Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα του moto 360 που συζητάγαμε. Βρήκα του κουτιού 2ης γενιάς μεταχειρα (καινούριο 300+€) στα 200-210€. Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. Τι λέτε; Unleashed by my M1 NOTE” Το έκλεισα στα 180€ τελικά. Ελπίζω να σταλεί σύντομα. Unleashed by my M1 NOTE
-
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα του moto 360 που συζητάγαμε. Βρήκα του κουτιού 2ης γενιάς μεταχειρα (καινούριο 300+€) στα 200-210€. Ο αντίποδας είναι ο κινέζος που έλεγα πιο πάνω, καινούριο στα 95-100€. Είναι διπλάσια τιμή, αλλά ξέρω ότι μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. Τι λέτε; Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Μιά και το ψάχνετε το πράγμα σε βάθος , κάτι που εγώ ακόμα δεν κατάφερα . Μήπως έχετε δει κάποιο smartwatch που .... Να είναι κατά προτίμιση στρογυλό Να είναι εμφανίσημο Να είναι αυτόνομο ( να παίρνει sim) Να είναι κατά προτίμιση αδιάβροχο Να έχει αξιοπρεπείς διαστάσεις (ιδιαίτερα το πάχος) Να μπορώ να το παραγγείλω και να το έχω το πολύ σε δέκα ημέρες Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά feedback” Τι ακριβώς δεν έχεις καταφέρει; Γιατί έχουμε προτείνει 2 προτάσεις με αυτά που θες,…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Εγώ έχω καταλήξει ότι το ρολόι για να είναι αποδεκτό πρέπει να συνεργάζεται με την εφαρμογή android wear της google, ωστε να μπορείς να χρησιμοποιείς και άλλες εφαρμογές για smartwatces οπως νέα displays” Μα και με το κανονικό android κάνεις αυτά που λες. Εξαρτάται βασικά από το ρολόι, αν αφήνει για αλλαγή watchfaces. Δεν βλέπω πού είναι το android wear καλύτερο σε σχέση με το android 5.1 , που φοράνε τα κίνητρα των 90+€. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ότι είναι ακριβό, το είπα. Το χωρίς λόγο, δεν το ξέρω. Για το ρολόι που λες, αλλού υπάρχει, γιατί πολλοί δεν προτιμούν ali!?” Το βρήκα και Ebay. Το χωρίς λόγο το λέω, γιατί παίρνεις σχεδόν τα ίδια πράγματα και από αυτό που πρότεινα. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Βρήκα θεωρώ το τέλειο ρολόι. Είναι κάμποσο πάνω από τα 70€ (160$ κάνει), αλλά είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά, δεν φαίνεται να του λείπει κάτι, με μεγάλη μπαταρία.... και πιστεύω τα αξίζει τα λεφτά του.Αν βρει κάποιος σας κάποιο ψεγάδι Finow X5 MHBFNX5_abdedd6c7ad7f4cdf7332a786cc7f187.jpg” Διαφωνώ. Το έχω δει εδώ και πολύ καιρό και το θεωρώ ακριβό χωρίς λόγο. Αν θα πήγαινα στο range άνω των 100$, θα κοιτούσα μόνο το Ι2 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3356400 στα 1…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “2.10.2.4 μου βρήκε και κατεβάζει... Τετάρτη-πέμπτη που έχω ρεπό θα τις φτιάξω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15347/ Την έβαλα. Αυτό με το cloud νομίζω υπήρχε και στην προηγούμενη. Πάντως αν πας να μπεις στην επιλογή, βλέπεις το εξής μήνυμα στα κινέζικα: Αυτήν τη στιγμή δεν υποστηρίζεται στη συσκευή αποθήκευση στο cloud” Ε την ίδια έκδοση έλεγα. Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Νέα έκδοση για την εφαρμογή, που τώρα σου ξαναζητα login. Κάτι είδα ότι ζητά επίσης να γίνει κάποια εγγραφή σε cloud storage για να σωζει τα motion video. Καλά, αυτό δεν γινόταν πριν έτσι και αλλιώς; Τώρα θέλει εγγραφή; Επίσης μου έβγαλε νέα έκδοση firmware: 1.8.6.1C Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk ” Το c έχει βγει κάμποσες ημέρες. Το είχα πει στο θέμα της εφαρμογής. Καινούργια έκδοση, πιο καινούργια από την μεταφρασμένη!?” H 17.06 Unl…
-
Νέα έκδοση για την εφαρμογή, που τώρα σου ξαναζητα login. Κάτι είδα ότι ζητά επίσης να γίνει κάποια εγγραφή σε cloud storage για να σωζει τα motion video. Καλά, αυτό δεν γινόταν πριν έτσι και αλλιώς; Τώρα θέλει εγγραφή; Επίσης μου έβγαλε νέα έκδοση firmware: 1.8.6.1C Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Απ' οτι είδα δεν έχει προταθεί, και είναι πραγματικά στρογγυλό, αδιάβροχο μέχρι 30Μ, με δερμάτινο λουράκι, πολύ κλασσάτο.....! ELEPHONE W2 Rhonda 762 Movement Sapphire Crystal and Luminous Diamond Bluetooth 4.0 Waterproof Smart Watch MHBELEW2_3b9199a01a2ad35c372d8e5e86959792.jpg MHBELEW2_612fb897c018fca2e2fad3b1d3bcabf7.jpg MHBELEW2_e4ba99cf5152b622915e638a81861c17.jpg” 210mah μπαταρία; Ούτε 5 ώρες δεν θα κρατάει. Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Δυστυχώς υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στα 65€ και 100€. Unleashed by my M1 NOTE ” Το Huawei είναι κάπου στα 75€. Τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις ή το αναφέρεις γενικώς...!?” Στα πρότυπα του σοβαρού ρολογιού, με δερμάτινο λουράκι, θα κοιτούσα αυτό, αλλά ξεπερνά τα 100$. Σορρυ, αλλά ούτε 40€ δεν θα έδινα για αυτή την πλαστικουρα. Mlais Watch Android 5.1 BT4.1 Heart Rate Smartwatch - Black Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AGNOSTOS: “Καλημέρα Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί το smart home kit σαν συναγερμός στο σπίτι? Δηλ να φτιαξεις σενάρια όπου πχ με 3 clicks στο button να ενεργοποιείται συναγερμός και με 2 να απενεργοποιείται? Δε θέλω δηλ απλά να χτυπάει όταν ανοίγει η πόρτα αλλά όταν είναι ενεργοποιημένος και επίσης να δίνει και 5 δευτερόλεπτα διαθέσιμα αφού ανοίξει η πόρτα να χτυπήσει ο συναγερμος. Τα σενάρια σχεδιάζονται εύκολα σε αγγλικό μενού ή έχουμε θέμα στα κινέζικα???? Αν υπάρχει και κανεν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Άποψη κανείς γι`αυτό εδώ? Φαίνεται ωραίο” Για μένα χάνει λόγω του πλαστικού λουριου Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Εμένα το Meizu market μόλις μου έβγαλε την 3.7.3 Unleashed by my M1 NOTE” 3.7.4 μόλις Καλά τι κάνουν Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Βλέπω έχει βάλει προσφορά ένα Makibes HR στα 40$ σήμερα το Geekbuying, στρογγυλό.” 280mah μπαταρία; Πίκρα Unleashed by my M1 NOTE