Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PRESEUS: “Έχω εδώ και καιρό το Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway,temperature and humidity sensor και door sensor.Θα ήθελα να πάρω και μια ip camera να συνδέσω.Έχετε κάτι αν προτείνετε?Θέλω και body sensor αλλά όσον αφορά αυτό εντόπισα τον κλασικό της xiaomi.” Και η κλασική Mi 720p παίζει και η mijia 360 σίγουρα, από αυτές που έχω δοκιμάσει. Λογικά και οι 1080p. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skoj: “καλησπερα παιδια..η εφαρμογη εχει σταματησει στο σεπτεμβρη του 2016 να ενημερωνεται?γιατι δεν βλεπω αλλες ενημερωσεις?” Γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε την επίσημη έκδοση που έχει αγγλικά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trinhvanduynd: “hello all bro, i have a question about thread, my phone force to root? i don't see folder above.” Official Mi HOME app has English. No reason to install other versions. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από homer66: “παιδια να ρωτησω κατι εχω 2 Original YI Night Vision WiFi 720P IP Camera -$67.99 Online Shopping| GearBest.com συνδεδεμενες με το Yi home camera 2.20.2.12_20170724 , μιλανε και οι καμερες και το app αγγλικα κανονικα . Προχτες πηρα αυτη Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$32.79 Online Shopping| GearBest.com , η οποια ναι μεν μιλαει κινεζικα αλλα συνδεεται μονο στο mi home 4.1.41 και οσο και να προσπαθησα δε μπορεσα ουτε αυτη να συνδεσω στο Yi home αλλα ουετ και τις αλλες σ…
-
RE:
ΜήνυμαΣενάριο δοκίμασα μέσω του Smart Home scenes. Αυτό δεν συζητάμε τόση ώρα να δοκιμάσω; Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤο δοκίμασα, δεν κάνει τίποτα. Δούλεψε ο αισθητήρας, η κάμερα γύρισε και σταμάτησε κοιτώντας τον τοίχο πίσω της. Μπήκα να δω την κάμερα μέσα από τις ρυθμίσεις της και μπήκε σε Sleep mode. Οπότε δεν κάνει δουλειά. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔοκίμασα και όπως σου είπα δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο να στρίβει και να κάνει κόλπα. Βάζεις τον αισθητήρα της πόρτας όπως είπες και οι μόνες επιλογές για την κάμερα είναι αυτά που βλέπεις στην φώτο. 31377cddbfa04da9f0f111b40a9352eb.jpg Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠοιος σου είπε ότι δεν έχω τους αισθητήρες του SMART HOME; Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜα δεν έγραψα πουθενά ότι η κάμερα στρίβει ανάλογα με τον door sensor. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
Λοιπόν έχω νέα για την κίνηση της mijia 720p. Μπορούμε να σώσουμε διαφορετικές γωνίες παρακολούθησης ανά διάφορες χρονικές περιόδους. Δηλαδή πχ 08-20:00 μια πλευρά και 20:00-08 μια άλλη πλευρά. Και μπορούμε να τις έχουμε σαν διαφορετικά σενάρια και να τις ενεργοποιούμε κατά βούληση. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤι λέτε τώρα βρε παιδιά; Η κίνηση ανιχνεύεται από όπου κοιτάει η κάμερα. Δεν γίνεται αλλού να κοιτάει η κάμερα και άλλα να αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Αν κοιτάει ήδη στον χώρο που υπάρχει η κίνηση, δεν χρειάζεται να γυρίσει. Αν πάλι δεν κοιτάει στον χώρο, τότε πώς θα αντιληφθεί ότι υπάρχει κίνηση; Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜόνο με το Mi home παίζει η mijia 720, από όσο ξέρω. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑκριβώς αυτό ρωτάω φίλε 2 ποστ πιο πίσω. Είναι η 360 mijia και δεν βρήκα τρόπο να κάνει περιπολία για να πιάνει κίνηση από την μια άκρη ως την άλλη. Ναι μεν γυρνάει όταν εγώ το επιλέξω πατώντας στην ανάλογη κατεύθυνση, αλλά μόνη της δεν το κάνει. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝέα για μένα. Αυτή είναι: Xiaomi mijia Smart 720P WiFi IP Camera Pan-tilt Version -$37.99 Online Shopping| GearBest.com Sent from my m1 note using Tapatalk