Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 632.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Update για την εφαρμογή: 20160606 Unleashed by my M1 NOTE

• Απλά πανέμορφο στα 56$ Ulefone GW01 Heart Rate Monitoring Smart Watch-59.99 and Free Shipping| GearBest.com Unleashed by my M1 NOTE

• RE:

RASTAVIPER - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Επίσης για κάποιον που δεν θέλει να έχει το ρολόι sim και έξτρα μνήμη πολύ καλή οικονομική πρόταση είναι και η παρακάτω με 40$: Makibes Wear HR MTK2502C Heart Rate Monitor Smart Watch - Silver” Χεχε. Είναι αυτό που λένε, ότι τετραγωνισανε τον κύκλο! :p Unleashed by my M1 NOTE

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω, ας πούμε το Aiwatch G3? ” Καλό είναι, απλά ρωτάω να μάθω αν βγήκε τίποτε νεώτερο. Unleashed by my M1 NOTE ” Κάτι τέτοιο -> F1 2G Smart Watch Phone !? Βλέπω είναι τελείως στρογγυλό και παίρνει και sim, στα 54$” Είναι παρόμοιο με το G3 ή μου φαίνεται; Το διαφορά έχει to chip που έχει την έκδοση C? Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk” Τελικά ξέρουμε τι παίζει με…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giangosgr: “@RASTAVIPER καλησπερα ,ειναι σχεδον ιδια με μικρες διαφορες απο οτι διαβαζω ,απλα δεν λεει πουθενα ποσο ειναι η μπαταρια του F1 ,πριν κανεις οτι διποτε στειλτους μαιλ να σου πουν για την μπαταρια” Βασικά είναι Ρίσκο να αγοράσει κάποιος νέο μοντέλο χωρίς να έχει δοκιμαστεί καιρό. Unleashed by my M1 NOTE

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω, ας πούμε το Aiwatch G3? ” Καλό είναι, απλά ρωτάω να μάθω αν βγήκε τίποτε νεώτερο. Unleashed by my M1 NOTE ” Κάτι τέτοιο -> F1 2G Smart Watch Phone !? Βλέπω είναι τελείως στρογγυλό και παίρνει και sim, στα 54$” Είναι παρόμοιο με το G3 ή μου φαίνεται; Το διαφορά έχει to chip που έχει την έκδοση C? Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω, ας πούμε το Aiwatch G3? :-)” Καλό είναι, απλά ρωτάω να μάθω αν βγήκε τίποτε νεώτερο. Unleashed by my M1 NOTE

• RE:

RASTAVIPER - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Έχει παρατηρήσει κάποιος battery drain που οφείλεται στο ότι τρέχει από πίσω η εφαρμογή? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Αν δεν έχεις στατιστικά από εφαρμογή του τύπου betterbatterystats, τότε πως το κατάλαβες; Unleashed by my M1 NOTE

• Έχουμε κανένα νέο στρογγυλό μοντέλο στα χρήματα του θέματος;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pvalas: “Καλησπέρα. Έχω πάρει κι εγώ το Multi-functional Gateway Upgraded Version και προσπαθώ να το σετάρω. Το Temperature and Humidity Sensor λειτουργεί μια χαρά και συνδέθηκε άμεσα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως μπορούμε να προσθέσουμε τοπικούς σταθμούς [αν γίνεται] και όσο αφορά την εφαρμογή MI Home αν αλλάζει με κάποιο τρόπο η τοποθεσία (το autolocation δε λειτουργεί και είμαι συνέχεια Πεκίνο συνέχεια πεκίνο)?” Γιατί σου είπε κάποιος ότι υποστηρίζει σταθμούς εκτός Κίνας; Un…

• Παράθεση από so_ang: “4e3c44bac0e30e4738822676bde03223.jpg New update ” Επιτέλους μπορούμε να βγάλουμε από τω αρχική οθόνη τα περιττά μενού με την θερμοκρασία της Κίνας και το φόρουμ. Unleashed by my M1 NOTE

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εγώ έχω την 14 ” Περίεργο. Ακόμα δεν μου έχει έρθει. Εκτός αν έγινε το update, αλλά δεν χρειάστηκε να μπω στο μενού που δείχνεις. Τι αλλαγές υπάρχουν μετά; Unleashed by my M1 NOTE

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Μου έβγαλε το εξής το Mi Home: ] Όταν πάω να το ενεργοποιήσω, μου λέει ότι θα μου φάει data. ” Πού ακριβώς εμφανίζεται αυτό; Στην 3.5.14 δεν μου βγαίνει κάτι στα settings/updates. Unleashed by my M1 NOTE

• RE: RE:

RASTAVIPER - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Νέα έκδοση 0421 στο Meizu market. Unleashed by my M1 NOTE” Για την εφαρμογή εννοείς? Γιατί ήρθε και σε εμένα update για την εφαρμογή. Την κάνουμε την αναβάθμιση ή έχει τίποτα κολλήματα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Σήμερα βγήκε και η 20160429 της εφαρμογής. Εγώ όλες τις αναβαθμίσεις περνάω. Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Unleashed by my M1 NOTE

• RE:

RASTAVIPER - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από dmarccos: “Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ από gearbest (παραγγελία 8/3) Δυστυχώς ήρθε σε αυτή τη κατάσταση forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…d7414b701b0dd0fa5b290c58a” Όχι ρε φίλε. Να περιμένεις τόσο καιρό και να σου έρθει και στραπατσαρισμενο. Καλά δεν έρχεται μέσα σε κουτί; Πώς στο καλό έγινε αυτό; Unleashed by my M1 NOTE

• Νέα έκδοση 0421 στο Meizu market. Unleashed by my M1 NOTE

• Βγήκε 3.5.14 στο Meizu market. Unleashed by my M1 NOTE

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από so_ang: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από so_ang: “I just buy mi universal remote Box but all in App for remote function is Chinese . Is it has way to change to English ? ” Hello. Can you find the plugin translated in my first post!? ” Ok I'll try it Look like You still dont have file plugin for translate Remote IR | 17.12.2015 (I don't have it yet) ” So you send it to me and after 21/04 will start again translating everythingΠαράθεση από RASTAVIPER: “Ά…

• Άλλαξα πάροχο στο ίντερνετ και δεν βρίσκω τρόπο να ανανεώσω το δίκτυο στις ρυθμίσεις του smart home. Μόνο με ρεσετ όλης της συσκευής γίνεται;

• Την .138 την είχα πριν την αναβάθμιση της εφαρμογής στην .12 Unleashed by my M1 NOTE