεπα 2 καρτελες scenes και log. Τωρα βλεπω μονο το log. Μηπως ξερει καποιος που πηγαν scenes; Sent from my Pixel XL using Tapatalk” Ποια ακριβώς έκδοση λες; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
Παράθεση από kotlid: “Παιδιά μόλις το είδα. Original Xiaomi Mijia Aqara Smart IP Camera Smart Linkage Alarm 180 Degree 1080P HD Home Security Camera at Banggood Κάμερα και gateway. Εγώ θα το παραγγείλω!!!! Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk ” Τι σημαίνει είναι και gateway; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PRESEUS: “προσπαθώ απο χθές να φτιάξω ένα scene στο Mi home app για το window door sensor Xiaomi Aqara Window Door Sensor -$7.78 Online Shopping| GearBest.com Έχω μπερδευτεί απίστευτα.Θέλω απλώς συγκεκριμένες ώρες το βράδυ αν ανοίξει η μπαλκονόπορτα που το έχω τοποθετήσει να ειδοποιηθώ με alarm.Το έχει βάλει κάποιος?Έχω κάνει το setup με το getway. edit:Περιμένω απο gearbest και xiaomi ip camera και body sensor.Ελπίζω να βγάλω εύκολα άκρη.” Τι εννοείς αν το έχει βάλει κάποιος; Ο αισ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mike: “ευχαριστω για την απαντηση @RASTAVIPER.Σαν τοποθεσια εβαλες το πρωτο που γραφει κατι κινεζικα?και εχει ενα setting νομιζω για γλωσσα στα αγγλικα.το ενεργοποιησες? :)” Mainland China Και Default για την γλώσσα χ.γιατί έχω και αγγλικά ως κύρια γλώσσα στο κινητό μου. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mike: “Καλησπερα παιδια!Χρησιμοποιειτε την Mi home απο το playstore?H της κοινοτητας μας?” Εγώ του store. Οι αναβαθμίσεις γίνονται και μέσα από την εφαρμογή. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
Παράθεση από kotlid: “Παιδιά προς ενημέρωση γιατί νομίζω δεν έχει αναφερθεί, οι door sensors aqara δεν είναι συμβατοί με το v1 gateway!!!! Το έμαθα με το χειρότερο τρόπο και τώρα ξεμεινα με 3 door sensors !!! Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk” Σαφέστατα και δεν είναι. Αφού αν πας να τους προσθέσεις ζητάει το Zigbee gateway. Δεν χρειάζεται να τους αγοράσεις για να το δεις αυτό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
Xiaomi iHealth
RASTAVIPER - - iHealth
ΜήνυμαΒγήκε προσφορά από Gearbest στα 29$. Τελικά αξίζει; Είναι συμβατή με όλες τις Android συσκευές; Επίσης, είναι υποχρεωτικό να κάθεται το κινητό στο dock; Αφού έχει ΒΤ,γιατί πρέπει να κάθεται το κινητό στο dock; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από alnikou: “#RASTAVIPER όχι αναφέρομαι στο vois control αλλά και σε αυτό που λες να αναφέρομαι πως δουλεύει ξέρεις ?? ” Είναι στα κινΈζικα από ότι βλέπω. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ” Ακριβώς όλα στα κινέζικα άλλα τώρα προσπαθώ να το κάνω μετάφραση με το google” Δεν κατάλαβες. Οι εντολές πρέπει να είναι στα κινέζικα. Άσε που δεν βλέπω τo Smart home στα παραδείγματα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “#RASTAVIPER όχι αναφέρομαι στο vois control αλλά και σε αυτό που λες να αναφέρομαι πως δουλεύει ξέρεις ??” Είναι στα κινΈζικα από ότι βλέπω. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Καλημέρα σήμερα με έκανε αναβάθμιση το mi home και συμπλήρωσε το voice control ξέρει κάποιος πως δουλεύει αυτό ?” Αν αναφέρεσαι στο experimental features υπήρχε εδώ και πολύ καιρό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted