Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από maddoctor: “Εμένα τώρα που την δοκίμασα, δουλεύει μια χαρά. Εάν έχετε πρόβλημα λογαριασμού, δοκιμάστε να μπείτε και με 4G και αφού συνδεθείτε, ενεργοποιήστε το wifi. Καμιά φορά με το 4G συνδέεται καλύτερα. ” Ντεν εκω 4gi καρντια μου! Με μένα που βγάζει λάθος νούμερο τι κάνουμε; Unleashed by my M1 NOTE ” Εσύ μπαίνεις μέσω του Yi ή του Mi λογαριαμού στην κάμερα? Γιατί νούμερο δεν θέλει κάπου, εκτός εάν έχει πρόβλημα ο Mi λογαριασμός σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Εμένα τώρα που την δοκίμασα, δουλεύει μια χαρά. Εάν έχετε πρόβλημα λογαριασμού, δοκιμάστε να μπείτε και με 4G και αφού συνδεθείτε, ενεργοποιήστε το wifi. Καμιά φορά με το 4G συνδέεται καλύτερα.” Ντεν εκω 4gi καρντια μου! Με μένα που βγάζει λάθος νούμερο τι κάνουμε; Unleashed by my M1 NOTE
-
Έχω θέμα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Μου έχανε την κάμερα, ενώ την αφαίρεσα και την προσθεσα 2 φορές. Σήμερα μου βγάζει λάθος account. Πάω να βάλω τα στοιχεία νου και δεν παίρνει το τηλέφωνο. Λέει λάθος φορμάτ. Ο κωδικός της χώρας μου είναι 356. Δοκίμασα: 356 +356 00356 Τίποτα. Ούτε email δεν ξέρω αν παίρνει. Καμία ιδέα; Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Νέα έκδοση της εφαρμογής 5/8 Unleashed by my M1 NOTE ” Δεν μου βγάζει τίποτα, ούτε από την εφαρμογή την ίδια, ούτε από το Mi Store ” Μιλάω για αυτή: 92d112624f647aedd7c2f892377ad573.jpg Θες να μου πεις ότι το ΜΕΙΖU store την έβγαλε Πρώτο; Unleashed by my M1 NOTE ” Για την εφαρμογή, γράφουμε στο θέμα της εφαρμογής -> YI Home 2.10.2.6_20160712 GR Και ναι, το Meizu store την έβγαλε μία ημέρα πιο νω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Νέα έκδοση της εφαρμογής 5/8 Unleashed by my M1 NOTE ” Δεν μου βγάζει τίποτα, ούτε από την εφαρμογή την ίδια, ούτε από το Mi Store ” Μιλάω για αυτή: 92d112624f647aedd7c2f892377ad573.jpg Θες να μου πεις ότι το ΜΕΙΖU store την έβγαλε Πρώτο; Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ εννοω αν εμφανιζονται σωστα τα ελληνικα στα μυνηματα εχει καπου επιλογη ελληνικο πληκτρολογιο ??? στην φωνητικη αναζητηση εχει επιλογη που βαζεις γλωσσα ελληνικα ??? σε ρωταω γιατι απο τηλεφωνα εχω αλλαξει πολλα samsung galaxy 2,4,5,6 edge ,lg g4 αλλα απο smartwatch δεν ξερω καν τη φιλοσοφια τους πως δουλευουν....... ευχαριστω .... ” Ναι μια χαρά εμφανίζονται τα ελληνικά γράμματα. Ελληνικό keyboard για Android wear δεν έχω βρει ακόμα. Στην φωνητική αναζήτηση δεν ξέρω αν δουλεύουν τα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alukir: “Παράθεση από RASTAVIPER: “NOTE ” καλησπερα .θελω να σε ρωτησω εαν 1.δειχνει επαφες στα ελληνικα 2.μυνηματα και υπενθυμισεις στα ελληνικα. 3. εαν γενικα δεχετε τους ελληνικους χαρακτηρες απο email,facebook κ.τ.λ 4.φωνητικη αναζητηση εχει απο την google οπως τα τηλεφωνα ??? 5.μπορεις να μιλησεις απο το smart watch ?? σε ευχαριστω ,....περιμενω την απαντηση σου για να δω εαν θα το αγορασω και εγω...” 1,2 ναι Στο 3 που να τους δέχεται; να γράφεις εσύ Ή αν εμφανίζονται σωστά τα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alukir: “ καλημερα εγω σου εστειλα μυνημα η προσπαθησα τουλαχιστον .θελω να σε ρωτησω για το moto 360 2 gen εαν εισαι ευχαρηστημενος .θελω να παρω το ιδιο . μου το δινει το eshop 270 euro . δεν ειναι στα ελληνικα ομως .εχει αγγλικο μενου και δεν ξερω τι να κανω ” Εγώ το πήρα μεταχειρα στα 180€ σε τέλεια κατάσταση από ebay Uk. Αλλά έψαχνα για βδομάδες να μου κάτσει σε τέτοια τιμή η δημοπρασία. Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Δεν ξέρω αν είναι bug του φόρουμ, αλλά έλαβα email με ειδοποίηση ότι ο χρήστης alukir ρωτούσε κάτι για το moto360, αλλά στα μηνύματα μου, δεν βρίσκω τίποτα. ” Παράθεση από Bodai: “@RASTAVIPER ΄μήπως ο εν λόγω χρήστης χρησιμοποίησε την δυνατότητα του να σου στείλει email στο email που έχεις δηλώσει στο forum?? ” Μπορεί να έκανε χρήση του username @RASTAVIPER σε κάποιο από τα μηνύματά του, και να έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεών σο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από so_ang: “Where's Radio Menu ?” This is what me and madoctor are trying to find. For us it's not visible, but other users have it. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Ανοίγεις την εφαρμογή mi home. Επιλέγεις το gateway. Πάνω έχει τρεις επιλογές, home-scene-device, επιλέγεις την device.Επιλέγεις ξανά την gateway. Επιλέγεις radio και πατάς add για να προσθέσεις το ράδιο τής επιλογής σου . Με έκδοση εφαρμογής 3.7.15 αγγλική Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν εννοείς εδώ, δεν υπάρχει ράδιο κάπου. 5aa13fce8e506e498381f935f3263dd1.jpg Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lykman: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από echaosad: “ιντερνετικό ράδιο εχει αλλα ειναι ολα κινεζικα ραδιο. το θεμα ειναι να μπορουμε να βαλουμε σταθμους που θελουμε εμεις, ενοειτε μεσω ιντερνετ ” Μπορείς να μου πεις...ΠΟΥ είναι αυτό το ράδιο γιατί μόνο στην μετάφραση το έχω βρει!? ” ερχόμουν να κάνω την ίδια ερώτηση με τον φίλο από πάνω λοιπόν μέσα στο smart gateway, στην πάνω μισή οθόνη, έχεις τρεις υπό-οθόνες που πας "γλυστρώντας" αριστερά - δεξιά, πρώτη συναγερμός (αν θυμάμα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mirotis: “Παράθεση από bzanios: “@mirotis Πάντως Android δεν είναι και υποστηρίζει εφαρμογές "vxp", άρα αν δεν είναι AndroidWear, τότε τι είναι; Ξέρεις κάτι παραπάνω; Υπάρχει και άλλο σύστημα για smartwatch; Μπορεί να κάνω και λάθος. ” Ο κάθε κινέζος τρέχει το δικό του σύστημα στα smart watches του. Τα vxp είναι μόνο για watch faces στο android wear και τα έχουν κάνει port και σε mediatek επεξεργαστές που δεν υποστηρίζει ακόμα το android wear. Αν θέλεις να πάρεις μία καλή ιδέα του τ…
-
Παράθεση από echaosad: “Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Gateway, ένα ακόμα temperature sensor και μια Wi-Fi socket. Έχω βαλέι 2 temperature Sensor ακριβώς στο ίδιο σημείο αλλά πάντα έχουν διαφορά στις τιμές υγρασίας. Και καμιά φορά και στις τιμές της θερμοκρασίας. Παράγγειλα και ένα τρίτο να δω τι παίζει 2c6e8c399bfece3d85fe4ff826780b1a.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιλάς για απόκλιση 0.3 βαθμών; Κάνεις πλάκα; Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Νομίζω με το κανονικό Android έχεις μεγαλύτερη ευελιξία. Με το Androidwear πρέπει να βρίσκεις εφαρμογές "vxp" από τις οποίες δεν υπάρχει ποικιλία και γενικά βρίσκεις δύσκολα. Έχω ένα smartwatch με androidwear και δεν μπορώ να βρω κάτι που να με καλύπτει, πέρα αυτών που είναι με αγορά (π.χ. για Faces). Άσε που πρέπει να μάθεις ξεχωριστά χειρισμό των VXP αρχείων, για το οποίο μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες, για να κάνω μόνος μου κάποια faces για το ρολόι μου. :thu…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mirotis: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα του moto 360 που συζητάγαμε. Βρήκα του κουτιού 2ης γενιάς μεταχειρα (καινούριο 300+€) στα 200-210€. Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. Τι λέτε; Unleashed by my M1 NOTE ” Με κλειστα ματια. Δεν υπαρχει πεδιο συγκρισης ακομα και αν ειναι διπλασια τιμη. Εχω και απο τα δυο και ξερω. :)” Παράθεση από GR_Macedon: “Καλή τιμ…