Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “Παράθεση από nomoreorless: “Thanks Sam για τη γρήγορη ανταπόκριση. (Σου εστειλα και μήνυμα ως eemix για την αγγελία για το IQI I2). Το Moto360 εχει δυνατότητα απάντησης κλήσεων στο ρολόι? Ειναι και λιγο εκτός budget ακόμη και για μτχ βέβαια, αλλά αν αξίζει, να αρχισω να μαζεύω...) ” Χαχαα ωραίος!Κοιταξε να δείς η πρώτη έκδοση του moto360 είναι και φθηνή σχετικά ,έχει διάφορες αγγελίες, αλλα λειτουργεί περισσότερο ώς notification ,δλδ απαντάς ή τερματίζεις την κληση,αν επιλέξει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos8: “Παιδιά καλημέρα. Εντελώς ξαφνικά από χθες δεν με αφήνει να μπω στην κάμερα από άλλο δίκτυο εκτός του δικτύου που είναι συνδεδεμένη ή κάμερα ούτε από 4G μπαίνει κολαει στο 5℅. Δεν έκανα κανένα update δεν άλλαξα τιποτα. Το αντιμετωπίζει κανένας άλλος; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Αυτό έφτιαξε πρόσφατα. Αν έχεις τελευταίο firmware και ακόμα συνεχίζει το πρόβλημα, ίσως φτιάξει με ένα ρεσετ. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Τις τελευταίες 2 εβδομάδες αραιά και που αποσυνδέεται και ζητά ξανά log in. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Το HOME Όχι. Εμένα πάντα η κάμερα είχε τα θέματα πρόσφατα. Αλλά έφτιαξε. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “Παράθεση από GR_Macedon: “Σωστός ο @Sam. Του πήρε τα μέτρα κανονικά. Πολύ καλή παρουσίαση και ωραίο το ρολογάκι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100€. Μία ένσταση για το λουράκι, αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα της αλλαγής ο πολυμήχανος Έλληνας θα βρει τον τρόπο. ” Χαχαχα , καλά ναι σίγουρα αν το κρατήσω τόσο ωστέ να βαρεθώ το λουράκι του σίγουρα θα βρώ λύση... Παράθεση από bzanios: “Πολύ καλή η παρουσίαση. Μπράβο. Όσο για τα Faces βλέπω ότι έχει πάρα πολλά σε σχέση μα άλλα μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “@Perarg είμαι υπερευχαριστημένος με τις λειτουργίες του(και σε iphone και σε android) ,το μόνο που δεν το ευχαριστήθηκα τωρα το καλοκαίρι είναι η θάλασσα-πισίνα που όποτε έπρεπε να πάω θάλασσα απλά το άφηνα σπίτι, κατα τα άλλα είναι άριστο πολύ όμορφη οθόνη-χρώματα,μπαταρία καλή(κάθε τέλος της μέρας πριν πέσω για ύπνο απλά το έβαζα στη βάση του για φόρτιση και απο watchFaces .... ΑΠΕΙΡΑ!!! πραγματικά θα βαρεθείτε να βλέπετε watchfaces ,έχει πολύ μεγάλη υποστηριξη(μόνο σε andro…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από axel12p: “Κάποιες φορές η σύνδεση με την κάμερα κολλάει στο 5% και μετά από αρκετή ώρα μου εμφανίζει ότι η κάμερα δεν είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο (πράγμα που δεν ισχύει). Το πρόβλημα οφείλεται στο firmware; Είπα να μην μπλέξω με αναβαθμίσεις.” Το έκανε και σε μένα χτες με 3G. Μετά από λίγη ώρα έστρωσε. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από firekostas: “Τζάμπα το κράξιμο λοιπόν. Καμία αναβάθμιση στους Server τους θα έκαναν. Εγώ πήγα να αναβαθμίσω στο τελευταίο Firmware και έφαγα άκυρο. Ξεκίνησε πάλι τα "this camera cannot be used outside of China" οπότε πέρασα το Firmware του Οκτωβρίου και μπόμπα πάλι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τσάμπα το κράξιμο;; Σοβαρά μιλάς; Δεν κράτησε μια ώρα.Κράτησε ποσες μέρες. Ξέρεις αν κάποιος έλειπε και ήθελε να τσεκάρει το σπίτι ή το μωρό του; Μην σκεφτόμαστε μόν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από atmistis: “Ακριβώς! Δόκτορ αν βρεις χρόνο να ασχοληθείς πιστευώ θα το λύσεις το θέμα πριν τους ξένους ντεβ. Η ποιο εξτριμ φάση και μόνιμη λύση θα είναι η δυνατότητα σύνδεσης σε free cloud server για αποθήκευση βίντεο με ανακατεύθυνση του stream και πείραγμα του μαμά λογισμικού Η περισσότερο σωστή λύση είναι: Πάμε γι άλλα και bye bye xiaomi υ.γ.Παίζει κάποιο app για να παίρνεις κινέζικη (fake) ip στο store? Μπας και... και αν είναι χρήσιμο παρακάτω κάποιοι china proxy servers China O…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από firekostas: “Εμένα από εχθές δεν συνδέεται καθόλου και μου εμφανίζει αυτό. be8edc84011db8f0f2e8968e918f9993.jpg Η κάμερα είναι η Κινεζική και την πήρα τον Ιανουάριο. Με το firmware που ηρθε έλεγε το κλασσικό δεν δουλεύει εκτός Κίνας. Έβαλα ένα firmware δεν θυμάμαι ποιο και έκτοτε δεν έκανα update ούτε σε εφαρμογή ούτε σε firmware. Και την χρειάζομαι αφάνταστα αφού την έχω για Baby Cam. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από maddoctor: “Μήπως δεν σας δουλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Τελικά εγώ την έκανα reset Και τώρα δουλεύει πάλι κανονικά Sent from my 1+1” Εγώ 2-3 και τίποτα. Μονο απο ένα δίκτυο έχω πρόσβαση. Από όλα τα άλλα, την βγάζει disconnected. Unleashed by my M1 NOTE