Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από delpiero10: “Μηπως θα γεμισουμε ακτινοβολια με ολα αυτα τα smart home?Αξιζει η αγορα τους?” Δηλαδή νομίζεις ότι δεν έχουμε γεμίσει ήδη; Ή μήπως μπερδεύεις την σύνδεση με Wi-Fi με άλλα πράγματα; Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαStrange. This is the starting menu for me. 2d3056d3c66ea78d365506009fc3062f.jpg And inside menu: e072e45037814ed6ef001a09e053c419.jpg Which version do you have? Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Μου φαίνεται μας δουλεύει ο κινέζος. 10 μέρες μετά την παραγγελία, το πακέτο περιμένει να σταλεί, σύμφωνα με το tracking. Και μετά σου λέει επίσημο μαγαζί της Υι και κουραφεξαλα. Ούτε στα μηνύματα απαντούν. ” Τα ίδια και σε εμένα, γενικά επειδή περιμένω αρκετά δέματα που πήρα εκείνες τις ημέρες με μικροπράγματα τα περισσότερα είναι άφαντα ακόμα αλλά ενα έφθασε σήμερα το παρέλαβα κιόλας...” Μπακαλομαγαζο. Μετά από 14 μέρες αναμονή,ακυρώθηκε η απο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hyuga: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από hyuga: “all links are dead ” Hey, do u need Greek version?If u need English, just download the official version from Play store. Sent from my m1 note using Tapatalk ” He might want the translation for the plugins, despite the fact that are really old... ” hi everybody. Sorry for the delay. I confirmed the links are dead. I need a full English version because I'm French and unfortunately I can't read Greek yet Ho…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hyuga: “all links are dead” Hey, do u need Greek version? If u need English, just download the official version from Play store. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Με ενδιαφέρει η Dome. Τι διαφορές εχει μεταξύ EU και Chinese έκδοσης; ” Πρωτα απ' ολα η Κινεζική εκδοση δεν δουλευει εκτος Κίνας δεν αξιζει να ρισκάρεις...” Βρήκα μια στο Ali που λέει US/EU edition. Από πότε Αμερική και Ευρώπη έχει τα ίδια στάνταρ; Sent from my m1 note using Tapatalk” 2 μέρες μετά την παραγγελία,στάλθηκε σήμερα 31/3. Για να δούμε. Sent from my m1 note using Tapatalk” Μου φαίνετ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην σου δουλέψει Ελλάδα. Όσο ο γιατρός μεταφράζει εφαρμογές καλά είμαστε! Dottore ακούς; @maddoctor” Δηλαδή όταν μια κάμερα κανονικά δεν παίζει στην Ευρώπη, η μεταφρασμένη εφαρμογή του γιατρού θα την κάνει να παίξει ; Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Με ενδιαφέρει η Dome. Τι διαφορές εχει μεταξύ EU και Chinese έκδοσης; ” Πρωτα απ' ολα η Κινεζική εκδοση δεν δουλευει εκτος Κίνας δεν αξιζει να ρισκάρεις...” Βρήκα μια στο Ali που λέει US/EU edition. Από πότε Αμερική και Ευρώπη έχει τα ίδια στάνταρ; Sent from my m1 note using Tapatalk” 2 μέρες μετά την παραγγελία,στάλθηκε σήμερα 31/3. Για να δούμε. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Βρήκα μια στο Ali που λέει US/EU edition. Από πότε Αμερική και Ευρώπη έχει τα ίδια στάνταρ; ” Δεν είναι έτσι, όπως το αναφέρει απλά διαθέτει και τα δυο μοντέλα και εσύ θα πρέπει να του ζητήσεις να στείλει EU version φυσικά.” Και όμως στο BUY μόνο αποθήκη αποστολής μπορείς να διαλέξεις και το βύσμα (EU ή US). Δεν αναφέρει τύπο κάμερας. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Με ενδιαφέρει η Dome. Τι διαφορές εχει μεταξύ EU και Chinese έκδοσης; ” Πρωτα απ' ολα η Κινεζική εκδοση δεν δουλευει εκτος Κίνας δεν αξιζει να ρισκάρεις...” Βρήκα μια στο Ali που λέει US/EU edition. Από πότε Αμερική και Ευρώπη έχει τα ίδια στάνταρ; Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Χρόνια πολλά και καλά! Εχθές παρέλαβα μια Yi Dome Camera και μάλιστα την EU Version η κάμερα είναι απίστευτα όμορφη και την αγόρασα την 11/11 στα 56$ από ένα yi authorized του Ali αρκετά καλή τιμή με την ισοτιμία της ημέρας περίπου όσο πουλούσαν την EU Yi Home κάποια γνωστά μεγάλα Κινεζομαγαζα στις Ευρωπαϊκές αποθήκες τους... Τέλος καλό για να μην ξεχνάμε οτι υπήρχε αρκετά μεγάλη πιθανότητα πλέον να επιβαρυνθεί με τελωνειακούς δασμούς... Έπεσα λοιπόν με τα μούτρα στο σετ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από monster749: “Παράθεση από billxrys: “Καλημέρα. Έχω την mi 360 home κάμερα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα καμία λύση... 5eb0a76f34395f7a1bd05bfb5a5a2236.jpg Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” την εχω και εγω την συγκεκριμενη,συνδεεται μονο με το Xiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home),επειδη ειναι προιον xiaomi και οχι yi,νομιζω...” Ίδιο πράγμα δεν είναι οι 2 εταιρείες; Sent from my m1+note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από homer66: “να ρωτησω κατι εχω το Mi Wifi Amplifier 2 και ενω ηταν συνδεδεμενο κανονικα καποια στιγμη το εδειχνε εκτος οποτε λεω οκ ας το βγαλω και το ξαναβαζω , ετσι με οποια εφαρμογη και αν εχω δοκιμασει και την 3.9.5 και την original tou play store , μετα που το βρισκει και παει να κανει κατι σαν αναβαθμιση βγζει συνεχεια CONNECTION TIMEOUT δοκιμασε παλι και οσες φορεες και να δοκιμασω γινεται αυτο . Το εχω δοκιμασει με xiaomi mi max & xiaomi 3s , προσπαθησα και με το ipad αλλα η ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitrisdmtriou: “Μπορούμε να βάζουμε διαφορετικους ήχους ειδοποίησεων ? Έστω μόνο για το mihome? Έχω το Mi max. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα extra που Να το κάνει? Επίσης δεν προειδοποιεί το σύστημα για χαμηλή μπαταρία των αισθητήρων? Σήμερα 2 από τους πρώτους είναι offline. Μετά απ 2 μήνες.. Μπαταρίες από που συμφέρει να Πάρουμε?” Το έχω πάνω από χρόνο και όλοι παίζουν κανονικά. Πώς γίνεται σε σένα σε 2 μήνες να έμειναν από μπαταρία; Μήπως απλά ξεσυνδεθηκαν; Sent from my m1+note using…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos154: “Ευχαριστω, ναι έχω του ιατρού την κατέβασα από εδώ από την πρώτη σελίδα Παράθεση: “Παράθεση: “””γιατί αγγλικά δεν ξέρω και πολύ καλά.. Αυτή στο playstore έχει καμια ρύθμιση για ελληνικά ή είναι κατευθείαν απο Xiaomi κινέζικα και αγγλικά??” Καμία επίσημη κινεζική εφαρμογή δεν έχω ακούσει να έχει ελληνικά. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama.” Το my home του Play store έχει αγγλικά Sent from my m1 note using Tapatalk