Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 632.

• Τελικά τι λειτουργικό έχει το Α29? Είναι της mediatek; Παίζουν συχνές αναβαθμίσεις; Sent from my m1 note using Tapatalk

• Βγήκε 3.5.6 στο Meizu market. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Ένα στρογγυλό που είδα κάπου, είναι θερμόμετρο; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από newworld: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από flowin_through: “ ” Πάντως δεν πωλείται ακόμα στο online κατάστημα από ότι είδα. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Xiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage Xiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage-112.79 and Free Shipping| GearBest.com” Ακριβώς. Μόνο presale. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• Περιττό το σχόλιο εντελώς σε αυτό το σημείο. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Να ρωτήσω κάτι: - από αποσυνδεσεις, ρεσταρτ πώς τα πάει; τρώει τίποτα ζόρια ; - το λογισμικό του έχει updates? Γενικά υπάρχει υποστήριξη; Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Ναι βαλε στην αναχητηση oukitel A29” Και γιατί δεν δίνεις απευθείας το link εδώ; Οκ το βρήκα. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Ξέρουμε τι γίνεται με την xiaoyi 1080p που διαφημίζεται στο κινέζικο online περιεχόμενο;” Πάντως δεν πωλείται ακόμα στο online κατάστημα από ότι είδα. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ παρήγγειλα το Oukitel A29. Μόλις έρθει θα έχουμε ενα αναλυτικό review. Αν και σε κριτικές αγοραστών υπάρχουν και αρνητικά σχόλια και ενα από αυτά αναλυτικό, αλλά από κάποιον που έχει iPhone OUKITEL A29 1.22-inch Heart Rate Monitor IP53 Android iOS Smart Watch Reviews - Banggood” Έγινε το review του Α29? Με ενδιαφέρει πολύ Αυτός ο τύπος ρολογιού και ειδικά αφού υπάρχουν πολλοί κλώνοι όπως το DM 360. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Εβαλα προσφατα sd καρτα στην καμερα αλλα δεν εχω καταλαβει ποση ωρα καταγραφει μολις πιασει κινηση. Υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να ορισουμε ποση ωρα θα καταγραφει?. Απο αυτα που εχω δει μεσα στην sd ειναι οτι τραβαει παρα πολλα βινταεκια του ενος λεπτου αλλα δεν καταλαβαινω ποτε σταματαει να καταγραφει” Πώς ειδες να τραβάει video του ενός λεπτού όταν τραβάει μόνο για 6 δεύτερα; Sent from my m1 note using Tapatalk

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από thanos8: “Κατεβασες την κινεζική version? Όταν την ανοιξες πρώτη φορά διαλεξες region China? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Οκ θα το δοκιμάσω και αυτό να δω και θα ενημερώσω ευχαριστώ !! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι την δική μας version έχω και όχι μόνο ην κινέζικη! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί δεν δοκιμάζεις την αυθεντική κινέζικη, όπως σου προτάθηκε;

• Όντως και μένα η έκδοση από Meizu market μπήκε κατευθείαν πάνω από την δική σου. Τα plugin δεν βλέπω μόνο να έχουν αλλάξει, αφού το λάθος της αγγλικής μετάφρασης είναι ακόμα Εκεί.

• RE:

RASTAVIPER - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Βγήκε 3.5.3 που είναι στα αγγλικά και δουλεύει μια χαρά.” Οπότε θέλει λογικά αφαίρεση της δικιάς σου και εγκατάσταση της νέας; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas: “καλησπέρα, χτες ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την κάμερα από το gearbest αλλά με σταμάτησαν τα διάφορα σχόλια που διάβασα στο τέλος της σελίδας By Bjykl Mar-04/2016 04:03:42 Question: hi, i received this, but it is telling me that it only works inside china! after that, it shut off. i can not use it here in usa. any ideas? Reply: Hello Bjykl, For after sales issue, please go to our Support Center υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελικά; Ευχαριστώ ” Το πρόβλημα να υπάρχει; Βλέπεις εδώ …

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από takisfrag: “Παλικάρια ξέρει κανείς εάν μπορώ να βλέπω την yi κάμερα από δύο διαφορετικές συσκευές χiaomi ;; Και εάν ναι πως θα το κάνω ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασες με τον ίδιο mi λογαριασμό?” Δηλαδή να βάλω και στα δύο κινητά τον ίδιο mi λογαριασμό ; Αυτό μου λες ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προφανώς. Πώς βλέπεις πχ το gmail σου από διαφορετικές συσκευές; Sent from m…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Την παρήγγειλα και γω και περιμένω.. Όταν δουλεύει, ανάβει led από μπροστά και φαίνεται; Επίσης σε εξωτερικό στεγασμενο χώρο την εχει βαλει κανείς; Ασύρματα με power bank δουλεύει;” Μπορείς να το κόψεις το φωτάκι μπροστά. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Βγήκε νέα έκδοση στο Meizu market: 2.10.1.3_20160308 Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από fozopali: “Magyar nyelvű tudom használni a rendszert. Nem értem a görög. minden alkalommal, amikor át kell állítani a rendszer angol nyelvet, és tudom kezelni intelligens otthon English ” Sorry....!? 8|” Probably he got confused from your last post that you wrote that you understood him. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από yAuMe: “What is the difference between 3.4.16 and 5.5.1 ?” Why don't you check first post? Sent from my m1 note using Tapatalk

• Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά στο Meizu market βγήκε ήδη η 3.4.13!! Sent from my m1 note using Tapatalk